Didi opent nieuwe concept store | RetailDetail

Didi opent nieuwe concept store

Didi opent nieuwe concept store

De Nederlandse kledingketen Didi heeft vorige week in Utrecht een nieuwe winkel geopend, die gebruik maakt van het Pretty Different-concept. In de nieuwe winkel spelen nostalgische materialen en moderne designelementen een centrale rol.

Online shoppen in winkels

De concept store heeft als voornaamste taak het inspireren van de klanten die de winkel bezoeken. "In het tijdperk waar meer en meer shoppers hun kleding op internet kopen, gaat het ons erom vrouwen in de winkel een echte, authentieke ervaring te geven en een glimlach toe te voegen aan een middagje winkelen. Onze winkel is meer dan een kledingwinkel, het is een inspiratiebron, personal shopstop en belevenis in één," aldus Yasha Elzas, directeur van 3D Fashion. "Ook in onze winkel durven wij Pretty Different te zijn."


Didi voegt er ook meteen aan toe dat volgend jaar de volgende stap zal gezet worden in de ominchannelstrategie van het bedrijf. Onlangs ging het van start met click & collect en begin volgend jaar moet het ook mogelijk zijn om online te shoppen in de fysieke winkels.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Afound, het eerste outletplatform van H&M, van start in Zweden

15/06/2018

Afound, een nieuwe multimerkenformule van de H&M Group, is deze week van start gegaan in Zweden. De eerste twee winkels openden in Stockholm en Malmö: samen met het webplatform zijn ze een outletmarktplaats voor modekoopjes.

Group Puig neemt meerderheidsparticipatie in Dries Van Noten

14/06/2018

Het Belgische 'Dries Van Noten', een van de laatste onafhankelijke modehuizen, komt in Spaanse handen. De 60-jarige ontwerper verkocht de meerderheid van de aandelen van zijn bedrijf aan Group Puig.

Van Haren mag Louboutin-zolen niet met de voeten treden

14/06/2018

Schoenenketen Van Haren mag de rode zolen, waar de Louboutin-hakken voor bekend staan, niet gebruiken. De rode kleur geldt als een merk, zegt het Europese Hof, dat zo de verdediging van Van Haren weerlegt.

Supertrash na nog geen twee maanden alweer doorverkocht

14/06/2018

Nog geen twee maanden nadat het failliete kledinglabel Supertrash was gekocht door een investeerdersgroep, is het geesteskind van Olcay Gulsen alweer doorverkocht. De merkrechten zijn nu in handen van Unlimited Footwear Group.

Moederbedrijf Brantano wil snel naar Brusselse beurs

13/06/2018

FNG Group zou al tegen midden juli op de Brusselse beurs willen noteren. Daarbij hoopt het een fors bedrag vers geld op te halen om te investeren in de verdere ombouw en expansie van Brantano.  

De smartphone kiest jouw cadeaus op Zalando

06/06/2018

Je smartphone vragen om een cadeautje te zoeken op Zalando, het kan vanaf dit najaar. Zalando en Google werken samen aan een chatbot voor de virtuele Google Assistant, die in elke Android-smartphone zit. De bot helpt je cadeaus kiezen.