Yada Yada Market opent op 1 november | RetailDetail

Yada Yada Market opent op 1 november

Yada Yada Market opent op 1 november

Op 1 november opent aan de Hemkade in Zaandam de Yada Yada Market: een nieuwe overdekte versmarkt waar diverse food- en horecaconcepten te vinden zijn.

Zuid-Afrikaanse origine

Het concept met eten, drinken en muziek is een initiatief van de Zuid-Afrikaans/Duitse ondernemer Paul Rutzen. In Kaapstad is een soortgelijk concept, de Bay Harbour Market. De versmarkt brengt producten en gerechten uit de hele wereld en wil een platform voor kunst bieden.

 

De Yada Yada Market is vier dagen per week geopend, van donderdag tot en met zondag. De overdekte versmarkt is vanaf 1 november eveneens met een veerbootverbinding vanaf Amsterdam Centraal Station te bereiken.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Carrefour gaat So.bio met overname Franse bioketen

20/07/2018

Carrefour onthult zijn biologische ambities met de overname van So.bio, een lokale bioketen met acht winkels in het zuidwesten van Frankrijk. De keten wil graag nationale dekking krijgen.

Meer omzet, minder winst voor Sligro

19/07/2018

In de eerste helft van het jaar steeg de omzet van Sligro Food Group met 11% tot 1,1 miljard euro, maar de nettowinst daalde van 26 miljoen naar 25 miljoen euro.

Illy wordt opgevrijd door Douwe Egberts en Nestlé

18/07/2018

Er komt voorlopig geen einde aan de consolidatiebewegingen in de koffiesector. Zowel JAB als Nestlé tonen interesse in het Italiaanse Illycaffè, maar het is niet zeker of de familie het bedrijf wil verkopen.

Kweekvlees tegen 2021 in de winkel?

18/07/2018

De commercialisering van laboratoriumvlees komt een stap dichterbij. Pionier Mosa Meat heeft 7,5 miljoen euro opgehaald voor de bouw van een fabriek die binnen drie jaar een betaalbaar product op de markt zal brengen.

Aldi zet in op hernieuwbare energie

17/07/2018

Aldi Nord publiceerde zopas een ambitieus internationaal klimaatbeleid: de retailer wil de uitstoot van broeikasgassen met 40% terugdringen tegen 2021 en onthult in zijn tweede duurzaamheidsrapport enkele sprekende cijfers.

Nog flink wat groeipotentieel voor discounters in West-Europa

16/07/2018

Ondanks overbewinkeling in heel wat Europese markten plannen discounters tegen 2023 tien miljoen vierkante meter bijkomende winkeloppervlakte op het continent. Ook in zogenaamd verzadigde markten als de Duitse en de Britse liggen er mooie groeikansen, meent LZ Retailytics.