Sergio Herman opent frituur in Korte Gasthuisstraat | RetailDetail

Sergio Herman opent frituur in Korte Gasthuisstraat

Sergio Herman opent frituur in Korte Gasthuisstraat

Chef-kok Sergio Herman opent eind november zijn nieuwe vestiging van Frites Atelier in de Korte Gasthuisstraat, aan de Wilde Zee. Het is de eerste vestiging van de frituur in België, die wel al vestigingen in Nederland heeft.

Uitgebreider assortiment

“We hebben op veel plaatsen gekeken, ook op de Meir en op de Groenplaats, maar het sympathieke pandje in de Korte Gasthuisstraat sprak direct aan”, zegt Sergio Herman aan de Gazet van Antwerpen. “Het zal meer zijn dan een take-away. Mensen zullen er ook kunnen zitten.”

 

De Antwerpse vestiging zal bovendien een uitgebreider assortiment hebben dan de frituren in Nederland. Momenteel heeft Herman al frituren in Utrecht en Den Haag. Naast Antwerpen openen er ook nog vestigingen van Frites Ateliers in Arnhem en Amsterdam.

 

In de frituren van Sergio Herman zijn frieten te vinden die worden gemaakt van vijf verschillende aardappelrassen, die worden geserveerd met vijf sauzen op basis van truffel, bearnaise, basilicum, mayonaise en peper.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Supermarkten scoren barslecht in onderzoek Oxfam Novib

21/06/2018

De vijf grootste supermarktketens in Nederland (Albert Heijn, Jumbo, Lidl, Aldi en PLUS) houden de economische uitbuiting van mensen die in ontwikkelingslanden ons voedsel produceren, in stand. Dat zegt Oxfam Novib in een vandaag verschenen rapport.

Avontuurlijke bierliefhebbers vormen uitdaging voor kleine brouwers

20/06/2018

Wereldwijd blijft de consumptie van ‘craft beer’ flink stijgen, maar merktrouw is voor de liefhebbers van artisanale speciaalbieren een erg relatief begrip. Dat betekent een uitdaging voor de producenten.

Colruyt Group presteert beter dan verwacht

19/06/2018

Mede dankzij een sterk eindejaar kon Colruyt Group afgelopen boekjaar zijn marktaandeel opnieuw licht verhogen. Een beetje tegen de verwachtingen in bleven de marges op peil. Ook de onlineactiviteiten deden het goed.

Betalen met Appie bij Albert Heijn

15/06/2018

In Haarlem en Utrecht kunnen shoppers deze zomer bij Albert Heijn betalen met hun Appie-app.  De komende drie maanden voert de keten er een test met kassaloos shoppen, waarbij klanten met de app boodschappen scannen en betalen.

Jumbo richt Belgische vennootschap op

13/06/2018

De Nederlandse supermarktketen Jumbo lijkt nu echt op weg naar België: ze heeft immers recent in Antwerpen de vennootschap bvba Jumbo België opgericht.

Carrefour in zee met Google

12/06/2018

De digitale transformatie van retailgroep Carrefour komt in een versnelling door een partnerschap met Google. Franse consumenten zullen kennismaken met nieuwe retailmodellen en koopervaringen, zegt de retailer.