Restaurant van Jamie Oliver in Markthal | RetailDetail

Restaurant van Jamie Oliver in Markthal

Restaurant van Jamie Oliver in Markthal

De Markthal Rotterdam krijgt er binnenkort een nieuwe trekpleister bij, want de beroemde Britse chef-kok Jamie Oliver gaat er een Italiaans restaurant openen onder de naam Jamie's Italian.

Eerste in Nederland

Jamie's Italian is een keten van de Jamie Oliver Group, waarvan de eerste vestiging zijn deuren opende in 2008 in het Britse Oxford. Wereldwijd zijn er al meer dan dertig vestigingen, maar het restaurant dat dit najaar opent in Rotterdam zal het eerste zijn in Nederland.

 

Directeur Hans de Jong van ontwikkelaar Provast is alvast verheugt met de komst van Jamie's Italian naar de Markthal Rotterdam. Hij noemt het "een geweldige aanwinst met een internationale naam, die ongetwijfeld veel nieuwe klanten zal trekken naar de Markthal".

 

De Jamie Oliver Group werkt voor de vestiging in de Markthal Rotterdam samen met het Nederlandse bedrijf Italian Food Concepts. Dat werkt ook mee aan de uitbreiding van de keten naar België en delen van Duitsland.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Britten kunnen kassaloos shoppen bij Sainsbury’s

14/08/2018

Ook bij de Britse supermarktketen Sainsbury’s loopt nu een proefproject met mobiel scannen en betalen: met behulp van hun smartphone kunnen klanten boodschappen doen zonder langs de kassa te hoeven.

HelloFresh gaat toch nog niet voor winst

14/08/2018

Hoewel HelloFresh winst had beloofd voor het einde van dit jaar, geeft de leverancier van maaltijdboxen nu toch de voorkeur aan nieuwe investeringen. Na een sterk tweede kwartaal gaat het bedrijf voor extra groei in de Verenigde Staten.

United Petfood blijft op overnamepad

09/08/2018

United Petfood, fabrikant van honden- en kattenbrokken en hofleverancier van menig huismerk van supermarkten, rijgt de overnames aan elkaar. Een maand na de overname van een Spaanse concurrent doen de Gentenaars dat kunstje nog eens over in Roemenië.

AB InBev wil Afrika aan de drank krijgen

09/08/2018

Het groeipotentieel van AB InBev ligt in Afrika. De brouwerij heeft hoge verwachtingen van het continent: de welvaart en de bevolking, die steeds vaker een biertje lust, groeien er snel. 

Lidl stelt auto’s ter beschikking van shoppers

08/08/2018

“Je eigen wagen voor inkopen”, zo stelt Lidl zijn nieuwe autodeeldienst voor. In samenwerking met Mazda kan je in Duitsland weldra autodelen vanop de parking van Lidl-supermarkten. 

Lagere omzet, hogere winst voor Ahold Delhaize

08/08/2018

Terwijl de omzet van Ahold Delhaize onder druk staat in de Verenigde Staten, bevestigt Delhaize in België de positieve trend die in het eerste kwartaal werd ingezet, met dank aan de tovergroentjes. Online ligt de groep op koers.