Jumbo geeft online extra boost met app | RetailDetail

Jumbo geeft online extra boost met app

Jumbo geeft online extra boost met app

Supermarktketen Jumbo heeft een volgende stap gezet in zijn online activiteiten met de lancering van een nieuwe app, die klanten toelaat ook via die weg online te bestellen.

"Extra push"

Jumbo is de laatste maanden op snel tempo zijn online activiteiten aan het uitrollen, met de opening van een webshop en nu al 25 afhaalpunten - en er staan er nog een aantal op de planning.

 

"We zijn zeer tevreden over de eerste resultaten die we met de webwinkel hebben geboekt. Elke week verwelkomen we nieuwe klanten bij bestaande en nieuwe Pick Up Points. Het onderstreept dat we duidelijk voorzien in een behoefte van de consument. Met het toevoegen van een app, geven we ons e-commercekanaal een extra push", zegt Roland van den Berg, directeur e-commerce bij Jumbo aan Distrifood.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Ook Microsoft gaat voor kassaloze winkels

14/06/2018

Microsoft werkt aan eigen technologie die kassa’s en wachtrijen in winkels overbodig maakt. Het wil zo een bondgenoot voor de retailsector worden, vooral in de strijd tegen Amazon Go.

Jumbo richt Belgische vennootschap op

13/06/2018

De Nederlandse supermarktketen Jumbo lijkt nu echt op weg naar België: ze heeft immers recent in Antwerpen de vennootschap bvba Jumbo België opgericht.

Tweedehandskledingplatform The Next Closet haalt 1 miljoen euro op

24/05/2018

The Next Closet, het Nederlandse webplatform voor tweedehandse designerkleding, heeft zopas ruim 1 miljoen euro ‘groeigeld’ opgehaald. Vers kapitaal dat onder meer de vandaag gelanceerde Belgische website moet financieren.

Amazon verbant klanten die teveel retourneren

24/05/2018

Amazon stelt paal en perk aan klanten die teveel retourneren of zich ‘misdragen’ volgens de retailer: wie te ver gaat, wordt verbannen. Tientallen klanten klagen op sociale media dat hun account eenzijdig is stopgezet.

LVMH pompt tientallen miljoenen in modezoekplatform Lyst

24/05/2018

LVMH, de Franse luxegroep onder leiding van Bernard Arnault, pompt nog eens tientallen miljoenen dollar in Lyst. Met het verse geld wil het zoekplatform voor luxemode zijn wereldwijde expansie versnellen.

Jumbo opent zijn vierde Jumbo Foodmarkt

17/05/2018

Vijf jaar na de opening van de allereerste Jumbo Foodmarkt (in Breda), heeft Jumbo in de Utrechtse wijk Leidsche Rijn zijn vierde foodmarkt geopend. Het is meteen de grootste supermarkt van de regio Utrecht.