Euretco verkoopt lingerieformule Livera | RetailDetail

Euretco verkoopt lingerieformule Livera

Euretco verkoopt lingerieformule Livera

Het Nederlandse Euretco heeft de Livera-formule verkocht aan het Franse familiebedrijf Chantelle. De lingerieketen heeft momenteel 102 winkels in Nederland. Huidige directeur Ruud Jacobse zal ook na de verkoop zijn functie blijven behouden.

Grotere basis in Nederland

"De verkoop van Livera luidt geen verandering van onze strategie in", zegt Steve Evers, Euretco-directeur voor formules: "uitbreiding en versterking van onze franchiseformules, zoals Intersport, Runnersworld, Coach, Decorette, Blz en Libris blijven van het grootste belang in onze overall strategie."

 

Chantelle Group is een Frans familiebedrijf dat gespecialiseerd is in lingerie en eigenaar is van merken zoals Chantelle en Passionata. Met de aankoop van Livera breiden de Fransen nu hun basis in Nederland uit. "Wij kijken uit naar de combinatie van de expertise van Livera als franchiser met de productkennis van Chantelle, met het ultieme doel om het best mogelijke assortiment aan te bieden gecombineerd met fantastische services," aldus de Chantelle-directie.

 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


H&M brengt eigen hersteldienst naar winkels

21/06/2018

H&M introduceert een nieuw concept: in de afdeling Take Care van sommige winkels kun je kleren laten herstellen of personaliseren. Zowel in de gloednieuwe winkel in Parijs als in het vlaggenschip in Hamburg is al een hersteldienst te vinden.

Afound, het eerste outletplatform van H&M, van start in Zweden

15/06/2018

Afound, een nieuwe multimerkenformule van de H&M Group, is deze week van start gegaan in Zweden. De eerste twee winkels openden in Stockholm en Malmö: samen met het webplatform zijn ze een outletmarktplaats voor modekoopjes.

Group Puig neemt meerderheidsparticipatie in Dries Van Noten

14/06/2018

Het Belgische 'Dries Van Noten', een van de laatste onafhankelijke modehuizen, komt in Spaanse handen. De 60-jarige ontwerper verkocht de meerderheid van de aandelen van zijn bedrijf aan Group Puig.

Van Haren mag Louboutin-zolen niet met de voeten treden

14/06/2018

Schoenenketen Van Haren mag de rode zolen, waar de Louboutin-hakken voor bekend staan, niet gebruiken. De rode kleur geldt als een merk, zegt het Europese Hof, dat zo de verdediging van Van Haren weerlegt.

Supertrash na nog geen twee maanden alweer doorverkocht

14/06/2018

Nog geen twee maanden nadat het failliete kledinglabel Supertrash was gekocht door een investeerdersgroep, is het geesteskind van Olcay Gulsen alweer doorverkocht. De merkrechten zijn nu in handen van Unlimited Footwear Group.

Moederbedrijf Brantano wil snel naar Brusselse beurs

13/06/2018

FNG Group zou al tegen midden juli op de Brusselse beurs willen noteren. Daarbij hoopt het een fors bedrag vers geld op te halen om te investeren in de verdere ombouw en expansie van Brantano.