Imbull wil grootste couponspecialist ter wereld worden | RetailDetail

Imbull wil grootste couponspecialist ter wereld worden

Imbull wil grootste couponspecialist ter wereld worden

De Nederlandse couponspecialist Imbull heeft het tot zijn doel gemaakt om de grootste speler op het vlak van coupons en kortingen te worden in de wereld. Momenteel is het bedrijf al actief in 22 landen en dat moeten er 50 worden.

Flipit als buitenlandse tak

Imbull heeft in Nederland websites zoals Actiecode.nl en Kortingscode.nl onder zijn hoede en is met het merk Flipit.com ook actief in 21 andere landen. "In een paar maanden tijd zijn we in Spanje de nummer twee op de markt geworden en marktleider in België", aldus medeoprichter Jochem Vroom van Imbull aan Emerce. Flipit.com werd ongeveer een jaar geleden opgericht als buitenlandse tak van Imbull.

 

In de toekomst wil Imbull graag nog eens dertig landen toevoegen aan het gamma van Flipit.com. Dat is geen sinecure, want elk land vereist een andere aanpak. Elk land krijgt dan ook een speciaal team toegewezen, dat moet toezien op de uitrol van Flipit.com in dat land. Onlangs lanceerde het concept nog in Mexico, Noorwegen, Finland, Zuid-Afrika en Hong Kong. In Engeland ziet Imbull geen toekomst, omdat de concurrentie daar te groot is.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Ook Microsoft gaat voor kassaloze winkels

14/06/2018

Microsoft werkt aan eigen technologie die kassa’s en wachtrijen in winkels overbodig maakt. Het wil zo een bondgenoot voor de retailsector worden, vooral in de strijd tegen Amazon Go.

Tweedehandskledingplatform The Next Closet haalt 1 miljoen euro op

24/05/2018

The Next Closet, het Nederlandse webplatform voor tweedehandse designerkleding, heeft zopas ruim 1 miljoen euro ‘groeigeld’ opgehaald. Vers kapitaal dat onder meer de vandaag gelanceerde Belgische website moet financieren.

Amazon verbant klanten die teveel retourneren

24/05/2018

Amazon stelt paal en perk aan klanten die teveel retourneren of zich ‘misdragen’ volgens de retailer: wie te ver gaat, wordt verbannen. Tientallen klanten klagen op sociale media dat hun account eenzijdig is stopgezet.

LVMH pompt tientallen miljoenen in modezoekplatform Lyst

24/05/2018

LVMH, de Franse luxegroep onder leiding van Bernard Arnault, pompt nog eens tientallen miljoenen dollar in Lyst. Met het verse geld wil het zoekplatform voor luxemode zijn wereldwijde expansie versnellen.

Amazon levert pakjes nu ook in de autokoffer

25/04/2018

Amazon levert voortaan ook in de autokoffer. De retail- en technologiereus maakt het Prime-leden mogelijk om pakjes zonder extra kosten in hun geparkeerde wagen te laten leveren, voorlopig wel enkel in de Verenigde Staten.

Nederlandse tak Beate Uhse toch niet failliet

05/04/2018

De Nederlandse dochteronderneming van het Duitse Beate Uhse is dan toch niet failliet. Het bedrijf blijft zowel in Nederland als in België gewoon actief. Dat heeft het bedrijf zelf laten weten na geruchten over een faillissement.