Willem&Drees voor einde van jaar in heel Nederland

Willem&Drees voor einde van jaar in heel Nederland

Het concept Willem&Drees, dat lokale groenten en fruit verdeelt bij supermarkten, wil voor het einde van het jaar zijn producten bij supermarkten in heel Nederland te koop aanbieden.

"Anders dan het standaard aanbod"

Vijf jaar geleden richtten Willem Treep en Drees Peter van den Bosch het concept Willem&Drees op, waarmee ze groenten en fruit van lokale boeren aan supermarkten leveren. Momenteel leveren ze al bij meer dan 200 supermarkten in 8 provincies. "Voor het einde van dit jaar willen we dat onze producten verkrijgbaar zijn in het hele land", zegt Treep aan de NOS.

 

Willem&Drees merkte bij de start dat zowel supermarkt als consument nood hadden aan een bedrijf dat lokale producten kon leveren, maar een goed aanbod vinden was in het begin een groot probleem. "Onze producten moeten echt anders zijn dan het standaard aanbod in de winkels. Ze moeten beter smaken, gezonder zijn, milieuvriendelijk geteeld."

 

Momenteel werkt Willem&Drees samen met Coop, Spar, Jumbo en C1000 en tegen het einde van dit jaar willen ze dat hun producten in heel Nederland te vinden zijn.

Tags: