Genomineerden Logistieke Webshop van het Jaar bekend | RetailDetail

Genomineerden Logistieke Webshop van het Jaar bekend

Genomineerden Logistieke Webshop van het Jaar bekend

De vier genomineerden voor de Logistieke Webshop van het Jaar 2014 zijn bekend. De verkiezing wil webshops met een uitmuntende logistiek belonen. De winnaar zal bekend gemaakt worden op 17 september.

Een valt nog af

De vier genomineerden zijn Coolblue.nl, Drukwerkdeal.nl, HelloFresh.nl en Vente-Exclusive.com. Volgende week zal de jury uit die vier namen de drie uiteindelijke finalisten kiezen, die tijdens het E-fulfilment Event Logistieke Webshop van het Jaar op 17 september een presentatie mogen geven. Daarna zal de jury enkele vragen stellen en dan de winnaar kiezen.

 

De award Logistieke Webshop van het Jaar werd in 2011 in het leven geroepen door vereniging Logistiek management, Simtrec en E-sharp, om webshops met een uitmuntende logistiek te belonen. Vorig jaar was Futurumshop de winnaar en een jaar eerder ging die eer naar Nespresso.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Ook Microsoft gaat voor kassaloze winkels

14/06/2018

Microsoft werkt aan eigen technologie die kassa’s en wachtrijen in winkels overbodig maakt. Het wil zo een bondgenoot voor de retailsector worden, vooral in de strijd tegen Amazon Go.

Tweedehandskledingplatform The Next Closet haalt 1 miljoen euro op

24/05/2018

The Next Closet, het Nederlandse webplatform voor tweedehandse designerkleding, heeft zopas ruim 1 miljoen euro ‘groeigeld’ opgehaald. Vers kapitaal dat onder meer de vandaag gelanceerde Belgische website moet financieren.

Amazon verbant klanten die teveel retourneren

24/05/2018

Amazon stelt paal en perk aan klanten die teveel retourneren of zich ‘misdragen’ volgens de retailer: wie te ver gaat, wordt verbannen. Tientallen klanten klagen op sociale media dat hun account eenzijdig is stopgezet.

LVMH pompt tientallen miljoenen in modezoekplatform Lyst

24/05/2018

LVMH, de Franse luxegroep onder leiding van Bernard Arnault, pompt nog eens tientallen miljoenen dollar in Lyst. Met het verse geld wil het zoekplatform voor luxemode zijn wereldwijde expansie versnellen.

Amazon levert pakjes nu ook in de autokoffer

25/04/2018

Amazon levert voortaan ook in de autokoffer. De retail- en technologiereus maakt het Prime-leden mogelijk om pakjes zonder extra kosten in hun geparkeerde wagen te laten leveren, voorlopig wel enkel in de Verenigde Staten.

Nederlandse tak Beate Uhse toch niet failliet

05/04/2018

De Nederlandse dochteronderneming van het Duitse Beate Uhse is dan toch niet failliet. Het bedrijf blijft zowel in Nederland als in België gewoon actief. Dat heeft het bedrijf zelf laten weten na geruchten over een faillissement.