Boekengilde.nl start webshop | RetailDetail

Boekengilde.nl start webshop

Boekengilde.nl start webshop

Boekengilde.nl, een website voor beginnende schrijvers, is een online shop gestart waar die amateurschrijvers hun boeken kunnen verkopen.

Opbrengst naar auteurs

"De webshop biedt onze klanten de mogelijkheid om hun boek aan een groter publiek te verkopen", vertelt Peter van Limbeek van Boekengilde.nl aan Twinkle. "We zijn zeg maar een soort Bol.com in het klein. We starten met tien boeken en willen dat steeds verder uitbouwen. Klanten dienen het webshoppakket apart aan te vragen, het is geen gratis service die naast het drukken van boeken bestaat."

 

De boeken zullen verstuurd worden vanuit het eigen magazijn van de Boekengilde en de opbrengst gaat volledig naar de auteurs. Die moeten wel een vaste bijdrage betalen voor de onkosten die gemaakt worden bij de webverkoop, zoals het aanvragen van ISBN en het verpakken van de verkochte boeken.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Amazon levert pakjes nu ook in de autokoffer

25/04/2018

Amazon levert voortaan ook in de autokoffer. De retail- en technologiereus maakt het Prime-leden mogelijk om pakjes zonder extra kosten in hun geparkeerde wagen te laten leveren, voorlopig wel enkel in de Verenigde Staten.

Nederlandse tak Beate Uhse toch niet failliet

05/04/2018

De Nederlandse dochteronderneming van het Duitse Beate Uhse is dan toch niet failliet. Het bedrijf blijft zowel in Nederland als in België gewoon actief. Dat heeft het bedrijf zelf laten weten na geruchten over een faillissement.

Producten vaak goedkoper op Amazon dan bij Nederlandse concurrenten

03/04/2018

Producten die zowel in Nederlandse webshops als op Amazon.de te koop zijn, zijn in ongeveer de helft van de gevallen goedkoper bij Amazon. Niet alleen is er de concurrentie van Amazon.de, er gaan ook geruchten dat Amazon.nl en Amazon.be actiever worden.

Coolblue bezorgt wél echt met de fiets

03/04/2018

Coolblue start een eigen bezorgservice per fiets: met CoolblueFietst gaat de elektroretailer pakketjes voor het eerst zelf per fiets leveren. Hoewel de retailer het eerst als een aprilgrap verpakte, is het uiteindelijk toch echt waar.

Trump richt pijlen op Amazon

03/04/2018

President Donald Trump heeft in Amazon blijkbaar een nieuwe vijand gevonden. Volgens hem profiteert de retailgigant van de U.S. Postal Service, het Amerikaanse postbedrijf, en daar wil hij nu paal en perk aan stellen met de nodige maatregelen.

Amazon heer en meester op Franse e-commercemarkt

29/03/2018

Met een omzet van 5,6 miljard euro en een marktaandeel van net geen 19% is Amazon de onbetwiste leider op de Franse e-commercemarkt. Die markt was in 2017 goed voor 30 miljard euro, zo becijferde Kantar Worldpanel.