Plus in Bedum brengt brood van bakker Hoekstra | RetailDetail

Plus in Bedum brengt brood van bakker Hoekstra

Plus in Bedum brengt brood van bakker Hoekstra

Plus Juch in het Groningse Bedum heeft voortaan op vrijdag en zaterdag ambachtelijk brood van dorpsbakker Hoekstra. De supermarkt voegt met de samenwerking ouderwets krentenbrood, suikerbrood, ambachtelijk roggebrood en Toscaans brood toe aan het broodassortiment.

 

Samenwerken versterkt

De vier ambachtelijke broodspecialiteiten zijn de meest populaire producten van de lokale warme bakker Wouter Jacob van bakkerij Klaes Hoekstra. Plus-ondernemer Jeroen Juch voelde de behoefte om het broodassortiment van de industrie uit te breiden met ambachtelijke specialiteiten. 

 

“Ik sluit niet uit dat we aan het assortiment meer producten van bakker Hoekstra toevoegen. Uit marktonderzoek dat ik deed, kwam Hoekstra uit de bus als een vooruitstrevend ambachtelijk ondernemer met een goede naamsbekendheid in de regio. Hij levert aan diverse supermarkten en aan een rijdende winkel", aldus Juch.

 

”Door samen te werken met een ambachtelijke ondernemer versterken we elkaar en kunnen we klanten blijven trekken. Dat is belangrijk in een dorp met 8000 inwoners en drie supermarkten”, vertelt Juch. In Bedum is onder meer een Jumbo gevestigd. 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Avontuurlijke bierliefhebbers vormen uitdaging voor kleine brouwers

20/06/2018

Wereldwijd blijft de consumptie van ‘craft beer’ flink stijgen, maar merktrouw is voor de liefhebbers van artisanale speciaalbieren een erg relatief begrip. Dat betekent een uitdaging voor de producenten.

Colruyt Group presteert beter dan verwacht

19/06/2018

Mede dankzij een sterk eindejaar kon Colruyt Group afgelopen boekjaar zijn marktaandeel opnieuw licht verhogen. Een beetje tegen de verwachtingen in bleven de marges op peil. Ook de onlineactiviteiten deden het goed.

Betalen met Appie bij Albert Heijn

15/06/2018

In Haarlem en Utrecht kunnen shoppers deze zomer bij Albert Heijn betalen met hun Appie-app.  De komende drie maanden voert de keten er een test met kassaloos shoppen, waarbij klanten met de app boodschappen scannen en betalen.

Jumbo richt Belgische vennootschap op

13/06/2018

De Nederlandse supermarktketen Jumbo lijkt nu echt op weg naar België: ze heeft immers recent in Antwerpen de vennootschap bvba Jumbo België opgericht.

Carrefour in zee met Google

12/06/2018

De digitale transformatie van retailgroep Carrefour komt in een versnelling door een partnerschap met Google. Franse consumenten zullen kennismaken met nieuwe retailmodellen en koopervaringen, zegt de retailer.

Nieuw etiket Albert Heijn toont toegevoegde suikers

11/06/2018

Albert Heijn wil transparanter communiceren over de voedingswaarde van zijn huismerken: een nieuw etiket biedt meer informatie. Bovendien start de retailer een suikercampagne en haalt een miljard suikerklontjes uit zijn producten.