La Place opent eerste restaurant van de nieuwste generatie

La Place opent eerste restaurant van de nieuwste generatie
JPstock / Shutterstock.com

La Place opent een donderdag een vernieuwde vestiging in Leiden met een aangepast productaanbod en design. In het nieuwe concept worden de basisingrediënten ter plekke aan het buffet bereid, eerder was dit voornamelijk het eindproduct.

Biologische ingrediënten

De restaurantketen wil 'terug naar de basis en laten zien dichtbij de natuur te staan', laat CEO Bart van den Nieuwenhof aan Retail Detail weten. Iin de nieuwe vestiging worden immers ook al het graan voor pizza's, pasta's en broden ter plekke gemalen en in houtgestookte ovens gebakken. Tevens worden hamburgers en biefstuk in het restaurant gesneden en gebakken.

 

Waar mogelijk kiest La Place voor biologische ingrediënten: de tarwe voor de broden, pasta's en pizza's is van biologische oorsprong en Daarnaast kiest de keten voor zoveel mogelijk lokale producten en staat persoonlijk contact met de telers, boeren en veehouders voorop.

 

De opening van het vernieuwde restaurant maakt deel uit van de metamorfose van moederbedrijf V&D. Komende jaren wil de retailer het totale bedrijf restylen met het oog op de toekomst.

Tags: