Geen verkoop via Free Record Shop-website frs.nl

Geen verkoop via Free Record Shop-website frs.nl

Boekenvoordeel gaat het domein van frs.nl, de online basis van het failliete Free Record Shop, niet gebruiken als een extra plek om te verkopen. Het vestigt er enkel de aandacht op het filmaanbod dat nu te krijgen is bij Boekenvoordeel.

Doorgelinkt naar Boekenvoordeel

Boekenvoordeel heeft na het faillissement van Free Record Shop de webwinkel overgenomen, maar heeft er sindsdien niet echt iets mee gedaan. Sinds kort staan op de voorpagina wel promoties van films die te vinden zijn bij Boekenvoordeel, maar er wordt zelf niet verkocht op de website.

 

De overnemer zegt ook niet van plan te zijn hier verandering in te brengen. Wie klikt op een promotie zal dan ook doorgestuurd worden naar de website van Boekenvoordeel. De films worden er verkocht in de shop-in-shops van Free Record Shop, die sinds deze zomer te vinden zijn bij Boekenvoordeel.

 

Ondertussen zijn de curatoren nog altijd bezig met het verkopen van de inboedel van het sorteer- en distributiecentrum. Wanneer dat afgerond is, zal het oude Free Record Shop volledig verdwenen zijn.

Tags: