Chasin’ opent eerste flagshipstore in Amsterdam | RetailDetail

Chasin’ opent eerste flagshipstore in Amsterdam

Chasin’ opent eerste flagshipstore in Amsterdam

Op 12 december opent de eerste flagshipstore van Chasin' in Amsterdam officieel de deuren, na meer dan een maand proefdraaien. 

Volledige lijn te zien in winkel

In de winkel zal de volledige lijn van Chasin' te vinden zijn door middel van een grote interactieve wand en enkele gadgets in de winkel. Naast de opening van de winkel aan de Wolvenstraat is Chasin' ook druk bezig met de uitbreiding naar Duitsland.

 

Daarvoor is het deze zomer ook al op de proppen gekomen met een tijdelijke winkel op een modevakbeurs in Berlijn. Die winkel diende vooral om te laten zien aan de Duitsers wat Chasin' is en waar het voor staat, een gelijkaardige opzet als die van de flagshipstore in Amsterdam. Momenteel heeft het merk één vast filiaal in Duitsland, meer bepaald in Oberhausen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Manfield opent eerste Belgische winkel in Antwerpen

25/05/2018

De eerste Belgische winkel van het Nederlandse schoenenmerk Manfield is open. In de Stadsfeestzaal in Antwerpen vinden klanten het nieuwste winkelconcept van het merk, waarin luxe en merkbeleving centraal staan.

Isabel Marant opent eerste winkel in Nederland

24/05/2018

Modemerk Isabel Marant heeft de deuren geopend van een eerste Nederlandse boetiek in Amsterdam. De winkel is te vinden in de P.C. Hooftstraat, in het pand waar vroeger McGregor zat.

Zara opent nieuwe flagshipstore met hologrammen en robots

18/05/2018

In de vernieuwde flagshipstore van Zara in Stratford, Oost-Londen, worden klanten verwelkomd door hologrammen, robotarmen en met iPads gewapende winkelmedewerkers. De vestiging wil het beste van online en offline shoppen samenbrengen. 

Komono wil nog dit jaar 10 fysieke winkels

17/05/2018

Het Belgische accessoirelabel Komono wil nog dit jaar zijn aantal fysieke winkels verdubbelen tot tien. “De winkels zijn belangrijk om ons verhaal te vertellen”, zeggen Anton Janssens en Raf Maes aan De Standaard.

Miljoenenboete voor Hema in geschil met Levi’s

17/05/2018

Winkelketen Hema moet een boete van liefst 4,4 miljoen euro betalen aan jeansmerk Levi’s. Dat was naar een rechter in Brussel gestapt omdat Hema het V-vormige stiksel van Levi’s op zijn eigen collectie had laten aanbrengen.

Expansie duwt Suitsupply de rode cijfers in

15/05/2018

Forse investeringen in expansie brachten Suitsupply vorig jaar een mooie omzetgroei, maar ook een flink nettoverlies. Toch is dat de enige weg voorwaarts, meent de Nederlandse keten, die het oog strak op de Verenigde Staten gericht houdt.