Belgische producten naar AH.nl | RetailDetail

Belgische producten naar AH.nl

Belgische producten naar AH.nl

Albert Heijn gaat op zijn webwinkel producten verkopen die voorheen enkel te vinden waren in de Belgische vestigingen van de supermarktketen. De producten zullen niet te vinden zijn in de Nederlandse winkels.

Niet in winkels

Het gaat in totaal over ongeveer 700 producten, die aan de webshop worden toegevoegd omdat ze zo succesvol zijn in België. Het gaat dan over diverse speciaalbieren, sauzen van Devos Lemmens of chocopasta van Côte d'Or.

 

Albert Heijn is niet van plan om de producten ook te gaan verkopen in de Nederlandse winkels, al bekijkt Albert Heijn wel of een aantal artikelen niet verkocht kunnen worden in winkels in het grensgebied. Het is nog niet zeker over welke producten of hoeveel het dan gaat.

 

Albert Heijn heeft momenteel 23 vestigingen in België, maar wil dat aantal nog gevoelig uitbreiden.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Ook Microsoft gaat voor kassaloze winkels

14/06/2018

Microsoft werkt aan eigen technologie die kassa’s en wachtrijen in winkels overbodig maakt. Het wil zo een bondgenoot voor de retailsector worden, vooral in de strijd tegen Amazon Go.

Tweedehandskledingplatform The Next Closet haalt 1 miljoen euro op

24/05/2018

The Next Closet, het Nederlandse webplatform voor tweedehandse designerkleding, heeft zopas ruim 1 miljoen euro ‘groeigeld’ opgehaald. Vers kapitaal dat onder meer de vandaag gelanceerde Belgische website moet financieren.

Amazon verbant klanten die teveel retourneren

24/05/2018

Amazon stelt paal en perk aan klanten die teveel retourneren of zich ‘misdragen’ volgens de retailer: wie te ver gaat, wordt verbannen. Tientallen klanten klagen op sociale media dat hun account eenzijdig is stopgezet.

LVMH pompt tientallen miljoenen in modezoekplatform Lyst

24/05/2018

LVMH, de Franse luxegroep onder leiding van Bernard Arnault, pompt nog eens tientallen miljoenen dollar in Lyst. Met het verse geld wil het zoekplatform voor luxemode zijn wereldwijde expansie versnellen.

Amazon levert pakjes nu ook in de autokoffer

25/04/2018

Amazon levert voortaan ook in de autokoffer. De retail- en technologiereus maakt het Prime-leden mogelijk om pakjes zonder extra kosten in hun geparkeerde wagen te laten leveren, voorlopig wel enkel in de Verenigde Staten.

Nederlandse tak Beate Uhse toch niet failliet

05/04/2018

De Nederlandse dochteronderneming van het Duitse Beate Uhse is dan toch niet failliet. Het bedrijf blijft zowel in Nederland als in België gewoon actief. Dat heeft het bedrijf zelf laten weten na geruchten over een faillissement.