Albert Heijn gaat online uitbreiden

Albert Heijn gaat online uitbreiden

Albert Heijn gaat voor het eerst in lange tijd het werkgebied van websupermarkt Albert.nl uitbreiden. De supermarktketen opent in september in Almere een derde distributiecentrum voor de dienst, waardoor het bedienen van nieuwe gebieden mogelijk wordt.

Almere opent mogelijkheden

Albert Heijn is op dit moment op zoek naar personeel voor het nieuwe centrum. Naast de centra heeft AH ook nog transportlocaties in Amsterdam, Nijmegen, Tilburg en Zaandam, van waaruit klanten rechtstreeks worden bediend. De twee andere "Home Shop Centers", zoals AH zijn distributiecentra noemt, staan in De Meern (Utrecht) en Rotterdam.

 

De dienst bereikt op dit moment in theorie ruim zeven miljoen huishoudens, maar het marktgebied beperkt zich tot de Randstad en delen van Noord-Brabant en Gelderland. De afgelopen jaren zijn daar nauwelijks nieuwe regio's bijgekomen.

 

Het is nog niet duidelijk waar de uitbreiding gaat plaatsvinden. "k kan nu nog niet precies zeggen om welke gebieden het gaat, maar je kunt je er een voorstelling van maken. Door de extra capaciteit en de herverdeling van bestaande capacitieit zijn we bovendien in staat om huidige webwinkelklanten ruimere keus in tijdvakken te bieden", zegt woordvoerder Dagna Hoogkamer van AH tegen het webvakblad Twinkle. Dit najaar begint AH ook met afhaalpunten.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Amazon werkt aan eigen sportkleding

17/10/2017

Amazon zou momenteel werken aan eigen collecties sportkleding en daarvoor al contact hebben met producenten die ook al werken voor ketens als Gap en Uniqlo. Momenteel produceren ze nog maar kleine aantallen.

Bol.com komt met herhaalservice voor dagelijkse producten

17/10/2017

Webwinkel Bol.com heeft Bespaar Continu gelanceerd, een dienst waarmee klanten bepaalde producten om de zoveel tijd opnieuw aan huis kunnen laten leveren.

Safe.Shop is nieuw wereldwijd e-commercekeurmerk

16/10/2017

Met Safe.Shop is het eerste wereldwijde keurmerk voor de e-commercesector gelanceerd. Momenteel zijn er nog maar twaalf landen aangesloten, maar dat aantal moet in de toekomst flink uitgebreid worden.

Modeplatform About You van start in Nederland en België

11/10/2017

Dinsdag is de Duitse modewebshop About You officieel gelanceerd in België en Nederland. About You, de tweede grootste online moderetailer in Europa, was eerder al wel onofficieel actief in Nederland.

Parcify levert met kajaks in Amsterdam

26/09/2017

Het Belgische koerierbedrijf Parcify probeert in Amsterdam pakketjes te leveren met kajaks en paddle boards. Het wil er de 'last mile' van de levering over het water voeren, omdat dit ecologischer en betrouwbaarder zou zijn.

Alibaba zet miljarden in op fysieke winkels

28/08/2017

De Chinese e-commerceholding Alibaba heeft de afgelopen twee jaar bijna zeven miljard euro geïnvesteerd in fysieke retail. Met Hema Xiansheng heeft ze al dertien eigen supermarkten en in januari kocht ze ook luxewarenhuis Intime.

Back to top