Hondenbezorgdienst Snuffelbox houdt crowdfunding

Hondenbezorgdienst Snuffelbox houdt crowdfunding

Snuffelbox, een bezorgdienst van hondenproducten, houdt een crowdfunding. De dienst wil uitbreiden met een webshop en e-commerceplatform voor hondenbezitters.

Hondenproducten online bezorgen

Snuffelbox wil de online activiteiten uitbreiden met een webwinkel. De bezorgdienst houdt hiervoor tot eind dit jaar een crowdfunding. Het doel is om 75.000 euro binnen te halen. Gezien de onstuimige groei van de markt van maaltijdboxen is ook online bezorging van hondenproducten een groeimarkt, verwacht Frank Janssen.

 

De Snuffelbox is een bezorgdoos met hondenproducten, zoals snacks, speeltjes, accessoires en verzorgingsproducten. Klanten met een online abonnement krijgen de doos regelmatig thuisbezorgd. Het concept, dat in Amerika van start ging, werd vorig jaar naar ons land gehaald. De dienst leverde dit jaar in zes maanden tijd ruim 3000 boxen af in een markt met 1,1 miljoen hondenbezitters. Ook de Belgische hondenbezitter heeft volgens Frank Janssen belangstelling voor de verrassingsbox.

 

Voor Janssen, die de dienst in Nederland startte samen met Dave Mom, Tjeerd Korse en Peter van der Ven, is een webshop voor hondenproducten een stap verder dan de traditionele huisdierensector en dierenspeciaalzaak. In deze branche zijn in ons land tot nu toe weinig ondernemers met een webshop actief. Janssen voorziet met een online abonnement en een webwinkel mogelijkheden voor verdere groei van deze markt. De Snuffelbox wil op termijn tevens een e-commerceplatform met uitgebreide informatie over honden opzetten.

Tags: