Jumbo breidt online assortiment uit

Jumbo breidt online assortiment uit

Supermarktketen Jumbo gaat het assortiment dat enkel te vinden is bij de Foodmarkten in Amsterdam en Breda ook online verkopen. Daarnaast denken ze er nog aan om met eigen maaltijdoplossingen te komen.

Ook non-food online uitbreiden

Dankzij de uitbreiding van het assortiment kunnen onder andere verse sushi en andere maaltijden online besteld worden bij Jumbo. Zo wil Jumbo zich onderscheiden van andere supermarkten.


Daarnaast komt er een maaltijdoplossing voor twee, vier of zes personen. "Geen premium, Amsterdam-Zuid-achtige, chique maaltijden, maar wat de klant dagelijks eet voor een normale prijs", zegt e-commercedirecteur Roland van den Berg op het congres E-commerce Live!. Van den Berg wijst zelfs naar een abonnementsmodel zoals dat van HelloFresh.


Jumbo kan die veranderingen aan het assortiment eenvoudig doorvoeren, omdat de infrastructuur achter de schermen nu volledig op poten staat. Daarom wordt er ook gedacht aan het uitbreiden van het non-foodassortiment. Zo begon het onlangs ook met de verkoop van Barbecook-barbecues op de webshop.

Tags: