My Jewellery opende winkel in Utrecht | RetailDetail

My Jewellery opent tweede winkel in Utrecht

My Jewellery opent tweede winkel in Utrecht

Online sieradenformule My Jewellery heeft een tweede winkel geopend aan het Oudkerkhof in de Utrechtse binnenstad.

Online formule kent grote community

De online formule heeft in de afgelopen jaren veel klanten aan zich weten te binden en vroeg op Facebook of haar klanten willen meedenken in welk stadscentrum de onderneming moet starten, om plannen te kunnen maken voor 2017.

 

My Jewellery ziet de fysieke winkel als een belangrijke voorwaarde voor verdere merkgroei. “We willen als merk groeien en dat kun je het uiteindelijk het beste doen door fysiek aanwezig te zijn in de winkelstraat”, vertelt Sharon Hilgers. “Online blijft natuurlijk onze focus, via de winkel(s) willen we vooral een nieuwe doelgroep aanboren en de huidige klanten nog meer proberen te binden aan ons merk.”

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

"Meerdere kandidaat-overnemers" voor Men at work

12/07/2018

Zowel voor de Nederlandse als voor de Belgische winkels van de failliete kledingketen Men at work zijn er verschillende overnamekandidaten. In België moet er morgen al een akkoord zijn, zegt de curator.

Verkoop Burberry stijgt dankzij nieuwe strategie

11/07/2018

De nieuwe strategie van het Britse modemerk Burberry begint te renderen: het bedrijf zag het afgelopen kwartaal de omzet in de eigen filialen met 3% stijgen. In totaal boekte Burberry een omzet van 479 miljoen pond (520 miljoen euro).

Chinese webreus zet aanval op Italië in

11/07/2018

De Chinese webreus JD.com wil gaan uitbreiden naar Italië. Het zou voor de grote rivaal van Alibaba het tweede Europese kantoor op korte tijd betekenen.

Wibra blijft in de verdrukking

10/07/2018

Kledingdiscountketen Wibra heeft in 2017 een flinke winst- en omzetdaling moeten toestaan in zijn Belgische winkels. De omzet zakte met 7% naar 61,7 miljoen euro, de winst kreeg een oplawaai en donderde van 6,5 naar 0,5 miljoen euro.

FNG trekt naar Brusselse beurs met 60 miljoen euro

06/07/2018

Modegroep FNG heeft 60 miljoen euro opgehaald bij een nieuwe aandelenuitgifte. De nieuwe aandelen zullen vanaf 9 juli worden verhandeld op de beurs van Amsterdam en voor het eerst ook op de Brusselse beurs.

Doek valt over Fish & Chips en Men at Work in België

06/07/2018

Net als de Nederlandse is nu ook de Belgische tak van de keten van multimerkwinkels Men at Work failliet verklaard. De drie winkels van de kledingketen én Fish & Chips in Antwerpen leggen de boeken neer.