Jumbo breidt online assortiment uit | RetailDetail

Jumbo breidt online assortiment uit

Jumbo breidt online assortiment uit

Supermarktketen Jumbo gaat het assortiment dat enkel te vinden is bij de Foodmarkten in Amsterdam en Breda ook online verkopen. Daarnaast denken ze er nog aan om met eigen maaltijdoplossingen te komen.

Ook non-food online uitbreiden

Dankzij de uitbreiding van het assortiment kunnen onder andere verse sushi en andere maaltijden online besteld worden bij Jumbo. Zo wil Jumbo zich onderscheiden van andere supermarkten.


Daarnaast komt er een maaltijdoplossing voor twee, vier of zes personen. "Geen premium, Amsterdam-Zuid-achtige, chique maaltijden, maar wat de klant dagelijks eet voor een normale prijs", zegt e-commercedirecteur Roland van den Berg op het congres E-commerce Live!. Van den Berg wijst zelfs naar een abonnementsmodel zoals dat van HelloFresh.


Jumbo kan die veranderingen aan het assortiment eenvoudig doorvoeren, omdat de infrastructuur achter de schermen nu volledig op poten staat. Daarom wordt er ook gedacht aan het uitbreiden van het non-foodassortiment. Zo begon het onlangs ook met de verkoop van Barbecook-barbecues op de webshop.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Tweedehandskledingplatform The Next Closet haalt 1 miljoen euro op

24/05/2018

The Next Closet, het Nederlandse webplatform voor tweedehandse designerkleding, heeft zopas ruim 1 miljoen euro ‘groeigeld’ opgehaald. Vers kapitaal dat onder meer de vandaag gelanceerde Belgische website moet financieren.

Amazon verbant klanten die teveel retourneren

24/05/2018

Amazon stelt paal en perk aan klanten die teveel retourneren of zich ‘misdragen’ volgens de retailer: wie te ver gaat, wordt verbannen. Tientallen klanten klagen op sociale media dat hun account eenzijdig is stopgezet.

LVMH pompt tientallen miljoenen in modezoekplatform Lyst

24/05/2018

LVMH, de Franse luxegroep onder leiding van Bernard Arnault, pompt nog eens tientallen miljoenen dollar in Lyst. Met het verse geld wil het zoekplatform voor luxemode zijn wereldwijde expansie versnellen.

Jumbo opent zijn vierde Jumbo Foodmarkt

17/05/2018

Vijf jaar na de opening van de allereerste Jumbo Foodmarkt (in Breda), heeft Jumbo in de Utrechtse wijk Leidsche Rijn zijn vierde foodmarkt geopend. Het is meteen de grootste supermarkt van de regio Utrecht.

Amazon levert pakjes nu ook in de autokoffer

25/04/2018

Amazon levert voortaan ook in de autokoffer. De retail- en technologiereus maakt het Prime-leden mogelijk om pakjes zonder extra kosten in hun geparkeerde wagen te laten leveren, voorlopig wel enkel in de Verenigde Staten.

Supermarkten betalen leveranciers steeds trager

10/04/2018

Supermarkten betalen hun leveranciers steeds trager, berekende het FD. Te traag, vindt een meerderheid in de Tweede Kamer. Ze willen dat marktwaakhond ACM tussenkomt, al zegt deze niet bevoegd te zijn.