Belgische producten naar AH.nl | RetailDetail

Belgische producten naar AH.nl

Belgische producten naar AH.nl

Albert Heijn gaat op zijn webwinkel producten verkopen die voorheen enkel te vinden waren in de Belgische vestigingen van de supermarktketen. De producten zullen niet te vinden zijn in de Nederlandse winkels.

Niet in winkels

Het gaat in totaal over ongeveer 700 producten, die aan de webshop worden toegevoegd omdat ze zo succesvol zijn in België. Het gaat dan over diverse speciaalbieren, sauzen van Devos Lemmens of chocopasta van Côte d'Or.

 

Albert Heijn is niet van plan om de producten ook te gaan verkopen in de Nederlandse winkels, al bekijkt Albert Heijn wel of een aantal artikelen niet verkocht kunnen worden in winkels in het grensgebied. Het is nog niet zeker over welke producten of hoeveel het dan gaat.

 

Albert Heijn heeft momenteel 23 vestigingen in België, maar wil dat aantal nog gevoelig uitbreiden.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Amazon levert pakjes nu ook in de autokoffer

25/04/2018

Amazon levert voortaan ook in de autokoffer. De retail- en technologiereus maakt het Prime-leden mogelijk om pakjes zonder extra kosten in hun geparkeerde wagen te laten leveren, voorlopig wel enkel in de Verenigde Staten.

Nederlandse tak Beate Uhse toch niet failliet

05/04/2018

De Nederlandse dochteronderneming van het Duitse Beate Uhse is dan toch niet failliet. Het bedrijf blijft zowel in Nederland als in België gewoon actief. Dat heeft het bedrijf zelf laten weten na geruchten over een faillissement.

Producten vaak goedkoper op Amazon dan bij Nederlandse concurrenten

03/04/2018

Producten die zowel in Nederlandse webshops als op Amazon.de te koop zijn, zijn in ongeveer de helft van de gevallen goedkoper bij Amazon. Niet alleen is er de concurrentie van Amazon.de, er gaan ook geruchten dat Amazon.nl en Amazon.be actiever worden.

Coolblue bezorgt wél echt met de fiets

03/04/2018

Coolblue start een eigen bezorgservice per fiets: met CoolblueFietst gaat de elektroretailer pakketjes voor het eerst zelf per fiets leveren. Hoewel de retailer het eerst als een aprilgrap verpakte, is het uiteindelijk toch echt waar.

Trump richt pijlen op Amazon

03/04/2018

President Donald Trump heeft in Amazon blijkbaar een nieuwe vijand gevonden. Volgens hem profiteert de retailgigant van de U.S. Postal Service, het Amerikaanse postbedrijf, en daar wil hij nu paal en perk aan stellen met de nodige maatregelen.

Amazon heer en meester op Franse e-commercemarkt

29/03/2018

Met een omzet van 5,6 miljard euro en een marktaandeel van net geen 19% is Amazon de onbetwiste leider op de Franse e-commercemarkt. Die markt was in 2017 goed voor 30 miljard euro, zo becijferde Kantar Worldpanel.