Tien nieuwe supermarkten voor Detailresult

Tien nieuwe supermarkten voor Detailresult

Het Hoofddorpse supermarktconcern Detailresult gaat de komende maanden tien nieuwe winkels openen. De eerste vier gaan nog dit jaar open, de overige zes in het eerste kwartaal van 2014. Dat heeft bestuursvoorzitter René van Klooster gezegd in een interview met BNR Nieuwsradio.

Zes winkels nog niet ingevuld

Rond 1 december opent een nieuwe Dirk van den Broek in Enschede en een Bas van der Heijden in Schiedam. Daarnaast opent de onderneming in Lutjebroek en Westzaan ook nog twee vestigingen van Dekamarkt. Welke formules de andere zes te openen winkels gaan krijgen, meldde Van Klooster niet. Wel is duidelijk dat deze in Rotterdam, Amsterdam, de Bollenstreek en de Achterhoek de deuren zullen openen.

 

Detailresult is het bedrijf achter de supermarktketens Dirk van den Broek, Dekamarkt, Bas van der Heijden en Digros. Daarnaast beschikt de onderneming ook nog over ketens van slijterijen (DirckIII) en drogisterijen (Dirkx). Van Klooster is de topman van het concern, dat nog altijd in handen is van de oprichtersfamilies Van den Broek en Kat.

Tags: