Geen verkoop via Free Record Shop-website frs.nl | RetailDetail

Geen verkoop via Free Record Shop-website frs.nl

Geen verkoop via Free Record Shop-website frs.nl

Boekenvoordeel gaat het domein van frs.nl, de online basis van het failliete Free Record Shop, niet gebruiken als een extra plek om te verkopen. Het vestigt er enkel de aandacht op het filmaanbod dat nu te krijgen is bij Boekenvoordeel.

Doorgelinkt naar Boekenvoordeel

Boekenvoordeel heeft na het faillissement van Free Record Shop de webwinkel overgenomen, maar heeft er sindsdien niet echt iets mee gedaan. Sinds kort staan op de voorpagina wel promoties van films die te vinden zijn bij Boekenvoordeel, maar er wordt zelf niet verkocht op de website.

 

De overnemer zegt ook niet van plan te zijn hier verandering in te brengen. Wie klikt op een promotie zal dan ook doorgestuurd worden naar de website van Boekenvoordeel. De films worden er verkocht in de shop-in-shops van Free Record Shop, die sinds deze zomer te vinden zijn bij Boekenvoordeel.

 

Ondertussen zijn de curatoren nog altijd bezig met het verkopen van de inboedel van het sorteer- en distributiecentrum. Wanneer dat afgerond is, zal het oude Free Record Shop volledig verdwenen zijn.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Ook Microsoft gaat voor kassaloze winkels

14/06/2018

Microsoft werkt aan eigen technologie die kassa’s en wachtrijen in winkels overbodig maakt. Het wil zo een bondgenoot voor de retailsector worden, vooral in de strijd tegen Amazon Go.

Tweedehandskledingplatform The Next Closet haalt 1 miljoen euro op

24/05/2018

The Next Closet, het Nederlandse webplatform voor tweedehandse designerkleding, heeft zopas ruim 1 miljoen euro ‘groeigeld’ opgehaald. Vers kapitaal dat onder meer de vandaag gelanceerde Belgische website moet financieren.

Amazon verbant klanten die teveel retourneren

24/05/2018

Amazon stelt paal en perk aan klanten die teveel retourneren of zich ‘misdragen’ volgens de retailer: wie te ver gaat, wordt verbannen. Tientallen klanten klagen op sociale media dat hun account eenzijdig is stopgezet.

LVMH pompt tientallen miljoenen in modezoekplatform Lyst

24/05/2018

LVMH, de Franse luxegroep onder leiding van Bernard Arnault, pompt nog eens tientallen miljoenen dollar in Lyst. Met het verse geld wil het zoekplatform voor luxemode zijn wereldwijde expansie versnellen.

Amazon levert pakjes nu ook in de autokoffer

25/04/2018

Amazon levert voortaan ook in de autokoffer. De retail- en technologiereus maakt het Prime-leden mogelijk om pakjes zonder extra kosten in hun geparkeerde wagen te laten leveren, voorlopig wel enkel in de Verenigde Staten.

Nederlandse tak Beate Uhse toch niet failliet

05/04/2018

De Nederlandse dochteronderneming van het Duitse Beate Uhse is dan toch niet failliet. Het bedrijf blijft zowel in Nederland als in België gewoon actief. Dat heeft het bedrijf zelf laten weten na geruchten over een faillissement.