Boekengilde.nl start webshop | RetailDetail

Boekengilde.nl start webshop

Boekengilde.nl start webshop

Boekengilde.nl, een website voor beginnende schrijvers, is een online shop gestart waar die amateurschrijvers hun boeken kunnen verkopen.

Opbrengst naar auteurs

"De webshop biedt onze klanten de mogelijkheid om hun boek aan een groter publiek te verkopen", vertelt Peter van Limbeek van Boekengilde.nl aan Twinkle. "We zijn zeg maar een soort Bol.com in het klein. We starten met tien boeken en willen dat steeds verder uitbouwen. Klanten dienen het webshoppakket apart aan te vragen, het is geen gratis service die naast het drukken van boeken bestaat."

 

De boeken zullen verstuurd worden vanuit het eigen magazijn van de Boekengilde en de opbrengst gaat volledig naar de auteurs. Die moeten wel een vaste bijdrage betalen voor de onkosten die gemaakt worden bij de webverkoop, zoals het aanvragen van ISBN en het verpakken van de verkochte boeken.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Ook Microsoft gaat voor kassaloze winkels

14/06/2018

Microsoft werkt aan eigen technologie die kassa’s en wachtrijen in winkels overbodig maakt. Het wil zo een bondgenoot voor de retailsector worden, vooral in de strijd tegen Amazon Go.

Tweedehandskledingplatform The Next Closet haalt 1 miljoen euro op

24/05/2018

The Next Closet, het Nederlandse webplatform voor tweedehandse designerkleding, heeft zopas ruim 1 miljoen euro ‘groeigeld’ opgehaald. Vers kapitaal dat onder meer de vandaag gelanceerde Belgische website moet financieren.

Amazon verbant klanten die teveel retourneren

24/05/2018

Amazon stelt paal en perk aan klanten die teveel retourneren of zich ‘misdragen’ volgens de retailer: wie te ver gaat, wordt verbannen. Tientallen klanten klagen op sociale media dat hun account eenzijdig is stopgezet.

LVMH pompt tientallen miljoenen in modezoekplatform Lyst

24/05/2018

LVMH, de Franse luxegroep onder leiding van Bernard Arnault, pompt nog eens tientallen miljoenen dollar in Lyst. Met het verse geld wil het zoekplatform voor luxemode zijn wereldwijde expansie versnellen.

Amazon levert pakjes nu ook in de autokoffer

25/04/2018

Amazon levert voortaan ook in de autokoffer. De retail- en technologiereus maakt het Prime-leden mogelijk om pakjes zonder extra kosten in hun geparkeerde wagen te laten leveren, voorlopig wel enkel in de Verenigde Staten.

Nederlandse tak Beate Uhse toch niet failliet

05/04/2018

De Nederlandse dochteronderneming van het Duitse Beate Uhse is dan toch niet failliet. Het bedrijf blijft zowel in Nederland als in België gewoon actief. Dat heeft het bedrijf zelf laten weten na geruchten over een faillissement.