New York Pizza zet in op flinke uitbreiding

De van oorsprong Nederlandse pizzaketen New York Pizza heeft forse expansieplannen. De onderneming wil de komende drie jaar veertig nieuwe vestigingen openen. Op de langere termijn ziet directeur Phillippe Vorst zelfs mogelijkheden voor in totaal zeventig extra New York Pizza-zaken.

Hij zegt dit in een interview met Het Parool. De dertig extra vestigingen moeten na 2015 in hoog tempo volgen. New York Pizza heeft in Groot-Amsterdam al vijftien vestigingen, maar zelfs daar ziet Vorst nog kansen voor extra winkels. Bij de expansie gaat het wel om een ander soort vestigingen dan tot nu toe gebruikelijk. Het gaat om kleinere zaken en eventueel in combinatie met andere fastfoodketens. New York Pizza heeft nu zes van die vestigingen en die lopen volgens de directeur 'erg goed'.

New York Pizza is een franchiseformule, dus het bedrijf zoekt naar zelfstandige ondernemers om de expansie mogelijk te maken. De keten verwacht dit jaar door de omzetgrens van 50 miljoen euro te breken. Daarvan komt 38 miljoen uit de bezorgdienst en de restaurantverkoop, zes miljoen meer dan een jaar eerder.

De van oorsprong Nederlandse pizzaketen New York Pizza heeft forse expansieplannen. De onderneming wil de komende drie jaar veertig nieuwe vestigingen openen. Op de langere termijn ziet directeur Phillippe Vorst zelfs mogelijkheden voor in totaal zeventig extra New York Pizza-zaken.

Hij zegt dit in een interview met Het Parool. De dertig extra vestigingen moeten na 2015 in hoog tempo volgen. New York Pizza heeft in Groot-Amsterdam al vijftien vestigingen, maar zelfs daar ziet Vorst nog kansen voor extra winkels. Bij de expansie gaat het wel om een ander soort vestigingen dan tot nu toe gebruikelijk. Het gaat om kleinere zaken en eventueel in combinatie met andere fastfoodketens. New York Pizza heeft nu zes van die vestigingen en die lopen volgens de directeur 'erg goed'.

New York Pizza is een franchiseformule, dus het bedrijf zoekt naar zelfstandige ondernemers om de expansie mogelijk te maken. De keten verwacht dit jaar door de omzetgrens van 50 miljoen euro te breken. Daarvan komt 38 miljoen uit de bezorgdienst en de restaurantverkoop, zes miljoen meer dan een jaar eerder.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Komt er een verbod op energiedranken voor minderjarigen?

16/01/2018

Nederland stelt een onderzoek in naar energiedrankjes bij jongeren, nadat de Nederlandse Vereniging voor Kindergeneeskunde een verbod vroeg op de verkoop ervan aan minderjarigen. Ook in België wijzen artsen op de schadelijke effecten van zulke dranken.

Macron wil Franse baguette werelderfgoed maken

15/01/2018

De Franse president Macron wil samen met de bond van Franse bakkers het Franse stokbrood tot Unesco-werelderfgoed laten uitroepen. Het wil zo het voorbeeld volgen van het Belgische bier en de Napolitaanse pizza.

Lactalis roept 12 miljoen verpakkingen babymelk terug

15/01/2018

In Frankrijk is een heus schandaal ontstaan rond babymelk van zuivelproducent Lactalis, die besmet is geraakt met salmonella. Daarbij heeft het bedrijf maar liefst 12 miljoen verpakkingen in 83 landen uit de winkelrekken moeten halen.

Ophef over etnisch profilerende klantenprofielen bij Albert Heijn

15/01/2018

Een blanke man met bril staat symbool voor de premiumklant bij Albert Heijn, een vrouw en kind met donkere huidskleur voor de budgetklant. Met deze klantenprofielen leerden medewerkers bij AH de klanten kennen, tot er vrijdag ophef over ontstond.

Johma-salades tijdelijk uit winkelrekken bij Albert Heijn

15/01/2018

Supermarktketen Albert Heijn kampt momenteel met een tekort aan Johma-salades. Producent en supermarkt komen immers niet tot een vergelijk tijdens nieuwe contractbesprekingen, waardoor Johma niet meer levert.

Biscuiterie Seghers neemt Nederlandse Euro Patisserie over

15/01/2018

Koekjesbakkerij Biscuiterie Seghers uit Temse neemt zijn Nederlandse sectorgenoot Euro Patisserie over. De nieuwe groep wordt een van de tien grootste koekjesproducenten in de Benelux.

Back to top