Omzet Bax-shop.nl stijgt flink

Omzet Bax-shop.nl stijgt flink

De omzet van online muziekwinkel Bax-shop.nl is in 2013 met maar liefst 62 procent gestegen ten opzichte van het voorgaande jaar. De nieuwe Franse webshop zou een belangrijke een rol hebben gespeeld in die groei.

Ook Duitse en Britse shop

De omzet van Bax-shop.nl bereikte in 2013 het bedrag van 50,3 miljoen euro, wat neerkomt op een stijging van 62 procent. Volgens Bax-shop.nl heeft het dat vooral te danken aan de opening van een webshop in Frankrijk. Die bracht sinds februari 2013 2,6 miljoen euro op. Ook de bestaande winkels voor Nederland en België zagen hun jaaropbrengsten groeien, maar daar geeft de online muziekwinkel geen cijfers over vrij.

 

Begin deze week lanceerde het ook nog eens een Duitse webshop en later dit jaar moet er ook een webwinkel openen voor Groot-Brittannië. Daarnaast wil de muziekretailer zijn servicepakket verder uitbreiden om klanten nog beter van dienst te zijn. Tot dat pakket behoort nu bijvoorbeeld al 'Vanavond Bezorgd', een dienst die pakjes op de dag van bestelling bezorgt, indien ze voor 14u besteld zijn.

Tags: