Greetz.nl gaat op dezelfde dag leveren

Greetz.nl gaat op dezelfde dag leveren

Kaartensite Greetz.nl gaat het voortaan mogelijk maken om nog dezelfde dag bestellingen aan huis te leveren. Ook de leveringen op zondag zitten vanaf nu in het standaardaanbod bij de online wenskaartverkoper.

Kosten geen probleem voor klant

Elke bestelling die voortaan voor twee uur 's middags gedaan wordt, kan diezelfde dag nog aan huis geleverd worden. "Dat had bij ons wel wat meer voeten in de aarde dan bij reguliere webshops, omdat je bij Greetz een groot deel van het assortiment kunt personaliseren met een foto of naam. En je kunt overal een wenskaart aan toevoegen, die we 'on demand' drukken", zegt directeur van Greetz.nl, Niek Veendrick aan Emerce.


Voor die same-day delivery vraagt Greetz.nl wel bezorgkosten van acht euro, maar dat vormde volgens Veendrick geen probleem voor klanten. "De bezorgkosten van acht euro per kaart weerhielden duizenden mensen er niet van om op moederdag een kaartje te laten bezorgen. En wij konden daar winst op maken."


Op E-commerce Live liet Veendrick ook verstaan dat Greetz geen plannen heeft om eigen winkels te openen. Pop-upwinkels zijn dan weer wel een mogelijkheid.

Tags: