Imbull wil grootste couponspecialist ter wereld worden

Imbull wil grootste couponspecialist ter wereld worden

De Nederlandse couponspecialist Imbull heeft het tot zijn doel gemaakt om de grootste speler op het vlak van coupons en kortingen te worden in de wereld. Momenteel is het bedrijf al actief in 22 landen en dat moeten er 50 worden.

Flipit als buitenlandse tak

Imbull heeft in Nederland websites zoals Actiecode.nl en Kortingscode.nl onder zijn hoede en is met het merk Flipit.com ook actief in 21 andere landen. "In een paar maanden tijd zijn we in Spanje de nummer twee op de markt geworden en marktleider in België", aldus medeoprichter Jochem Vroom van Imbull aan Emerce. Flipit.com werd ongeveer een jaar geleden opgericht als buitenlandse tak van Imbull.

 

In de toekomst wil Imbull graag nog eens dertig landen toevoegen aan het gamma van Flipit.com. Dat is geen sinecure, want elk land vereist een andere aanpak. Elk land krijgt dan ook een speciaal team toegewezen, dat moet toezien op de uitrol van Flipit.com in dat land. Onlangs lanceerde het concept nog in Mexico, Noorwegen, Finland, Zuid-Afrika en Hong Kong. In Engeland ziet Imbull geen toekomst, omdat de concurrentie daar te groot is.

Tags: