The Athlete's Foot opent in Hoofddorp en Heerenveen

The Athlete's Foot opent in Hoofddorp en Heerenveen

Sportwinkelketen The Athlete's Foot opent binnenkort twee nieuwe vestigingen, eentje in Hoofddorp en eentje in Heerenveen. Het zullen de 54e en 55e winkel zijn in de keten, die onderdeel is van Euretco.

Tweede filiaal voor uitbaters

De winkel in Hoofddorp opent op 22 augustus de deuren en zal worden uitgebaat door Bas en Pim Tiemens, die ook al een filiaal hebben in Amsterdam Osdorp. De winkel in Heerenveen opent begin september zijn deuren. Eerder deze maand ging er nog een filiaal open in Roosendaal.

 

"The Athlete's Foot is er vanaf eind augustus voortaan ook in Hoofddorp. Ik wens de ondernemers en hun team veel succes en ben ervan overtuigd dat ook hun nieuwe store goed zal scoren. De verwachting is dat het aantal winkels van The Athlete's Foot de komende jaren verder zal toenemen conform onze gezonde en kwalitatieve groeistrategie," aldus directeur Jos van der Wolk in het kader van de opening.

 

The Athlete's Foot is onderdeel van Euretco en stond eerder bekend onder de naam COACH. Klanten kunnen er terecht voor sneakers van de merken Nike, Adidas, Converse, New Balance, Vans, ASICS, Reebok en Puma en voor sport- en lifestylekleding.

Tags: