Foodora ook naar Den Haag en Utrecht

Foodora ook naar Den Haag en Utrecht

Foodora, de Nederlandse bezorgservice voor restaurants, gaat vanaf februari aan de slag in twee nieuwe steden: Den Haag en Utrecht. Eerder ging de dienst ook al van start in Amsterdam.

Interessant voor lokale restaurants

Via de app van Foodora kunnen consumenten gerechten bestellen bij verschillende restaurants, om die daarna aan huis te laten leveren door de koeriers van het bedrijf. Daarbij belooft Foodora om alles binnen 30 minuten te leveren.


"Consumenten willen, als ze geen tijd of zin hebben om te koken, niet alleen fastfood kunnen bestellen. Ons aanbod is zeer divers; bij ons kun je kreeft, truffelfrietjes en uitstekende wijnen bestellen maar ook Bloody Mary Brunches. Uiteraard bezorgen wij ook goede burgers en verse steenoven pizza's," aldus Michael Bouland, country manager van Foodora Nederland.

 

Ook voor lokale restaurants is de dienst volgens de initiatiefnemers interessant, "omdat zij nu kunnen leveren aan vaste bezoekers die normaal gesproken alleen op locatie kunnen eten. Hiermee realiseren we gemiddeld 20% tot 30% extra omzet voor onze partners."


In Amsterdam zijn er al bijna 200 restaurants aangesloten en het aantal orders in de stad neemt per week met 15 procent toe. Foodora wil nu in Den Haag en Utrecht dezelfde groei kennen.

Tags: