The Athlete's Foot opent in Hoofddorp en Heerenveen | RetailDetail

The Athlete's Foot opent in Hoofddorp en Heerenveen

The Athlete's Foot opent in Hoofddorp en Heerenveen

Sportwinkelketen The Athlete's Foot opent binnenkort twee nieuwe vestigingen, eentje in Hoofddorp en eentje in Heerenveen. Het zullen de 54e en 55e winkel zijn in de keten, die onderdeel is van Euretco.

Tweede filiaal voor uitbaters

De winkel in Hoofddorp opent op 22 augustus de deuren en zal worden uitgebaat door Bas en Pim Tiemens, die ook al een filiaal hebben in Amsterdam Osdorp. De winkel in Heerenveen opent begin september zijn deuren. Eerder deze maand ging er nog een filiaal open in Roosendaal.

 

"The Athlete's Foot is er vanaf eind augustus voortaan ook in Hoofddorp. Ik wens de ondernemers en hun team veel succes en ben ervan overtuigd dat ook hun nieuwe store goed zal scoren. De verwachting is dat het aantal winkels van The Athlete's Foot de komende jaren verder zal toenemen conform onze gezonde en kwalitatieve groeistrategie," aldus directeur Jos van der Wolk in het kader van de opening.

 

The Athlete's Foot is onderdeel van Euretco en stond eerder bekend onder de naam COACH. Klanten kunnen er terecht voor sneakers van de merken Nike, Adidas, Converse, New Balance, Vans, ASICS, Reebok en Puma en voor sport- en lifestylekleding.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Bestseller investeert in About You

20/07/2018

De Deense Bestseller-groep neemt een aanzienlijke participatie in het Duitse modeplatform About You. Een kapitaalverhoging met zo’n 250 miljoen euro moet een verdere groei van de online retailer mogelijk maken.

Burberry ziet 100 miljoen euro in rook opgaan

20/07/2018

Niet iedereen ziet de noodzaak van duurzaamheid in: het Britse modemerk Burberry stookte vorig jaar voor meer dan dertig miljoen euro aan merkproducten op "om te vermijden dat ze in verkeerde handen zouden vallen".

Overnemer voor Belgische winkels Men at Work

20/07/2018

De drie Belgische vestigingen van de failliete modeketen Men at Work en de Antwerpse kledingzaak Fish & Chips zouden een nieuwe eigenaar hebben. Op meer details is het wel nog even wachten…

Adidas wil band met kleine winkelier versterken

15/07/2018

De Duitse sportmodereus Adidas wil de banden met de detailhandel aanhalen na protesten van winkeliers dat de Duitse gigant te agressief is in het promoten van zijn webshop. Daarbij zouden internationale fysieke ketens ook een (te?) grote rol krijgen.

"Meerdere kandidaat-overnemers" voor Men at work

12/07/2018

Zowel voor de Nederlandse als voor de Belgische winkels van de failliete kledingketen Men at work zijn er verschillende overnamekandidaten. In België moet er morgen al een akkoord zijn, zegt de curator.

Verkoop Burberry stijgt dankzij nieuwe strategie

11/07/2018

De nieuwe strategie van het Britse modemerk Burberry begint te renderen: het bedrijf zag het afgelopen kwartaal de omzet in de eigen filialen met 3% stijgen. In totaal boekte Burberry een omzet van 479 miljoen pond (520 miljoen euro).