Euretco bezorgt handelaars omnichannel-aanpak | RetailDetail

Euretco bezorgt handelaars omnichannel-aanpak

Euretco bezorgt handelaars omnichannel-aanpak

Euretco Wonen zet dit voorjaar de stap naar online: met de lancering van verschillende websites, waaraan handelaars hun eigen microsite kunnen koppelen, wil het bedrijf zijn aangesloten zelfstandigen bijstaan in de uitbouw van hun omnichannel-aanpak.

Traffic naar winkels verhogen

In april werd de website van Slaapkenner online gezet en deze week die van Topform. Eind juni komen daar ook nog eens de platformen Vivante.nl en Binnen.nl bij.

 

"Dit vraagt om veel knowhow en ook een behoorlijke tijdsinvestering. Wij hebben de expertise in huis om ondernemers hierin te servicen zodat zij zich kunnen concentreren op hun fysieke winkel," zegt Ellen Oord, Manager meubelen en slapen bij Euretco Wonen. "Onze belangrijkste doelstelling met de ontwikkeling van deze omnichannel-aanpak is om de traffic naar de winkels te verhogen."


Euretco Wonen maakt zo de belofte dat het zich volledig op omnichannel zou gaan richten waar. Iedere ondernemer kan zijn eigen gepersonaliseerde omgeving aansluiten op de website en vervolgens aanvullen met online en offline communicatiemiddelen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Amazon levert pakjes nu ook in de autokoffer

25/04/2018

Amazon levert voortaan ook in de autokoffer. De retail- en technologiereus maakt het Prime-leden mogelijk om pakjes zonder extra kosten in hun geparkeerde wagen te laten leveren, voorlopig wel enkel in de Verenigde Staten.

Nederlandse tak Beate Uhse toch niet failliet

05/04/2018

De Nederlandse dochteronderneming van het Duitse Beate Uhse is dan toch niet failliet. Het bedrijf blijft zowel in Nederland als in België gewoon actief. Dat heeft het bedrijf zelf laten weten na geruchten over een faillissement.

Producten vaak goedkoper op Amazon dan bij Nederlandse concurrenten

03/04/2018

Producten die zowel in Nederlandse webshops als op Amazon.de te koop zijn, zijn in ongeveer de helft van de gevallen goedkoper bij Amazon. Niet alleen is er de concurrentie van Amazon.de, er gaan ook geruchten dat Amazon.nl en Amazon.be actiever worden.

Coolblue bezorgt wél echt met de fiets

03/04/2018

Coolblue start een eigen bezorgservice per fiets: met CoolblueFietst gaat de elektroretailer pakketjes voor het eerst zelf per fiets leveren. Hoewel de retailer het eerst als een aprilgrap verpakte, is het uiteindelijk toch echt waar.

Trump richt pijlen op Amazon

03/04/2018

President Donald Trump heeft in Amazon blijkbaar een nieuwe vijand gevonden. Volgens hem profiteert de retailgigant van de U.S. Postal Service, het Amerikaanse postbedrijf, en daar wil hij nu paal en perk aan stellen met de nodige maatregelen.

Amazon heer en meester op Franse e-commercemarkt

29/03/2018

Met een omzet van 5,6 miljard euro en een marktaandeel van net geen 19% is Amazon de onbetwiste leider op de Franse e-commercemarkt. Die markt was in 2017 goed voor 30 miljard euro, zo becijferde Kantar Worldpanel.