Grootste Primark van Nederland opent in Eindhoven

Grootste Primark van Nederland opent in Eindhoven

De Ierse modeketen Primark heeft zijn grootste winkel in de Nederland geopend in het centrum van Eindhoven. Het is de zesde Primark in Nederland.

Grootste Primark van Nederland

De nieuwste Primark biedt 5300 m² aan winkelruimte verdeeld over vier verdiepingen en zal 450 banen scheppen. De winkel is gevestigd in een winkelpand waar voorheen elektronicagigant BCC en importketen America Today gevestigd waren.

 

Primark begon enkele jaren geleden in Rotterdam, een winkel die bijna vanaf dag één topomzetten draaide. Het aanbod van mode tegen lage prijzen trok klanten uit de wijde omtrek. Sindsdien heeft de keten ook winkels in Hoofddorp, Zaandam, Almere en Zoetermeer geopend, terwijl nog openingen in onder meer Arnhem en Nijmegen op het programma staan.

 

Breege O'Donoghue gelooft in de kansen van Primark in de Lichtstad. "Eindhoven is een prachtige en zeer innovatieve stad met een design uitstraling en heel veel ambitie. Ik denk dat het een geweldige locatie is voor onze nieuwste en grootste Nederlandse vestiging en ik ben ervan overtuigd dat we de mensen veel te bieden hebben."

Tags: