Chasin’ opent eerste flagshipstore in Amsterdam | RetailDetail

Chasin’ opent eerste flagshipstore in Amsterdam

Chasin’ opent eerste flagshipstore in Amsterdam

Op 12 december opent de eerste flagshipstore van Chasin' in Amsterdam officieel de deuren, na meer dan een maand proefdraaien. 

Volledige lijn te zien in winkel

In de winkel zal de volledige lijn van Chasin' te vinden zijn door middel van een grote interactieve wand en enkele gadgets in de winkel. Naast de opening van de winkel aan de Wolvenstraat is Chasin' ook druk bezig met de uitbreiding naar Duitsland.

 

Daarvoor is het deze zomer ook al op de proppen gekomen met een tijdelijke winkel op een modevakbeurs in Berlijn. Die winkel diende vooral om te laten zien aan de Duitsers wat Chasin' is en waar het voor staat, een gelijkaardige opzet als die van de flagshipstore in Amsterdam. Momenteel heeft het merk één vast filiaal in Duitsland, meer bepaald in Oberhausen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Bestseller investeert in About You

20/07/2018

De Deense Bestseller-groep neemt een aanzienlijke participatie in het Duitse modeplatform About You. Een kapitaalverhoging met zo’n 250 miljoen euro moet een verdere groei van de online retailer mogelijk maken.

Burberry ziet 100 miljoen euro in rook opgaan

20/07/2018

Niet iedereen ziet de noodzaak van duurzaamheid in: het Britse modemerk Burberry stookte vorig jaar voor meer dan dertig miljoen euro aan merkproducten op "om te vermijden dat ze in verkeerde handen zouden vallen".

Overnemer voor Belgische winkels Men at Work

20/07/2018

De drie Belgische vestigingen van de failliete modeketen Men at Work en de Antwerpse kledingzaak Fish & Chips zouden een nieuwe eigenaar hebben. Op meer details is het wel nog even wachten…

Adidas wil band met kleine winkelier versterken

15/07/2018

De Duitse sportmodereus Adidas wil de banden met de detailhandel aanhalen na protesten van winkeliers dat de Duitse gigant te agressief is in het promoten van zijn webshop. Daarbij zouden internationale fysieke ketens ook een (te?) grote rol krijgen.

"Meerdere kandidaat-overnemers" voor Men at work

12/07/2018

Zowel voor de Nederlandse als voor de Belgische winkels van de failliete kledingketen Men at work zijn er verschillende overnamekandidaten. In België moet er morgen al een akkoord zijn, zegt de curator.

Verkoop Burberry stijgt dankzij nieuwe strategie

11/07/2018

De nieuwe strategie van het Britse modemerk Burberry begint te renderen: het bedrijf zag het afgelopen kwartaal de omzet in de eigen filialen met 3% stijgen. In totaal boekte Burberry een omzet van 479 miljoen pond (520 miljoen euro).