Vida Real van start met online luxewinkel | RetailDetail

Vida Real van start met online luxewinkel

Vida Real van start met online luxewinkel

Vida Real, de Nederlandse webwinkel voor exclusieve producten, is online gegaan. Bij de aangeboden merken horen onder meer Moët Hennessy en Flamant. Geselecteerde klanten kunnen ook uitnodigingen krijgen voor aparte evenementen.

Site hoopt op kruisbestuiving

Vida Real is een initiatief van Erik van der Burg en Peter Vos. Door het samenbrengen van aanbieders van luxemerken op eenzelfde platform hopen ze op een kruisbestuiving. Wie het ene merk koopt, heeft misschien ook interesse in een ander product.

 

De aangeboden merken worden dan ook streng geselecteerd. Ze situeren zich alle in het hogere segment. Bij de eerste selectie horen onder meer Moët Hennessy (champagnes), Oger Fashion (mode), Flament (interieur), Aspen (horloges), Grill Dome (Amerikaanse barbecues) en Yentl Oil (huidverzorging).

 

De website biedt ook reizen aan naar unieke bestemmingen. Klanten van de site kunnen voorts worden uitgenodigd voor bijzondere evenementen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Ook Microsoft gaat voor kassaloze winkels

14/06/2018

Microsoft werkt aan eigen technologie die kassa’s en wachtrijen in winkels overbodig maakt. Het wil zo een bondgenoot voor de retailsector worden, vooral in de strijd tegen Amazon Go.

Tweedehandskledingplatform The Next Closet haalt 1 miljoen euro op

24/05/2018

The Next Closet, het Nederlandse webplatform voor tweedehandse designerkleding, heeft zopas ruim 1 miljoen euro ‘groeigeld’ opgehaald. Vers kapitaal dat onder meer de vandaag gelanceerde Belgische website moet financieren.

Amazon verbant klanten die teveel retourneren

24/05/2018

Amazon stelt paal en perk aan klanten die teveel retourneren of zich ‘misdragen’ volgens de retailer: wie te ver gaat, wordt verbannen. Tientallen klanten klagen op sociale media dat hun account eenzijdig is stopgezet.

LVMH pompt tientallen miljoenen in modezoekplatform Lyst

24/05/2018

LVMH, de Franse luxegroep onder leiding van Bernard Arnault, pompt nog eens tientallen miljoenen dollar in Lyst. Met het verse geld wil het zoekplatform voor luxemode zijn wereldwijde expansie versnellen.

Amazon levert pakjes nu ook in de autokoffer

25/04/2018

Amazon levert voortaan ook in de autokoffer. De retail- en technologiereus maakt het Prime-leden mogelijk om pakjes zonder extra kosten in hun geparkeerde wagen te laten leveren, voorlopig wel enkel in de Verenigde Staten.

Nederlandse tak Beate Uhse toch niet failliet

05/04/2018

De Nederlandse dochteronderneming van het Duitse Beate Uhse is dan toch niet failliet. Het bedrijf blijft zowel in Nederland als in België gewoon actief. Dat heeft het bedrijf zelf laten weten na geruchten over een faillissement.