Nieuwe naam, logo en website voor McArthurGlen Designer Outlet Rosada: | RetailDetail

Nieuwe naam, logo en website voor Rosada Outlet

Nieuwe naam, logo en website voor Rosada Outlet

Rosada Fashion Outlet in Roosendaal heeft een nieuwe identiteit gekregen na de recente overname door de Engelse McArthurGlen-groep. Het McArthurGlen Designer Outlet Rosada krijgt meteen ook een nieuw logo.

24ste outletcenter voor McArthurGlen

Rosada in Roosendaal is het 24ste outletcentrum in de portfolio van Europees marktleider McArthurGlen. Ook designer outlet center Roermond, dat onlangs werd uitgebreid met vijftig nieuwe winkels, behoort tot dezelfde groep. Het centrum in Roosendaal biedt op 23.000 m² meer dan honderd merken aan, waaronder Nike, Guess, Adidas, Van Gils, Vingino, Levi’s, Calvin Klein, Desigual en Suitsupply.

 

McArthurGlen Designer Outlet Rosada organiseerde meteen het eerste Late NightShoppingEvent, dat volgens manager François Peeters zo’n 20.000 bezoekers trok. De volgende editie van het evenement, dat muziek koppelt aan een avondopening tot 22u, zal op 4 augustus plaatsvinden.

 

McArthurGlen heeft ook nog nieuwe outletcentra op de planning staan in Malaga (Zuid-Spanje), Remscheid (vlakbij Keulen) en Gent. Het bedrijf runt momenteel centra in negen landen: België, Canada, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Italië, Nederland, Oostenrijk en het Verenigd Koninkrijk.

 

De onderneming, in 1993 in Europa opgericht door Kaempfer Partners, heeft inmiddels 630.000 m² aan outletruimte ontwikkeld. Sinds 2013 is McArthurGlen een joint venture tussen Kaempfer Partners en Simon Property Group, 's werelds grootste eigenaar van winkelvastgoed.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Manfield opent eerste Belgische winkel in Antwerpen

25/05/2018

De eerste Belgische winkel van het Nederlandse schoenenmerk Manfield is open. In de Stadsfeestzaal in Antwerpen vinden klanten het nieuwste winkelconcept van het merk, waarin luxe en merkbeleving centraal staan.

Isabel Marant opent eerste winkel in Nederland

24/05/2018

Modemerk Isabel Marant heeft de deuren geopend van een eerste Nederlandse boetiek in Amsterdam. De winkel is te vinden in de P.C. Hooftstraat, in het pand waar vroeger McGregor zat.

Zara opent nieuwe flagshipstore met hologrammen en robots

18/05/2018

In de vernieuwde flagshipstore van Zara in Stratford, Oost-Londen, worden klanten verwelkomd door hologrammen, robotarmen en met iPads gewapende winkelmedewerkers. De vestiging wil het beste van online en offline shoppen samenbrengen. 

Komono wil nog dit jaar 10 fysieke winkels

17/05/2018

Het Belgische accessoirelabel Komono wil nog dit jaar zijn aantal fysieke winkels verdubbelen tot tien. “De winkels zijn belangrijk om ons verhaal te vertellen”, zeggen Anton Janssens en Raf Maes aan De Standaard.

Miljoenenboete voor Hema in geschil met Levi’s

17/05/2018

Winkelketen Hema moet een boete van liefst 4,4 miljoen euro betalen aan jeansmerk Levi’s. Dat was naar een rechter in Brussel gestapt omdat Hema het V-vormige stiksel van Levi’s op zijn eigen collectie had laten aanbrengen.

Expansie duwt Suitsupply de rode cijfers in

15/05/2018

Forse investeringen in expansie brachten Suitsupply vorig jaar een mooie omzetgroei, maar ook een flink nettoverlies. Toch is dat de enige weg voorwaarts, meent de Nederlandse keten, die het oog strak op de Verenigde Staten gericht houdt.