Nieuw concept Plus mikt met horeca op passanten

Nieuw concept Plus mikt met horeca op passanten

In Arnhem heropent donderdag een filiaal van supermarktketen Plus, dat is ingericht volgens een formule die zich meer richt op passanten dan op het klassieke publiek van een supermarkt.

Nu, vandaag en morgen

Zo is er een afdeling waar klanten verse broodjes en sapjes kunnen krijgen, die ze kunnen nuttigen in één van de zithoeken in de winkel. Formulemanager Robér Delver zegt dat Plus in de toekomst nog meer horeca zal toevoegen aan zijn filialen.

 

Ook de indeling van de winkel is aangepakt: de verse voeding is naar de voorkant van de winkel gebracht en alles is opgedeeld in drie momenten: nu, vandaag en morgen. "De klant die weer snel weg wil kiest alleen de broodjes en sapjes aan het begin van de winkel. Neem je een iets groter rondje, dan kom je ook bij het vers. En je kunt vanzelfsprekend ook kiezen voor de complete supermarktroute", zegt Delver.

 

Plus besteedt in Arnhem ook meer aandacht aan het verhaal achter de producten. Bij iedere afdeling wordt er uitgebreid uitgelegd waar de producten vandaan komen. In de toekomst zullen ook andere winkels naar dit concept worden omgebouwd.

Tags: