Suit Supply test nieuwe e-commercemogelijkheden | RetailDetail

Suit Supply test nieuwe e-commercemogelijkheden

Suit Supply test nieuwe e-commercemogelijkheden

Suit Supply gaat een aantal nieuwe mogelijkheden testen voor zijn webshop: zo kunnen Nederlandse klanten in vier steden hun bestellingen nog dezelfde dag komen ophalen in de winkel, maar ook elders komen er innovaties.

Tijdstip levering kiezen

Die dienst komt er voorlopig wel enkel in de winkels in Amsterdam, Hoofddorp, Zaltbommel en Utrecht. Het is ook niet geweten of ze enkel kunnen kiezen uit producten die op voorraad zijn in de winkels, of dat de bestellingen naar de winkel worden geleverd.

 

Ook elders test Suit Supply nieuwe services: zo kunnen Amerikaanse klanten pakken thuis uitproberen. "Als een klant zijn maat niet weet, kan hij drie pakken bestellen en er maar eentje afrekenen. Na het passen van de drie stuurt hij de twee met de verkeerde maat kosteloos retour", zegt e-commercemanager Laurens Geleedst tijdens een interview met Drapers. Na de proefperiode zal de dienst ook naar andere landen komen.

 

Daarnaast zullen klanten later dit jaar ook de mogelijkheid krijgen om te beslissen wanneer een pakje aan huis wordt geleverd. Geleedst zegt dat hij liever heeft dat de klant daarbij inspraak heeft, dan dat het pakje razendsnel wordt geleverd.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Tweedehandskledingplatform The Next Closet haalt 1 miljoen euro op

24/05/2018

The Next Closet, het Nederlandse webplatform voor tweedehandse designerkleding, heeft zopas ruim 1 miljoen euro ‘groeigeld’ opgehaald. Vers kapitaal dat onder meer de vandaag gelanceerde Belgische website moet financieren.

Amazon verbant klanten die teveel retourneren

24/05/2018

Amazon stelt paal en perk aan klanten die teveel retourneren of zich ‘misdragen’ volgens de retailer: wie te ver gaat, wordt verbannen. Tientallen klanten klagen op sociale media dat hun account eenzijdig is stopgezet.

LVMH pompt tientallen miljoenen in modezoekplatform Lyst

24/05/2018

LVMH, de Franse luxegroep onder leiding van Bernard Arnault, pompt nog eens tientallen miljoenen dollar in Lyst. Met het verse geld wil het zoekplatform voor luxemode zijn wereldwijde expansie versnellen.

Amazon levert pakjes nu ook in de autokoffer

25/04/2018

Amazon levert voortaan ook in de autokoffer. De retail- en technologiereus maakt het Prime-leden mogelijk om pakjes zonder extra kosten in hun geparkeerde wagen te laten leveren, voorlopig wel enkel in de Verenigde Staten.

Nederlandse tak Beate Uhse toch niet failliet

05/04/2018

De Nederlandse dochteronderneming van het Duitse Beate Uhse is dan toch niet failliet. Het bedrijf blijft zowel in Nederland als in België gewoon actief. Dat heeft het bedrijf zelf laten weten na geruchten over een faillissement.

Producten vaak goedkoper op Amazon dan bij Nederlandse concurrenten

03/04/2018

Producten die zowel in Nederlandse webshops als op Amazon.de te koop zijn, zijn in ongeveer de helft van de gevallen goedkoper bij Amazon. Niet alleen is er de concurrentie van Amazon.de, er gaan ook geruchten dat Amazon.nl en Amazon.be actiever worden.