Euretco bezorgt handelaars omnichannel-aanpak | RetailDetail

Euretco bezorgt handelaars omnichannel-aanpak

Euretco bezorgt handelaars omnichannel-aanpak

Euretco Wonen zet dit voorjaar de stap naar online: met de lancering van verschillende websites, waaraan handelaars hun eigen microsite kunnen koppelen, wil het bedrijf zijn aangesloten zelfstandigen bijstaan in de uitbouw van hun omnichannel-aanpak.

Traffic naar winkels verhogen

In april werd de website van Slaapkenner online gezet en deze week die van Topform. Eind juni komen daar ook nog eens de platformen Vivante.nl en Binnen.nl bij.

 

"Dit vraagt om veel knowhow en ook een behoorlijke tijdsinvestering. Wij hebben de expertise in huis om ondernemers hierin te servicen zodat zij zich kunnen concentreren op hun fysieke winkel," zegt Ellen Oord, Manager meubelen en slapen bij Euretco Wonen. "Onze belangrijkste doelstelling met de ontwikkeling van deze omnichannel-aanpak is om de traffic naar de winkels te verhogen."


Euretco Wonen maakt zo de belofte dat het zich volledig op omnichannel zou gaan richten waar. Iedere ondernemer kan zijn eigen gepersonaliseerde omgeving aansluiten op de website en vervolgens aanvullen met online en offline communicatiemiddelen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Ook Microsoft gaat voor kassaloze winkels

14/06/2018

Microsoft werkt aan eigen technologie die kassa’s en wachtrijen in winkels overbodig maakt. Het wil zo een bondgenoot voor de retailsector worden, vooral in de strijd tegen Amazon Go.

Tweedehandskledingplatform The Next Closet haalt 1 miljoen euro op

24/05/2018

The Next Closet, het Nederlandse webplatform voor tweedehandse designerkleding, heeft zopas ruim 1 miljoen euro ‘groeigeld’ opgehaald. Vers kapitaal dat onder meer de vandaag gelanceerde Belgische website moet financieren.

Amazon verbant klanten die teveel retourneren

24/05/2018

Amazon stelt paal en perk aan klanten die teveel retourneren of zich ‘misdragen’ volgens de retailer: wie te ver gaat, wordt verbannen. Tientallen klanten klagen op sociale media dat hun account eenzijdig is stopgezet.

LVMH pompt tientallen miljoenen in modezoekplatform Lyst

24/05/2018

LVMH, de Franse luxegroep onder leiding van Bernard Arnault, pompt nog eens tientallen miljoenen dollar in Lyst. Met het verse geld wil het zoekplatform voor luxemode zijn wereldwijde expansie versnellen.

Amazon levert pakjes nu ook in de autokoffer

25/04/2018

Amazon levert voortaan ook in de autokoffer. De retail- en technologiereus maakt het Prime-leden mogelijk om pakjes zonder extra kosten in hun geparkeerde wagen te laten leveren, voorlopig wel enkel in de Verenigde Staten.

Nederlandse tak Beate Uhse toch niet failliet

05/04/2018

De Nederlandse dochteronderneming van het Duitse Beate Uhse is dan toch niet failliet. Het bedrijf blijft zowel in Nederland als in België gewoon actief. Dat heeft het bedrijf zelf laten weten na geruchten over een faillissement.