La Place opent derde restaurant in Duitsland

La Place opent derde restaurant in Duitsland
JPstock / Shutterstock.com

Restaurantketen La Place heeft in Montabaur een derde Duitse vestiging geopend. Die stond al lange tijd op de planning, maar het duurde anderhalf jaar na de vorige vestiging voor het nieuwe pand opende.

Geen nieuwe openingen gepland

De vorige twee restaurants van La Place in Duitsland zijn te vinden in Outletcity Metzingen en in Zweibrucken. Voorlopig staan er geen nieuwe openingen in Duitsland gepland, ook al wordt het land door de keten aanzien als een belangrijke schakel in de internationale expansie van La Place.

 

La Place is eigendom van warenhuisketen V&D en heeft momenteel ongeveer 200 locaties. De meeste daarvan zijn te vinden in Nederland, maar ook in België en zelfs in New York en Bali zijn er restaurants van de keten. Het eerste Duitse restaurant opende zijn deuren in september 2013.

 

Sinds kort wordt het merk La Place binnen V&D belangrijker gemaakt. De keten is op zichzelf succesvol en V&D wil daar gebruik van maken om zelf ook terug boven water te komen. Zo zullen er in de toekomst collecties verkocht worden onder de naam La Place, ook al zal het daarbij niet enkel over voedingswaren gaan.

Tags: