Grootste Primark van Nederland opent in Eindhoven | RetailDetail

Grootste Primark van Nederland opent in Eindhoven

Grootste Primark van Nederland opent in Eindhoven

De Ierse modeketen Primark heeft zijn grootste winkel in de Nederland geopend in het centrum van Eindhoven. Het is de zesde Primark in Nederland.

Grootste Primark van Nederland

De nieuwste Primark biedt 5300 m² aan winkelruimte verdeeld over vier verdiepingen en zal 450 banen scheppen. De winkel is gevestigd in een winkelpand waar voorheen elektronicagigant BCC en importketen America Today gevestigd waren.

 

Primark begon enkele jaren geleden in Rotterdam, een winkel die bijna vanaf dag één topomzetten draaide. Het aanbod van mode tegen lage prijzen trok klanten uit de wijde omtrek. Sindsdien heeft de keten ook winkels in Hoofddorp, Zaandam, Almere en Zoetermeer geopend, terwijl nog openingen in onder meer Arnhem en Nijmegen op het programma staan.

 

Breege O'Donoghue gelooft in de kansen van Primark in de Lichtstad. "Eindhoven is een prachtige en zeer innovatieve stad met een design uitstraling en heel veel ambitie. Ik denk dat het een geweldige locatie is voor onze nieuwste en grootste Nederlandse vestiging en ik ben ervan overtuigd dat we de mensen veel te bieden hebben."

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Bestseller investeert in About You

20/07/2018

De Deense Bestseller-groep neemt een aanzienlijke participatie in het Duitse modeplatform About You. Een kapitaalverhoging met zo’n 250 miljoen euro moet een verdere groei van de online retailer mogelijk maken.

Burberry ziet 100 miljoen euro in rook opgaan

20/07/2018

Niet iedereen ziet de noodzaak van duurzaamheid in: het Britse modemerk Burberry stookte vorig jaar voor meer dan dertig miljoen euro aan merkproducten op "om te vermijden dat ze in verkeerde handen zouden vallen".

Overnemer voor Belgische winkels Men at Work

20/07/2018

De drie Belgische vestigingen van de failliete modeketen Men at Work en de Antwerpse kledingzaak Fish & Chips zouden een nieuwe eigenaar hebben. Op meer details is het wel nog even wachten…

Adidas wil band met kleine winkelier versterken

15/07/2018

De Duitse sportmodereus Adidas wil de banden met de detailhandel aanhalen na protesten van winkeliers dat de Duitse gigant te agressief is in het promoten van zijn webshop. Daarbij zouden internationale fysieke ketens ook een (te?) grote rol krijgen.

"Meerdere kandidaat-overnemers" voor Men at work

12/07/2018

Zowel voor de Nederlandse als voor de Belgische winkels van de failliete kledingketen Men at work zijn er verschillende overnamekandidaten. In België moet er morgen al een akkoord zijn, zegt de curator.

Verkoop Burberry stijgt dankzij nieuwe strategie

11/07/2018

De nieuwe strategie van het Britse modemerk Burberry begint te renderen: het bedrijf zag het afgelopen kwartaal de omzet in de eigen filialen met 3% stijgen. In totaal boekte Burberry een omzet van 479 miljoen pond (520 miljoen euro).