SanomaVentures investeert in FashionQlub

SanomaVentures investeert in FashionQlub

SanomaVentures en Vault79.com gaan investeren in FashionQlub, het bedrijf achter Goeiemode.nl. Samen moeten ze "een van de grootste online flashsaleverkopers op het gebied van mode en lifestyle van Nederland" worden.

Grote speler in Benelux

FashionQlub is één van de grootste spelers in de Benelux op vlak van de online verkoop van grote merken met korting. Daarnaast is er ook één fysieke winkel te vinden in Leiderdorp. Het bedrijf verzorgt ook modedeals voor verschillende websites en media, zoals de Telegraaf, Veronica Magazine, Viva en Fashionchick.

 

42hrsclub.com is een website die zijn leden exclusief hoge kortingen aanbiedt op topmerken uit de designwereld: elke deal is 42 uur beschikbaar. Op Goeiemode.nl worden elke dag dan weer nieuwe deals voor modeliefhebbers gezet die 24 uur beschikbaar blijven. Goeiemode.nl was in 2010 de eerste website van de groep en werd ondertussen al uitgebreid naar België en Nederland. Onlangs nam het bedrijf ook nog Brandfield.com over, dat werd geïntegreerd in 42hrsclub.com.

 

Vorig jaar had SanomaVentures al geïnvesteerd in Vault79.com, zowel financieel als op vlak van kennis. Dat was toen de eerste investering van SanomaVentures, dat in 2012 werd opgericht.

Tags: