Vtwonen.nl wordt webshop

Vtwonen.nl wordt webshop

Sanoma is versneld eigenaar geworden van e-commercebedrijf SB Commerce. Het heeft zo ook Voor-thuis.nl volledig in handen gekregen, dat meteen volledig wordt geïntegreerd in Vtwonen.nl.

"Vertrouwde autoriteit"

De vernieuwing van Vtwonen.nl valt samen met het vijftigjarige bestaan van het merk. Daarom werd er een nieuwe website gelanceerd, waar voortaan ongeveer 20.000 producten van meer dan 150 merken te koop zullen zijn.

 

"Voor de consument is vtwonen een vertrouwde, toegankelijke en herkenbare autoriteit op woongebied, die nu samen met haar partners een shoppable experience biedt op alle devices", verklaart Sanoma aan Twinkle. Aanstaande zondag wordt op SBS ook een televisieprogramma gelanceerd onder de naam van Vtwonen.

 

Sanoma had eerder ook al de ambitie uitgesproken om ook fysieke woonwinkels te begeleiden in hun stap naar e-commerce, maar die stap wordt voorlopig niet gemaakt.

 

De Finnen hadden voor deze overname al een aandeel in SB Commerce en verdiende dus al aan webverkoop. Met de volledige overname van het bedrijf gaat de uitgever nu dus ook een woonwebwinkel uitbaten.

Tags: