Coolblue wederom gekozen tot Beste Webwinkel

Coolblue wederom gekozen tot Beste Webwinkel

Webwinkelketen Coolblue is donderdag tijdens de Nationale Thuiswinkel Awards 2013 voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot Beste Webwinkel van Nederland. Coolblue troefde bij de prijs Bol.com en KLM af.

Nog vier prijzen voor Coolblue

Coolblue ontving niet alleen de hoofdprijs, maar werd ook bekroond als beste klantgerichte webwinkel en het beste logistieke proces. De andere webwinkel die meerdere keren in de prijzen viel was de webshop van Bijenkorf, met de prijs voor het beste transactieproces en de beste mobiele webwinkel. Andere winnaars waren Bol.com (beste marketing), Independer.nl (beste productervaring), Werkaandemuur.nl (beste Starter) en Thuisbezorgd.nl (beste grensoverschrijdende webwinkel).

 

Behalve de vakprijzen werden er ook nog volop publieksprijzen uitgereikt. Coolblue mocht hier nog een keer twee prijzen ophalen, terwijl Bol.com drie keer in de prijzen viel. Volgens Fons van Westerloo, voorzitter van de stichting achter de prijzen, is dat logisch: Coolblue heeft volgens hem een "obsessieve en excessieve focus op het blij maken van klanten".

Tags: