Jumbo breidt online assortiment uit | RetailDetail

Jumbo breidt online assortiment uit

Jumbo breidt online assortiment uit

Supermarktketen Jumbo gaat het assortiment dat enkel te vinden is bij de Foodmarkten in Amsterdam en Breda ook online verkopen. Daarnaast denken ze er nog aan om met eigen maaltijdoplossingen te komen.

Ook non-food online uitbreiden

Dankzij de uitbreiding van het assortiment kunnen onder andere verse sushi en andere maaltijden online besteld worden bij Jumbo. Zo wil Jumbo zich onderscheiden van andere supermarkten.


Daarnaast komt er een maaltijdoplossing voor twee, vier of zes personen. "Geen premium, Amsterdam-Zuid-achtige, chique maaltijden, maar wat de klant dagelijks eet voor een normale prijs", zegt e-commercedirecteur Roland van den Berg op het congres E-commerce Live!. Van den Berg wijst zelfs naar een abonnementsmodel zoals dat van HelloFresh.


Jumbo kan die veranderingen aan het assortiment eenvoudig doorvoeren, omdat de infrastructuur achter de schermen nu volledig op poten staat. Daarom wordt er ook gedacht aan het uitbreiden van het non-foodassortiment. Zo begon het onlangs ook met de verkoop van Barbecook-barbecues op de webshop.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Ondernemers akkoord met einde Emté

11/07/2018

De ondernemers van Emté hebben de overgang van hun keten naar Coop en Jumbo na een stemming goedgekeurd. Waarschijnlijk zullen alle partners de overeenkomst spoedig ondertekenen.

Jumbo Groep Holding stelt nieuwe directieleden aan

11/07/2018

Jumbo Groep Holding, het bedrijf achter supermarktketen Jumbo, maakte vandaag een aantal wissels bekend in de eigen directie. Jumbo België krijgt Peter Isaac als algemeen directeur, La Place neemt afscheid van Bart van den Nieuwenhof.

Jumbo en Coop mogen Emté inlijven

26/06/2018

Supermarktketens Coop en Jumbo hebben van de concurrentieautoriteit ACM groen licht gekregen om concurrent Emté over te nemen. Jumbo moet wel drie winkels verkopen.

Supermarkten scoren barslecht in onderzoek Oxfam Novib

21/06/2018

De vijf grootste supermarktketens in Nederland (Albert Heijn, Jumbo, Lidl, Aldi en PLUS) houden de economische uitbuiting van mensen die in ontwikkelingslanden ons voedsel produceren, in stand. Dat zegt Oxfam Novib in een vandaag verschenen rapport.

Ook Microsoft gaat voor kassaloze winkels

14/06/2018

Microsoft werkt aan eigen technologie die kassa’s en wachtrijen in winkels overbodig maakt. Het wil zo een bondgenoot voor de retailsector worden, vooral in de strijd tegen Amazon Go.

Jumbo richt Belgische vennootschap op

13/06/2018

De Nederlandse supermarktketen Jumbo lijkt nu echt op weg naar België: ze heeft immers recent in Antwerpen de vennootschap bvba Jumbo België opgericht.