Kruidvat lanceert vernieuwde webwinkel

Kruidvat lanceert vernieuwde webwinkel

Kruidvat heeft zijn webwinkel vernieuwd en uitgebreid met duizenden producten. Consumenten kunnen voortaan op kruidvat.nl terecht voor het gehele winkelassortiment van de drogist.

Webshop wijst op aanbiedingen

In totaal worden er vanaf nu meer dan 10.000 producten aangeboden in de vernieuwde webwinkel. Bovendien gelden online dezelfde aanbiedingen en acties als in de winkel. "Wij willen klanten op elk gewenst moment met ons assortiment kunnen bedienen. Bijzonder is dat we klanten er tijdens hun bestelling op wijzen als zij een aanbieding van een door hen gewenst product dreigen mis te lopen. Iedereen profiteert zo altijd van onze lage prijzen", zegt Milo Laseur, marketingdirecteur van Kruidvat-eigenaar A.S. Watson Health & Beauty Benelux.

 

Producten die voor 21.00 uur besteld zijn, worden de volgende werkdag thuisbezorgd. De verzendkosten zijn 3,99 euro, maar bestellingen boven de 50 euro worden gratis verstuurd. Kruidvat heeft meer dan 1.000 winkels en is daarmee marktleider in de health- en beautymarkt in Nederland en België.

Tags: