Tien nieuwe supermarkten voor Detailresult | RetailDetail

Tien nieuwe supermarkten voor Detailresult

Tien nieuwe supermarkten voor Detailresult

Het Hoofddorpse supermarktconcern Detailresult gaat de komende maanden tien nieuwe winkels openen. De eerste vier gaan nog dit jaar open, de overige zes in het eerste kwartaal van 2014. Dat heeft bestuursvoorzitter René van Klooster gezegd in een interview met BNR Nieuwsradio.

Zes winkels nog niet ingevuld

Rond 1 december opent een nieuwe Dirk van den Broek in Enschede en een Bas van der Heijden in Schiedam. Daarnaast opent de onderneming in Lutjebroek en Westzaan ook nog twee vestigingen van Dekamarkt. Welke formules de andere zes te openen winkels gaan krijgen, meldde Van Klooster niet. Wel is duidelijk dat deze in Rotterdam, Amsterdam, de Bollenstreek en de Achterhoek de deuren zullen openen.

 

Detailresult is het bedrijf achter de supermarktketens Dirk van den Broek, Dekamarkt, Bas van der Heijden en Digros. Daarnaast beschikt de onderneming ook nog over ketens van slijterijen (DirckIII) en drogisterijen (Dirkx). Van Klooster is de topman van het concern, dat nog altijd in handen is van de oprichtersfamilies Van den Broek en Kat.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Eerste gezonde eetmuur in Amsterdam

13/07/2018

Eind augustus opent in de Kinkerstraat van Amsterdam de Health Food Wall. Goed nieuws voor de liefhebbers van gezonde voeding die een salade boven een kroket verkiezen.

Starbucks wil af van plastic rietjes

12/07/2018

De Amerikaanse koffieketen Starbucks doet vanaf 2020 plastic rietjes in de ban. Een kleine stap voor de koffiefan, maar een grote stap voor het milieu: de koffiegigant gebruikt immers wereldwijd zo’n miljard rietjes per jaar.

AB InBev in tandem met Turkse Efes op Russische markt

12/07/2018

Om het tanende succes op de Russische markt te counteren, heeft AB InBev zijn actitviteiten in het land van Vladimir Poetin ondergebracht in een joint venture met het Turkse Anadolu Efes.

Ondernemers akkoord met einde Emté

11/07/2018

De ondernemers van Emté hebben de overgang van hun keten naar Coop en Jumbo na een stemming goedgekeurd. Waarschijnlijk zullen alle partners de overeenkomst spoedig ondertekenen.

Jumbo Groep Holding stelt nieuwe directieleden aan

11/07/2018

Jumbo Groep Holding, het bedrijf achter supermarktketen Jumbo, maakte vandaag een aantal wissels bekend in de eigen directie. Jumbo België krijgt Peter Isaac als algemeen directeur, La Place neemt afscheid van Bart van den Nieuwenhof.

Pepsico dankt stijgende omzet aan snacks

10/07/2018

Dranken- en snackreus Pepsico boekte in het tweede kwartaal van dit jaar een lichte omzetstijging van 2,4%. Dat was echter niet te merken aan de nettowinst, die 14% lager uitviel als gevolg van de globale belastinglast.