Kruidvat lanceert vernieuwde webwinkel | RetailDetail

Kruidvat lanceert vernieuwde webwinkel

Kruidvat lanceert vernieuwde webwinkel

Kruidvat heeft zijn webwinkel vernieuwd en uitgebreid met duizenden producten. Consumenten kunnen voortaan op kruidvat.nl terecht voor het gehele winkelassortiment van de drogist.

Webshop wijst op aanbiedingen

In totaal worden er vanaf nu meer dan 10.000 producten aangeboden in de vernieuwde webwinkel. Bovendien gelden online dezelfde aanbiedingen en acties als in de winkel. "Wij willen klanten op elk gewenst moment met ons assortiment kunnen bedienen. Bijzonder is dat we klanten er tijdens hun bestelling op wijzen als zij een aanbieding van een door hen gewenst product dreigen mis te lopen. Iedereen profiteert zo altijd van onze lage prijzen", zegt Milo Laseur, marketingdirecteur van Kruidvat-eigenaar A.S. Watson Health & Beauty Benelux.

 

Producten die voor 21.00 uur besteld zijn, worden de volgende werkdag thuisbezorgd. De verzendkosten zijn 3,99 euro, maar bestellingen boven de 50 euro worden gratis verstuurd. Kruidvat heeft meer dan 1.000 winkels en is daarmee marktleider in de health- en beautymarkt in Nederland en België.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Ook Microsoft gaat voor kassaloze winkels

14/06/2018

Microsoft werkt aan eigen technologie die kassa’s en wachtrijen in winkels overbodig maakt. Het wil zo een bondgenoot voor de retailsector worden, vooral in de strijd tegen Amazon Go.

Tweedehandskledingplatform The Next Closet haalt 1 miljoen euro op

24/05/2018

The Next Closet, het Nederlandse webplatform voor tweedehandse designerkleding, heeft zopas ruim 1 miljoen euro ‘groeigeld’ opgehaald. Vers kapitaal dat onder meer de vandaag gelanceerde Belgische website moet financieren.

Amazon verbant klanten die teveel retourneren

24/05/2018

Amazon stelt paal en perk aan klanten die teveel retourneren of zich ‘misdragen’ volgens de retailer: wie te ver gaat, wordt verbannen. Tientallen klanten klagen op sociale media dat hun account eenzijdig is stopgezet.

LVMH pompt tientallen miljoenen in modezoekplatform Lyst

24/05/2018

LVMH, de Franse luxegroep onder leiding van Bernard Arnault, pompt nog eens tientallen miljoenen dollar in Lyst. Met het verse geld wil het zoekplatform voor luxemode zijn wereldwijde expansie versnellen.

Amazon levert pakjes nu ook in de autokoffer

25/04/2018

Amazon levert voortaan ook in de autokoffer. De retail- en technologiereus maakt het Prime-leden mogelijk om pakjes zonder extra kosten in hun geparkeerde wagen te laten leveren, voorlopig wel enkel in de Verenigde Staten.

Nederlandse tak Beate Uhse toch niet failliet

05/04/2018

De Nederlandse dochteronderneming van het Duitse Beate Uhse is dan toch niet failliet. Het bedrijf blijft zowel in Nederland als in België gewoon actief. Dat heeft het bedrijf zelf laten weten na geruchten over een faillissement.