Jumbo opent twee nieuwe filialen | RetailDetail

Jumbo opent twee nieuwe filialen

Jumbo opent twee nieuwe filialen

Supermarktketen Jumbo is druk bezig met het uitrollen van zijn online functionaliteiten, maar ondertussen blijven er ook nieuwe filialen de deuren openen. Ditmaal gaat het om vestigingen in Burgum en Amsterdam.

Drukke periode

De twee vestigingen zullen openen op 26 november, in Burgum en in Amsterdam Zuid-Oost. De winkel in Burgum heeft een oppervlakte van ongeveer 1.700 m², terwijl die van Amsterdam een oppervlakte van 1.250 m² zal hebben.

 

Het filiaal in Amsterdam is een omgebouwde C1000 en zal ook enkele elementen van die keten behouden. Zo komt er een focus op lokale producten en zal de eigen slagerij een gelijkaardig assortiment als ten tijde van C1000 verkopen.

 

Jumbo heeft het momenteel vooral druk met het uitbouwen van de webshop en de afhaalpunten. De webwinkel van de keten ging deze week de lucht in en gisteren en vandaag werden de eerste afhaalpunten in gebruik genomen. Jumbo wil nu in sneltempo meer afhaalpunten openen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Ahold Delhaize start digitaal laboratorium in de VS

22/05/2018

De Amerikaanse tak van Ahold Delhaize richt een nieuw bedrijf op dat zich toespitst op digitale innovatie: Peapod Digital Labs wordt een laboratorium voor nieuwe strategieën op het gebied van digitalisering, e-commerce en personalisatie. 

Carrefour en Tencent openen hightechwinkel in Shanghai

22/05/2018

In het zopas geopende winkelconcept ‘Le Marché’, het eerste resultaat van het recente partnership tussen Carrefour en Tencent, kunnen klanten betalen via gezichtsherkenning aan onbemande check-outs.

Holland & Barrett wil veganistische winkels openen

17/05/2018

De Britse gezondheidsketen Holland & Barrett (in de Benelux vroeger Essenza) plant volledig veganistische winkels te openen. Dat is immers een trend waar de keten op moet inpikken, vindt CEO Peter Aldis.

Nestlé op dieet: snoeit verder in suiker, vet en zout

17/05/2018

Nestlé wil nog meer gaan snijden in de suiker-, zout- en vetgehaltes van zijn producten. Zo wil het voedingsconcern inspelen op de wereldwijde vraag naar gezondere voeding.

Jumbo opent zijn vierde Jumbo Foodmarkt

17/05/2018

Vijf jaar na de opening van de allereerste Jumbo Foodmarkt (in Breda), heeft Jumbo in de Utrechtse wijk Leidsche Rijn zijn vierde foodmarkt geopend. Het is meteen de grootste supermarkt van de regio Utrecht.

Analyse: Zes redenen waarom grote merken onder druk staan

17/05/2018

Wereldmerken ondervinden steeds meer concurrentie van kleine, lokale spelers. Volgens sommige waarnemers zijn de gouden jaren van de merken zelfs voorbij. Misschien voorbarig, maar enkele trends tekenen zich toch af.