Etsy opent pop-upwinkel in Amsterdam | RetailDetail

Etsy opent pop-upwinkel in Amsterdam

Etsy opent pop-upwinkel in Amsterdam

In Amsterdam opent Etsy van 22 november tot en met 1 december een tijdelijke winkel. Die zal ingericht worden op de onderste verdieping van Het Grote Avontuur in Amsterdam en zal plaats bieden aan een twintigtal Etsy-verkopers.

Vintage en handgemaakt

De 'Winter Winkel'  wordt ingericht in samenwerking met het Ka-Ching Collectief, een samenwerking tussen vier Etsy-verkopers die samen hun producten aan de man proberen te brengen en al meerdere Etsy-initiatieven op hun naam hebben staan. In de Winter Winkel zullen ze nu samen met een aantal andere Etsy-verkopers hun handgemaakte of vintage producten verkopen.

 

Etsy is een online platform waar iedereen er zijn eigen winkeltje kan openen en rechtstreeks aan de klant kan verkopen. Het is daarom een graag gezien platform voor beginnende designers. Etsy opende in oktober vorig jaar een Nederlandse versie van haar website, nadat er eerder al een Duitse, Engelse en Franse versie was.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Adidas wil band met kleine winkelier versterken

15/07/2018

De Duitse sportmodereus Adidas wil de banden met de detailhandel aanhalen na protesten van winkeliers dat de Duitse gigant te agressief is in het promoten van zijn webshop. Daarbij zouden internationale fysieke ketens ook een (te?) grote rol krijgen.

"Meerdere kandidaat-overnemers" voor Men at work

12/07/2018

Zowel voor de Nederlandse als voor de Belgische winkels van de failliete kledingketen Men at work zijn er verschillende overnamekandidaten. In België moet er morgen al een akkoord zijn, zegt de curator.

Verkoop Burberry stijgt dankzij nieuwe strategie

11/07/2018

De nieuwe strategie van het Britse modemerk Burberry begint te renderen: het bedrijf zag het afgelopen kwartaal de omzet in de eigen filialen met 3% stijgen. In totaal boekte Burberry een omzet van 479 miljoen pond (520 miljoen euro).

Wibra blijft in de verdrukking

10/07/2018

Kledingdiscountketen Wibra heeft in 2017 een flinke winst- en omzetdaling moeten toestaan in zijn Belgische winkels. De omzet zakte met 7% naar 61,7 miljoen euro, de winst kreeg een oplawaai en donderde van 6,5 naar 0,5 miljoen euro.

FNG trekt naar Brusselse beurs met 60 miljoen euro

06/07/2018

Modegroep FNG heeft 60 miljoen euro opgehaald bij een nieuwe aandelenuitgifte. De nieuwe aandelen zullen vanaf 9 juli worden verhandeld op de beurs van Amsterdam en voor het eerst ook op de Brusselse beurs.

Doek valt over Fish & Chips en Men at Work in België

06/07/2018

Net als de Nederlandse is nu ook de Belgische tak van de keten van multimerkwinkels Men at Work failliet verklaard. De drie winkels van de kledingketen én Fish & Chips in Antwerpen leggen de boeken neer.