SuitSupply wint European E-commerce Award | RetailDetail

SuitSupply wint European E-commerce Award

SuitSupply wint European E-commerce Award

Het Nederlandse SuitSupply heeft in Barcelona één van de drie European E-commerce Awards gewonnen. Het mocht de Omnichannel Award, voor het bedrijf dat als beste online en offline combineert, ontvangen.

Beter dan Ikea en Marks & Spencer

De zilveren medaille in de categorie ging naar Marks & Spencer, terwijl Ikea met het brons ging lopen. De organisatie kende de prijs toe aan SuitSupply vanwege de constante inspanningen om de bedrijfsstructuur te herdenken en heruit te vinden.


De Enterpreneurial Award, die vorig jaar nog naar Bol.com ging, gaat nu naar het Ierse Micksgarage. De jury zei overtuigd te zijn door de inventieve aanpak van e-commerce door het bedrijf. Het Deense SkatePro strandde op de tweede plaats, terwijl Green Man Gaming tevreden moest zijn met de bronzen plak.


Het Britse Asos kreeg dan weer de Pure Player Award. Het hield in die categorie respectievelijk Farfetch en Yoox af. Volgens de jury was Asos onder andere de beste in het efficient combineren van een online model met een goede klantenservice.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Amazon levert pakjes nu ook in de autokoffer

25/04/2018

Amazon levert voortaan ook in de autokoffer. De retail- en technologiereus maakt het Prime-leden mogelijk om pakjes zonder extra kosten in hun geparkeerde wagen te laten leveren, voorlopig wel enkel in de Verenigde Staten.

Nederlandse tak Beate Uhse toch niet failliet

05/04/2018

De Nederlandse dochteronderneming van het Duitse Beate Uhse is dan toch niet failliet. Het bedrijf blijft zowel in Nederland als in België gewoon actief. Dat heeft het bedrijf zelf laten weten na geruchten over een faillissement.

Producten vaak goedkoper op Amazon dan bij Nederlandse concurrenten

03/04/2018

Producten die zowel in Nederlandse webshops als op Amazon.de te koop zijn, zijn in ongeveer de helft van de gevallen goedkoper bij Amazon. Niet alleen is er de concurrentie van Amazon.de, er gaan ook geruchten dat Amazon.nl en Amazon.be actiever worden.

Coolblue bezorgt wél echt met de fiets

03/04/2018

Coolblue start een eigen bezorgservice per fiets: met CoolblueFietst gaat de elektroretailer pakketjes voor het eerst zelf per fiets leveren. Hoewel de retailer het eerst als een aprilgrap verpakte, is het uiteindelijk toch echt waar.

Trump richt pijlen op Amazon

03/04/2018

President Donald Trump heeft in Amazon blijkbaar een nieuwe vijand gevonden. Volgens hem profiteert de retailgigant van de U.S. Postal Service, het Amerikaanse postbedrijf, en daar wil hij nu paal en perk aan stellen met de nodige maatregelen.

Amazon heer en meester op Franse e-commercemarkt

29/03/2018

Met een omzet van 5,6 miljard euro en een marktaandeel van net geen 19% is Amazon de onbetwiste leider op de Franse e-commercemarkt. Die markt was in 2017 goed voor 30 miljard euro, zo becijferde Kantar Worldpanel.