The Athlete's Foot opent in Hoofddorp en Heerenveen | RetailDetail

The Athlete's Foot opent in Hoofddorp en Heerenveen

The Athlete's Foot opent in Hoofddorp en Heerenveen

Sportwinkelketen The Athlete's Foot opent binnenkort twee nieuwe vestigingen, eentje in Hoofddorp en eentje in Heerenveen. Het zullen de 54e en 55e winkel zijn in de keten, die onderdeel is van Euretco.

Tweede filiaal voor uitbaters

De winkel in Hoofddorp opent op 22 augustus de deuren en zal worden uitgebaat door Bas en Pim Tiemens, die ook al een filiaal hebben in Amsterdam Osdorp. De winkel in Heerenveen opent begin september zijn deuren. Eerder deze maand ging er nog een filiaal open in Roosendaal.

 

"The Athlete's Foot is er vanaf eind augustus voortaan ook in Hoofddorp. Ik wens de ondernemers en hun team veel succes en ben ervan overtuigd dat ook hun nieuwe store goed zal scoren. De verwachting is dat het aantal winkels van The Athlete's Foot de komende jaren verder zal toenemen conform onze gezonde en kwalitatieve groeistrategie," aldus directeur Jos van der Wolk in het kader van de opening.

 

The Athlete's Foot is onderdeel van Euretco en stond eerder bekend onder de naam COACH. Klanten kunnen er terecht voor sneakers van de merken Nike, Adidas, Converse, New Balance, Vans, ASICS, Reebok en Puma en voor sport- en lifestylekleding.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Zara opent nieuwe flagshipstore met hologrammen en robots

18/05/2018

In de vernieuwde flagshipstore van Zara in Stratford, Oost-Londen, worden klanten verwelkomd door hologrammen, robotarmen en met iPads gewapende winkelmedewerkers. De vestiging wil het beste van online en offline shoppen samenbrengen. 

Komono wil nog dit jaar 10 fysieke winkels

17/05/2018

Het Belgische accessoirelabel Komono wil nog dit jaar zijn aantal fysieke winkels verdubbelen tot tien. “De winkels zijn belangrijk om ons verhaal te vertellen”, zeggen Anton Janssens en Raf Maes aan De Standaard.

Miljoenenboete voor Hema in geschil met Levi’s

17/05/2018

Winkelketen Hema moet een boete van liefst 4,4 miljoen euro betalen aan jeansmerk Levi’s. Dat was naar een rechter in Brussel gestapt omdat Hema het V-vormige stiksel van Levi’s op zijn eigen collectie had laten aanbrengen.

Expansie duwt Suitsupply de rode cijfers in

15/05/2018

Forse investeringen in expansie brachten Suitsupply vorig jaar een mooie omzetgroei, maar ook een flink nettoverlies. Toch is dat de enige weg voorwaarts, meent de Nederlandse keten, die het oog strak op de Verenigde Staten gericht houdt.

Winst Zalando totaal weggeveegd

08/05/2018

De Duitse e-tailer Zalando zag in het eerste kwartaal van 2018 zijn winst als sneeuw voor de zon verdwijnen: 5,1 miljoen euro nettowinst ging over in 15 miljoen verlies. De omzet steeg wel met 22% dankzij forse investeringen.

Hugo Boss groeit vooral online sterk

03/05/2018

Het Duitse modemerk Hugo Boss kon tijdens het eerste kwartaal groei optekenen in alle regio's. De omzet van de groep steeg met 5% tot 650 miljoen euro, onder meer dankzij de sterke groei van de eigen webshop.