Plus in Bedum brengt brood van bakker Hoekstra

Plus in Bedum brengt brood van bakker Hoekstra

Plus Juch in het Groningse Bedum heeft voortaan op vrijdag en zaterdag ambachtelijk brood van dorpsbakker Hoekstra. De supermarkt voegt met de samenwerking ouderwets krentenbrood, suikerbrood, ambachtelijk roggebrood en Toscaans brood toe aan het broodassortiment.

 

Samenwerken versterkt

De vier ambachtelijke broodspecialiteiten zijn de meest populaire producten van de lokale warme bakker Wouter Jacob van bakkerij Klaes Hoekstra. Plus-ondernemer Jeroen Juch voelde de behoefte om het broodassortiment van de industrie uit te breiden met ambachtelijke specialiteiten. 

 

“Ik sluit niet uit dat we aan het assortiment meer producten van bakker Hoekstra toevoegen. Uit marktonderzoek dat ik deed, kwam Hoekstra uit de bus als een vooruitstrevend ambachtelijk ondernemer met een goede naamsbekendheid in de regio. Hij levert aan diverse supermarkten en aan een rijdende winkel", aldus Juch.

 

”Door samen te werken met een ambachtelijke ondernemer versterken we elkaar en kunnen we klanten blijven trekken. Dat is belangrijk in een dorp met 8000 inwoners en drie supermarkten”, vertelt Juch. In Bedum is onder meer een Jumbo gevestigd. 

Tags: