Kruidvat lanceert vernieuwde webwinkel | RetailDetail

Kruidvat lanceert vernieuwde webwinkel

Kruidvat lanceert vernieuwde webwinkel

Kruidvat heeft zijn webwinkel vernieuwd en uitgebreid met duizenden producten. Consumenten kunnen voortaan op kruidvat.nl terecht voor het gehele winkelassortiment van de drogist.

Webshop wijst op aanbiedingen

In totaal worden er vanaf nu meer dan 10.000 producten aangeboden in de vernieuwde webwinkel. Bovendien gelden online dezelfde aanbiedingen en acties als in de winkel. "Wij willen klanten op elk gewenst moment met ons assortiment kunnen bedienen. Bijzonder is dat we klanten er tijdens hun bestelling op wijzen als zij een aanbieding van een door hen gewenst product dreigen mis te lopen. Iedereen profiteert zo altijd van onze lage prijzen", zegt Milo Laseur, marketingdirecteur van Kruidvat-eigenaar A.S. Watson Health & Beauty Benelux.

 

Producten die voor 21.00 uur besteld zijn, worden de volgende werkdag thuisbezorgd. De verzendkosten zijn 3,99 euro, maar bestellingen boven de 50 euro worden gratis verstuurd. Kruidvat heeft meer dan 1.000 winkels en is daarmee marktleider in de health- en beautymarkt in Nederland en België.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Amazon levert pakjes nu ook in de autokoffer

25/04/2018

Amazon levert voortaan ook in de autokoffer. De retail- en technologiereus maakt het Prime-leden mogelijk om pakjes zonder extra kosten in hun geparkeerde wagen te laten leveren, voorlopig wel enkel in de Verenigde Staten.

Nederlandse tak Beate Uhse toch niet failliet

05/04/2018

De Nederlandse dochteronderneming van het Duitse Beate Uhse is dan toch niet failliet. Het bedrijf blijft zowel in Nederland als in België gewoon actief. Dat heeft het bedrijf zelf laten weten na geruchten over een faillissement.

Producten vaak goedkoper op Amazon dan bij Nederlandse concurrenten

03/04/2018

Producten die zowel in Nederlandse webshops als op Amazon.de te koop zijn, zijn in ongeveer de helft van de gevallen goedkoper bij Amazon. Niet alleen is er de concurrentie van Amazon.de, er gaan ook geruchten dat Amazon.nl en Amazon.be actiever worden.

Coolblue bezorgt wél echt met de fiets

03/04/2018

Coolblue start een eigen bezorgservice per fiets: met CoolblueFietst gaat de elektroretailer pakketjes voor het eerst zelf per fiets leveren. Hoewel de retailer het eerst als een aprilgrap verpakte, is het uiteindelijk toch echt waar.

Trump richt pijlen op Amazon

03/04/2018

President Donald Trump heeft in Amazon blijkbaar een nieuwe vijand gevonden. Volgens hem profiteert de retailgigant van de U.S. Postal Service, het Amerikaanse postbedrijf, en daar wil hij nu paal en perk aan stellen met de nodige maatregelen.

Amazon heer en meester op Franse e-commercemarkt

29/03/2018

Met een omzet van 5,6 miljard euro en een marktaandeel van net geen 19% is Amazon de onbetwiste leider op de Franse e-commercemarkt. Die markt was in 2017 goed voor 30 miljard euro, zo becijferde Kantar Worldpanel.