Jumbo opent twee nieuwe filialen | RetailDetail

Jumbo opent twee nieuwe filialen

Jumbo opent twee nieuwe filialen

Supermarktketen Jumbo is druk bezig met het uitrollen van zijn online functionaliteiten, maar ondertussen blijven er ook nieuwe filialen de deuren openen. Ditmaal gaat het om vestigingen in Burgum en Amsterdam.

Drukke periode

De twee vestigingen zullen openen op 26 november, in Burgum en in Amsterdam Zuid-Oost. De winkel in Burgum heeft een oppervlakte van ongeveer 1.700 m², terwijl die van Amsterdam een oppervlakte van 1.250 m² zal hebben.

 

Het filiaal in Amsterdam is een omgebouwde C1000 en zal ook enkele elementen van die keten behouden. Zo komt er een focus op lokale producten en zal de eigen slagerij een gelijkaardig assortiment als ten tijde van C1000 verkopen.

 

Jumbo heeft het momenteel vooral druk met het uitbouwen van de webshop en de afhaalpunten. De webwinkel van de keten ging deze week de lucht in en gisteren en vandaag werden de eerste afhaalpunten in gebruik genomen. Jumbo wil nu in sneltempo meer afhaalpunten openen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Carrefour gaat So.bio met overname Franse bioketen

20/07/2018

Carrefour onthult zijn biologische ambities met de overname van So.bio, een lokale bioketen met acht winkels in het zuidwesten van Frankrijk. De keten wil graag nationale dekking krijgen.

Meer omzet, minder winst voor Sligro

19/07/2018

In de eerste helft van het jaar steeg de omzet van Sligro Food Group met 11% tot 1,1 miljard euro, maar de nettowinst daalde van 26 miljoen naar 25 miljoen euro.

Illy wordt opgevrijd door Douwe Egberts en Nestlé

18/07/2018

Er komt voorlopig geen einde aan de consolidatiebewegingen in de koffiesector. Zowel JAB als Nestlé tonen interesse in het Italiaanse Illycaffè, maar het is niet zeker of de familie het bedrijf wil verkopen.

Kweekvlees tegen 2021 in de winkel?

18/07/2018

De commercialisering van laboratoriumvlees komt een stap dichterbij. Pionier Mosa Meat heeft 7,5 miljoen euro opgehaald voor de bouw van een fabriek die binnen drie jaar een betaalbaar product op de markt zal brengen.

Aldi zet in op hernieuwbare energie

17/07/2018

Aldi Nord publiceerde zopas een ambitieus internationaal klimaatbeleid: de retailer wil de uitstoot van broeikasgassen met 40% terugdringen tegen 2021 en onthult in zijn tweede duurzaamheidsrapport enkele sprekende cijfers.

Nog flink wat groeipotentieel voor discounters in West-Europa

16/07/2018

Ondanks overbewinkeling in heel wat Europese markten plannen discounters tegen 2023 tien miljoen vierkante meter bijkomende winkeloppervlakte op het continent. Ook in zogenaamd verzadigde markten als de Duitse en de Britse liggen er mooie groeikansen, meent LZ Retailytics.