SuitSupply wint European E-commerce Award | RetailDetail

SuitSupply wint European E-commerce Award

SuitSupply wint European E-commerce Award

Het Nederlandse SuitSupply heeft in Barcelona één van de drie European E-commerce Awards gewonnen. Het mocht de Omnichannel Award, voor het bedrijf dat als beste online en offline combineert, ontvangen.

Beter dan Ikea en Marks & Spencer

De zilveren medaille in de categorie ging naar Marks & Spencer, terwijl Ikea met het brons ging lopen. De organisatie kende de prijs toe aan SuitSupply vanwege de constante inspanningen om de bedrijfsstructuur te herdenken en heruit te vinden.


De Enterpreneurial Award, die vorig jaar nog naar Bol.com ging, gaat nu naar het Ierse Micksgarage. De jury zei overtuigd te zijn door de inventieve aanpak van e-commerce door het bedrijf. Het Deense SkatePro strandde op de tweede plaats, terwijl Green Man Gaming tevreden moest zijn met de bronzen plak.


Het Britse Asos kreeg dan weer de Pure Player Award. Het hield in die categorie respectievelijk Farfetch en Yoox af. Volgens de jury was Asos onder andere de beste in het efficient combineren van een online model met een goede klantenservice.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Ook Microsoft gaat voor kassaloze winkels

14/06/2018

Microsoft werkt aan eigen technologie die kassa’s en wachtrijen in winkels overbodig maakt. Het wil zo een bondgenoot voor de retailsector worden, vooral in de strijd tegen Amazon Go.

Tweedehandskledingplatform The Next Closet haalt 1 miljoen euro op

24/05/2018

The Next Closet, het Nederlandse webplatform voor tweedehandse designerkleding, heeft zopas ruim 1 miljoen euro ‘groeigeld’ opgehaald. Vers kapitaal dat onder meer de vandaag gelanceerde Belgische website moet financieren.

Amazon verbant klanten die teveel retourneren

24/05/2018

Amazon stelt paal en perk aan klanten die teveel retourneren of zich ‘misdragen’ volgens de retailer: wie te ver gaat, wordt verbannen. Tientallen klanten klagen op sociale media dat hun account eenzijdig is stopgezet.

LVMH pompt tientallen miljoenen in modezoekplatform Lyst

24/05/2018

LVMH, de Franse luxegroep onder leiding van Bernard Arnault, pompt nog eens tientallen miljoenen dollar in Lyst. Met het verse geld wil het zoekplatform voor luxemode zijn wereldwijde expansie versnellen.

Amazon levert pakjes nu ook in de autokoffer

25/04/2018

Amazon levert voortaan ook in de autokoffer. De retail- en technologiereus maakt het Prime-leden mogelijk om pakjes zonder extra kosten in hun geparkeerde wagen te laten leveren, voorlopig wel enkel in de Verenigde Staten.

Nederlandse tak Beate Uhse toch niet failliet

05/04/2018

De Nederlandse dochteronderneming van het Duitse Beate Uhse is dan toch niet failliet. Het bedrijf blijft zowel in Nederland als in België gewoon actief. Dat heeft het bedrijf zelf laten weten na geruchten over een faillissement.