Euretco verkoopt lingerieformule Livera

Euretco verkoopt lingerieformule Livera

Het Nederlandse Euretco heeft de Livera-formule verkocht aan het Franse familiebedrijf Chantelle. De lingerieketen heeft momenteel 102 winkels in Nederland. Huidige directeur Ruud Jacobse zal ook na de verkoop zijn functie blijven behouden.

Grotere basis in Nederland

"De verkoop van Livera luidt geen verandering van onze strategie in", zegt Steve Evers, Euretco-directeur voor formules: "uitbreiding en versterking van onze franchiseformules, zoals Intersport, Runnersworld, Coach, Decorette, Blz en Libris blijven van het grootste belang in onze overall strategie."

 

Chantelle Group is een Frans familiebedrijf dat gespecialiseerd is in lingerie en eigenaar is van merken zoals Chantelle en Passionata. Met de aankoop van Livera breiden de Fransen nu hun basis in Nederland uit. "Wij kijken uit naar de combinatie van de expertise van Livera als franchiser met de productkennis van Chantelle, met het ultieme doel om het best mogelijke assortiment aan te bieden gecombineerd met fantastische services," aldus de Chantelle-directie.

 

Tags: