Claire’s werkt samen met Toys ‘R’ Us

Claire’s werkt samen met Toys ‘R’ Us

Accessoirewinkelketen Claire's heeft een samenwerking afgesloten met speelgoedketen Toys 'R' Us, waardoor er meer dan 100 shop-in-shops komen van de keten in filialen van Toys 'R' Us, zowel in Europa als in de Verenigde Staten.

Nieuwe klanten

De eerste twee filialen in de Verenigde Staten openen officieel deze week hun deuren in New York. Tegen het einde van de maand oktober moeten er nog tien extra filialen openen in Amerikaanse winkels van Toys 'R' Us.

 

In Europa worden nog eens honderd van die winkels geopend, in Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. "We zijn blij om de globale afdruk van Claire's uit te breiden naar locaties van Toys 'R' Us en zo nieuwe klanten te bereiken met ons modieuze merk", zegt CEO Beatrice Lafon. "De Claire's shops bij Toys 'R' Us zullen klanten het afwisselende assortiment van juwelen en accessoires aanbieden, waar Claire's voor bekend staat."

 

Ook bij de speelgoedketen zijn ze tevreden met de nieuwe samenwerking. "Claire's is al langer een bestemming voor de jonge modieuze shoppers, die op zoek zijn naar de meest trendy accessoires en we zijn blij dat we hun expertise naar ons bedrijf kunnen halen", voegt topman Antonio Urcelay toe.

Tags: