Vtwonen.nl wordt webshop | RetailDetail

Vtwonen.nl wordt webshop

Vtwonen.nl wordt webshop

Sanoma is versneld eigenaar geworden van e-commercebedrijf SB Commerce. Het heeft zo ook Voor-thuis.nl volledig in handen gekregen, dat meteen volledig wordt geïntegreerd in Vtwonen.nl.

"Vertrouwde autoriteit"

De vernieuwing van Vtwonen.nl valt samen met het vijftigjarige bestaan van het merk. Daarom werd er een nieuwe website gelanceerd, waar voortaan ongeveer 20.000 producten van meer dan 150 merken te koop zullen zijn.

 

"Voor de consument is vtwonen een vertrouwde, toegankelijke en herkenbare autoriteit op woongebied, die nu samen met haar partners een shoppable experience biedt op alle devices", verklaart Sanoma aan Twinkle. Aanstaande zondag wordt op SBS ook een televisieprogramma gelanceerd onder de naam van Vtwonen.

 

Sanoma had eerder ook al de ambitie uitgesproken om ook fysieke woonwinkels te begeleiden in hun stap naar e-commerce, maar die stap wordt voorlopig niet gemaakt.

 

De Finnen hadden voor deze overname al een aandeel in SB Commerce en verdiende dus al aan webverkoop. Met de volledige overname van het bedrijf gaat de uitgever nu dus ook een woonwebwinkel uitbaten.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Amazon levert pakjes nu ook in de autokoffer

25/04/2018

Amazon levert voortaan ook in de autokoffer. De retail- en technologiereus maakt het Prime-leden mogelijk om pakjes zonder extra kosten in hun geparkeerde wagen te laten leveren, voorlopig wel enkel in de Verenigde Staten.

Nederlandse tak Beate Uhse toch niet failliet

05/04/2018

De Nederlandse dochteronderneming van het Duitse Beate Uhse is dan toch niet failliet. Het bedrijf blijft zowel in Nederland als in België gewoon actief. Dat heeft het bedrijf zelf laten weten na geruchten over een faillissement.

Producten vaak goedkoper op Amazon dan bij Nederlandse concurrenten

03/04/2018

Producten die zowel in Nederlandse webshops als op Amazon.de te koop zijn, zijn in ongeveer de helft van de gevallen goedkoper bij Amazon. Niet alleen is er de concurrentie van Amazon.de, er gaan ook geruchten dat Amazon.nl en Amazon.be actiever worden.

Coolblue bezorgt wél echt met de fiets

03/04/2018

Coolblue start een eigen bezorgservice per fiets: met CoolblueFietst gaat de elektroretailer pakketjes voor het eerst zelf per fiets leveren. Hoewel de retailer het eerst als een aprilgrap verpakte, is het uiteindelijk toch echt waar.

Trump richt pijlen op Amazon

03/04/2018

President Donald Trump heeft in Amazon blijkbaar een nieuwe vijand gevonden. Volgens hem profiteert de retailgigant van de U.S. Postal Service, het Amerikaanse postbedrijf, en daar wil hij nu paal en perk aan stellen met de nodige maatregelen.

Amazon heer en meester op Franse e-commercemarkt

29/03/2018

Met een omzet van 5,6 miljard euro en een marktaandeel van net geen 19% is Amazon de onbetwiste leider op de Franse e-commercemarkt. Die markt was in 2017 goed voor 30 miljard euro, zo becijferde Kantar Worldpanel.