Coolblue wederom gekozen tot Beste Webwinkel

Coolblue wederom gekozen tot Beste Webwinkel

Webwinkelketen Coolblue is donderdag tijdens de Nationale Thuiswinkel Awards 2013 voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot Beste Webwinkel van Nederland. Coolblue troefde bij de prijs Bol.com en KLM af.

Nog vier prijzen voor Coolblue

Coolblue ontving niet alleen de hoofdprijs, maar werd ook bekroond als beste klantgerichte webwinkel en het beste logistieke proces. De andere webwinkel die meerdere keren in de prijzen viel was de webshop van Bijenkorf, met de prijs voor het beste transactieproces en de beste mobiele webwinkel. Andere winnaars waren Bol.com (beste marketing), Independer.nl (beste productervaring), Werkaandemuur.nl (beste Starter) en Thuisbezorgd.nl (beste grensoverschrijdende webwinkel).

 

Behalve de vakprijzen werden er ook nog volop publieksprijzen uitgereikt. Coolblue mocht hier nog een keer twee prijzen ophalen, terwijl Bol.com drie keer in de prijzen viel. Volgens Fons van Westerloo, voorzitter van de stichting achter de prijzen, is dat logisch: Coolblue heeft volgens hem een "obsessieve en excessieve focus op het blij maken van klanten".

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Amazon werkt aan eigen sportkleding

17/10/2017

Amazon zou momenteel werken aan eigen collecties sportkleding en daarvoor al contact hebben met producenten die ook al werken voor ketens als Gap en Uniqlo. Momenteel produceren ze nog maar kleine aantallen.

Bol.com komt met herhaalservice voor dagelijkse producten

17/10/2017

Webwinkel Bol.com heeft Bespaar Continu gelanceerd, een dienst waarmee klanten bepaalde producten om de zoveel tijd opnieuw aan huis kunnen laten leveren.

Safe.Shop is nieuw wereldwijd e-commercekeurmerk

16/10/2017

Met Safe.Shop is het eerste wereldwijde keurmerk voor de e-commercesector gelanceerd. Momenteel zijn er nog maar twaalf landen aangesloten, maar dat aantal moet in de toekomst flink uitgebreid worden.

Modeplatform About You van start in Nederland en België

11/10/2017

Dinsdag is de Duitse modewebshop About You officieel gelanceerd in België en Nederland. About You, de tweede grootste online moderetailer in Europa, was eerder al wel onofficieel actief in Nederland.

Parcify levert met kajaks in Amsterdam

26/09/2017

Het Belgische koerierbedrijf Parcify probeert in Amsterdam pakketjes te leveren met kajaks en paddle boards. Het wil er de 'last mile' van de levering over het water voeren, omdat dit ecologischer en betrouwbaarder zou zijn.

Alibaba zet miljarden in op fysieke winkels

28/08/2017

De Chinese e-commerceholding Alibaba heeft de afgelopen twee jaar bijna zeven miljard euro geïnvesteerd in fysieke retail. Met Hema Xiansheng heeft ze al dertien eigen supermarkten en in januari kocht ze ook luxewarenhuis Intime.

Back to top