Amerikaanse webshop Rituals geopend | RetailDetail

Amerikaanse webshop Rituals geopend

Amerikaanse webshop Rituals geopend

De Amerikaanse versie van de webshop van Rituals is sinds vandaag officieel geopend. Dat meldde de e-commercemanager van het Nederlandse bedrijf vanochtend.

Voor het eerst buiten Europa

Met de opening van de webwinkel in de Verenigde Staten gaat er voor het eerst een online winkel van het bedrijf open buiten Europa, al de 21e online winkel van Rituals.

 

De nieuwe winkel heeft in de Verenigde Staten onmiddellijk het nieuwe design en het nieuwe platform meegekregen waar de andere webwinkels in november van vorig jaar op overstapten. Dat nieuw platform zorgt er tevens voor dat de nieuwe website ook op mobiele platformen goed uit de verf komt.

 

Achter de schermen wordt in de Verenigde Staten bijna alles geregeld door Fonq.nl. De producten liggen opgeslagen bij hen en ze regelen ook de administratie, betaling, klantenservice en algemene fulfilment voor de klanten van Rituals in de VS.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Ook Microsoft gaat voor kassaloze winkels

14/06/2018

Microsoft werkt aan eigen technologie die kassa’s en wachtrijen in winkels overbodig maakt. Het wil zo een bondgenoot voor de retailsector worden, vooral in de strijd tegen Amazon Go.

Tweedehandskledingplatform The Next Closet haalt 1 miljoen euro op

24/05/2018

The Next Closet, het Nederlandse webplatform voor tweedehandse designerkleding, heeft zopas ruim 1 miljoen euro ‘groeigeld’ opgehaald. Vers kapitaal dat onder meer de vandaag gelanceerde Belgische website moet financieren.

Amazon verbant klanten die teveel retourneren

24/05/2018

Amazon stelt paal en perk aan klanten die teveel retourneren of zich ‘misdragen’ volgens de retailer: wie te ver gaat, wordt verbannen. Tientallen klanten klagen op sociale media dat hun account eenzijdig is stopgezet.

LVMH pompt tientallen miljoenen in modezoekplatform Lyst

24/05/2018

LVMH, de Franse luxegroep onder leiding van Bernard Arnault, pompt nog eens tientallen miljoenen dollar in Lyst. Met het verse geld wil het zoekplatform voor luxemode zijn wereldwijde expansie versnellen.

Amazon levert pakjes nu ook in de autokoffer

25/04/2018

Amazon levert voortaan ook in de autokoffer. De retail- en technologiereus maakt het Prime-leden mogelijk om pakjes zonder extra kosten in hun geparkeerde wagen te laten leveren, voorlopig wel enkel in de Verenigde Staten.

Nederlandse tak Beate Uhse toch niet failliet

05/04/2018

De Nederlandse dochteronderneming van het Duitse Beate Uhse is dan toch niet failliet. Het bedrijf blijft zowel in Nederland als in België gewoon actief. Dat heeft het bedrijf zelf laten weten na geruchten over een faillissement.