Vtwonen.nl wordt webshop | RetailDetail

Vtwonen.nl wordt webshop

Vtwonen.nl wordt webshop

Sanoma is versneld eigenaar geworden van e-commercebedrijf SB Commerce. Het heeft zo ook Voor-thuis.nl volledig in handen gekregen, dat meteen volledig wordt geïntegreerd in Vtwonen.nl.

"Vertrouwde autoriteit"

De vernieuwing van Vtwonen.nl valt samen met het vijftigjarige bestaan van het merk. Daarom werd er een nieuwe website gelanceerd, waar voortaan ongeveer 20.000 producten van meer dan 150 merken te koop zullen zijn.

 

"Voor de consument is vtwonen een vertrouwde, toegankelijke en herkenbare autoriteit op woongebied, die nu samen met haar partners een shoppable experience biedt op alle devices", verklaart Sanoma aan Twinkle. Aanstaande zondag wordt op SBS ook een televisieprogramma gelanceerd onder de naam van Vtwonen.

 

Sanoma had eerder ook al de ambitie uitgesproken om ook fysieke woonwinkels te begeleiden in hun stap naar e-commerce, maar die stap wordt voorlopig niet gemaakt.

 

De Finnen hadden voor deze overname al een aandeel in SB Commerce en verdiende dus al aan webverkoop. Met de volledige overname van het bedrijf gaat de uitgever nu dus ook een woonwebwinkel uitbaten.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Ook Microsoft gaat voor kassaloze winkels

14/06/2018

Microsoft werkt aan eigen technologie die kassa’s en wachtrijen in winkels overbodig maakt. Het wil zo een bondgenoot voor de retailsector worden, vooral in de strijd tegen Amazon Go.

Tweedehandskledingplatform The Next Closet haalt 1 miljoen euro op

24/05/2018

The Next Closet, het Nederlandse webplatform voor tweedehandse designerkleding, heeft zopas ruim 1 miljoen euro ‘groeigeld’ opgehaald. Vers kapitaal dat onder meer de vandaag gelanceerde Belgische website moet financieren.

Amazon verbant klanten die teveel retourneren

24/05/2018

Amazon stelt paal en perk aan klanten die teveel retourneren of zich ‘misdragen’ volgens de retailer: wie te ver gaat, wordt verbannen. Tientallen klanten klagen op sociale media dat hun account eenzijdig is stopgezet.

LVMH pompt tientallen miljoenen in modezoekplatform Lyst

24/05/2018

LVMH, de Franse luxegroep onder leiding van Bernard Arnault, pompt nog eens tientallen miljoenen dollar in Lyst. Met het verse geld wil het zoekplatform voor luxemode zijn wereldwijde expansie versnellen.

Amazon levert pakjes nu ook in de autokoffer

25/04/2018

Amazon levert voortaan ook in de autokoffer. De retail- en technologiereus maakt het Prime-leden mogelijk om pakjes zonder extra kosten in hun geparkeerde wagen te laten leveren, voorlopig wel enkel in de Verenigde Staten.

Nederlandse tak Beate Uhse toch niet failliet

05/04/2018

De Nederlandse dochteronderneming van het Duitse Beate Uhse is dan toch niet failliet. Het bedrijf blijft zowel in Nederland als in België gewoon actief. Dat heeft het bedrijf zelf laten weten na geruchten over een faillissement.