Didi opent nieuwe concept store

Didi opent nieuwe concept store

De Nederlandse kledingketen Didi heeft vorige week in Utrecht een nieuwe winkel geopend, die gebruik maakt van het Pretty Different-concept. In de nieuwe winkel spelen nostalgische materialen en moderne designelementen een centrale rol.

Online shoppen in winkels

De concept store heeft als voornaamste taak het inspireren van de klanten die de winkel bezoeken. "In het tijdperk waar meer en meer shoppers hun kleding op internet kopen, gaat het ons erom vrouwen in de winkel een echte, authentieke ervaring te geven en een glimlach toe te voegen aan een middagje winkelen. Onze winkel is meer dan een kledingwinkel, het is een inspiratiebron, personal shopstop en belevenis in één," aldus Yasha Elzas, directeur van 3D Fashion. "Ook in onze winkel durven wij Pretty Different te zijn."


Didi voegt er ook meteen aan toe dat volgend jaar de volgende stap zal gezet worden in de ominchannelstrategie van het bedrijf. Onlangs ging het van start met click & collect en begin volgend jaar moet het ook mogelijk zijn om online te shoppen in de fysieke winkels.

Tags: