Smartphone opladen kan bij Jumbo | RetailDetail

Smartphone opladen kan bij Jumbo

Smartphone opladen kan bij Jumbo

Supermarktketen Jumbo gaat bij de ingang van een aantal filialen oplaadpalen plaatsen, waar klanten hun smartphones en tablets kunnen opladen. Zo kunnen klanten rustig winkelen terwijl hun telefoon oplaadt.

"Veilig en kosteloos"

"Smartphones worden steeds vaker gebruikt, ook bij het boodschappen doen. Het gevolg hiervan is dat de telefoon vaker leeg is. Wij bieden onze klanten daarom de handige mogelijkheid om de telefoon veilig en kosteloos op te laden tijdens het winkelen", zegt Colette Cloosterman-van Eerd, directeur Formule en Innovatie van Jumbo Supermarkten aan Adformatie.


In een paal is ruimte voor 8 smartphones en 2 tablets. Bezoekers leggen hun apparaat in een kluisje en sluiten het snoer aan. Daarna kunnen ze het kluisje sluiten met een sleutel. 30 minuten later is het toestel volledig opgeladen.


Nog dit jaar moeten bij een aantal filialen van de keten oplaadpalen te vinden zijn.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Retailsector eist maatregelen tegen territoriale leveringsbeperkingen

23/05/2018

Grote leveranciers misbruiken hun dominante positie om retailers te dwingen zich enkel te bevoorraden in het land waar ze actief zijn, blijkt uit een nieuwe Benelux-studie. Zo houden ze internationale prijsverschillen in stand.

“Data geven de controle terug aan trade marketeers”

23/05/2018

Voor merkfabrikanten is het een hele klus om assortimenten, prijzen en promoties in hun categorie te monitoren bij offline en online retailers. De Belgische startup Daltix verzamelt deze vitale informatie automatisch in overzichtelijke dashboards.

Eigenaar 3i wil Action toch voor zichzelf houden

22/05/2018

Investeerder 3i wil Action dan toch helemaal houden. Hoewel de eigenaar van de discountketen vorige week liet uitschijnen een koper te zoeken voor een deel van zijn participatie in Action, ontkent 3i dat nu.

Marks & Spencer haalt het mes boven: 100 winkels dicht

22/05/2018

De Britse retailer wil ingrijpend herstructureren. De komende vier jaar moeten niet 60, maar wel 100 Britse winkels de deuren sluiten. “Noodzakelijk om de toekomst veilig te stellen”, klinkt het.

Eigenaar wil af van flink stuk van Action

18/05/2018

De eigenaar van Action, investeringsmaatschappij 3i, wil volgend jaar een deel van de discountketen verkopen. De Britten zouden geïnteresseerden zoeken voor een belang van zo’n 35% van de keten.

Jumbo opent zijn vierde Jumbo Foodmarkt

17/05/2018

Vijf jaar na de opening van de allereerste Jumbo Foodmarkt (in Breda), heeft Jumbo in de Utrechtse wijk Leidsche Rijn zijn vierde foodmarkt geopend. Het is meteen de grootste supermarkt van de regio Utrecht.