Video: Kijk binnen in de nieuwe Perry flagshipstore | RetailDetail

Video: Kijk binnen in de nieuwe Perry flagshipstore

Video: Kijk binnen in de nieuwe Perry flagshipstore

(publireportage) Na een woelig 2016 is Perry weer helemaal in de running! De nieuwe flagshipstore in Amsterdam is het startschot van een uniek, innovatief verhaal waarbij ook digitale communicatie een centrale plaats inneemt.

 

Nieuwsgierig naar het resultaat? Bekijk dan zeker de video en ontdek hoe Perry zorgt voor een unieke winkelbeleving:

 

Perry bruist van creativiteit

“Digitale communicatie is niet nieuw, maar toch schrijft Perry een uniek verhaal”, zo gaat Nele Bruers, Business Development Manager bij DOBIT van start. “Door creatief om te springen met de mogelijkheden slaagt Perry erin een uniek en vernieuwend concept neer te zetten. Zo zijn er heel wat atypische schermopstellingen die in het oog springen en ook de integratie van de schermen in de Urban Green Wall geeft een bijzonder leuk effect.”

 

Voor de digitale communicatie deed Sports Unlimited Retail beroep op de expertise van DOBIT. “Al sinds 2010 werken we samen met DOBIT”, aldus Bote Galema, Sales en Marketing Director bij Sports Unlimited Retail. “Het eerste scherm in de Aktiesport-winkel in Nieuwendijk betekende het startschot van het digitale verhaal en nu, zo’n zeven jaar later, verloopt de samenwerking nog steeds prima!”

 

“Toen we hoorden van dit nieuwe concept in de Kalverstraat waren we meteen enthousiast”, vult Nele aan. “Het is bijzonder leuk om hieraan mee te werken omdat Perry open staat voor nieuwe ideeën en durft te innoveren. Op basis van hun concept, hebben wij aanbevelingen geformuleerd en verder nagedacht over hoe digitale communicatie de beleving nog meer kan versterken.”

 

Nog meer in 2017

De investering in deze nieuwe flagshipstore is een succes. “We hebben al heel wat klantbevragingen achter de rug en de reacties die hieruit voortkomen zijn overwegend positief. 

 

Uiteraard verzamelen we deze feedback en gaan we hiermee aan de slag om het concept bij te sturen. In 2017 staan er nog meer winkelverbouwingen gepland. De belangrijkste learnings worden in deze filialen doorgevoerd. Ons doel is om per jaar zes winkels te verbouwen, te beginnen op de belangrijkste locaties. Daarbij moet je denken aan Utrecht, Den Haag en Rotterdam.”

 

DOBIT: passie voor digitale communicatie

DOBIT werd opgericht in 1983 en is intussen uitgegroeid tot dé specialist op vlak van digitale communicatie. Realisaties bij klanten als Perry, Jeans Centre, Hunkemöller en Carrefour tonen aan dat DOBIT een vaste waarde is.

 

Nele Bruers: “Van videowall tot een instore webshop of een interactieve kiosk, de oplossingen die we aanbieden zijn enorm gevarieerd. Bovendien kunnen klanten bij ons terecht voor het totaalpakket: van concept tot installatie en van animaties tot applicaties.”

 

“Afhankelijk van wat de retailer beoogt, kijken wij hoe digitale communicatie het concept het best ondersteunt. Hierbij is het niet de technologie die telt, maar wel de manier waarop deze geïntegreerd is in het ‘totaalplaatje’. De hele ‘beleving’ moet kloppen!”


Benieuwd naar het volledige verhaal van Bote Galema van Perry? Schrijf je in voor het voorprogramma ‘Marketing’ tijdens het RetailDetail Congress!

 

Nog meer retailinspiratie? Contacteer ons of bezoek onze website:

+32 (0) 14 285 785 of info@dobit.com
solutions.dobit.com

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

H&M brengt eigen hersteldienst naar winkels

21/06/2018

H&M introduceert een nieuw concept: in de afdeling Take Care van sommige winkels kun je kleren laten herstellen of personaliseren. Zowel in de gloednieuwe winkel in Parijs als in het vlaggenschip in Hamburg is al een hersteldienst te vinden.

28 juni: The Future of Shopping-tafelgesprek met Wouter Kolk (Albert Heijn)

15/06/2018

Op 28 juni voert Albert Heijn-CEO Wouter Kolk een exclusief tafelgesprek over de toekomst van het winkelen met Jorg Snoeck en Pauline Neerman, auteurs van het boek 'The Future of Shopping', in boekhandel Scheltema in Amsterdam.

Afound, het eerste outletplatform van H&M, van start in Zweden

15/06/2018

Afound, een nieuwe multimerkenformule van de H&M Group, is deze week van start gegaan in Zweden. De eerste twee winkels openden in Stockholm en Malmö: samen met het webplatform zijn ze een outletmarktplaats voor modekoopjes.

Group Puig neemt meerderheidsparticipatie in Dries Van Noten

14/06/2018

Het Belgische 'Dries Van Noten', een van de laatste onafhankelijke modehuizen, komt in Spaanse handen. De 60-jarige ontwerper verkocht de meerderheid van de aandelen van zijn bedrijf aan Group Puig.

Van Haren mag Louboutin-zolen niet met de voeten treden

14/06/2018

Schoenenketen Van Haren mag de rode zolen, waar de Louboutin-hakken voor bekend staan, niet gebruiken. De rode kleur geldt als een merk, zegt het Europese Hof, dat zo de verdediging van Van Haren weerlegt.

Supertrash na nog geen twee maanden alweer doorverkocht

14/06/2018

Nog geen twee maanden nadat het failliete kledinglabel Supertrash was gekocht door een investeerdersgroep, is het geesteskind van Olcay Gulsen alweer doorverkocht. De merkrechten zijn nu in handen van Unlimited Footwear Group.