VanHaren integreert sociale media in etalage | RetailDetail

VanHaren integreert sociale media in etalage

VanHaren integreert sociale media in etalage

VanHaren Schoenen heeft bij zijn vestiging in Breda een etalage geplaatst waarbij het sociale media heeft geïntegreerd. Klanten kunnen er een speciale Facebook-spel spelen, waarmee ze prijzen kunnen winnen.

Meer stoppende klanten

De game werd ontwikkeld voor Facebook, maar klanten die de etalage passeren kunnen ook snel een spelletje spelen. VanHaren hoopt zo meer klanten aan zijn winkel te laten stoppen en zijn bereik op Facebook verder te vergroten. Het merk heeft momenteel al meer dan 90.000 likes op Facebook.

 

"Met deze innovaties streeft vanHaren naar een meerwaarde voor de consument, zodat de consument op elk moment zowel online als offline moeiteloos kan schakelen in het contact met vanHaren. Ook de consument die nog niet bekend is met het Facebookplatform maakt door de etalageruit kennis met de fashionable en toegankelijke online wereld van vanHaren", schrijft de keten in een persbericht.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Adidas wil band met kleine winkelier versterken

15/07/2018

De Duitse sportmodereus Adidas wil de banden met de detailhandel aanhalen na protesten van winkeliers dat de Duitse gigant te agressief is in het promoten van zijn webshop. Daarbij zouden internationale fysieke ketens ook een (te?) grote rol krijgen.

"Meerdere kandidaat-overnemers" voor Men at work

12/07/2018

Zowel voor de Nederlandse als voor de Belgische winkels van de failliete kledingketen Men at work zijn er verschillende overnamekandidaten. In België moet er morgen al een akkoord zijn, zegt de curator.

Verkoop Burberry stijgt dankzij nieuwe strategie

11/07/2018

De nieuwe strategie van het Britse modemerk Burberry begint te renderen: het bedrijf zag het afgelopen kwartaal de omzet in de eigen filialen met 3% stijgen. In totaal boekte Burberry een omzet van 479 miljoen pond (520 miljoen euro).

Wibra blijft in de verdrukking

10/07/2018

Kledingdiscountketen Wibra heeft in 2017 een flinke winst- en omzetdaling moeten toestaan in zijn Belgische winkels. De omzet zakte met 7% naar 61,7 miljoen euro, de winst kreeg een oplawaai en donderde van 6,5 naar 0,5 miljoen euro.

FNG trekt naar Brusselse beurs met 60 miljoen euro

06/07/2018

Modegroep FNG heeft 60 miljoen euro opgehaald bij een nieuwe aandelenuitgifte. De nieuwe aandelen zullen vanaf 9 juli worden verhandeld op de beurs van Amsterdam en voor het eerst ook op de Brusselse beurs.

Doek valt over Fish & Chips en Men at Work in België

06/07/2018

Net als de Nederlandse is nu ook de Belgische tak van de keten van multimerkwinkels Men at Work failliet verklaard. De drie winkels van de kledingketen én Fish & Chips in Antwerpen leggen de boeken neer.