Smartphone opladen kan bij Jumbo | RetailDetail

Smartphone opladen kan bij Jumbo

Smartphone opladen kan bij Jumbo

Supermarktketen Jumbo gaat bij de ingang van een aantal filialen oplaadpalen plaatsen, waar klanten hun smartphones en tablets kunnen opladen. Zo kunnen klanten rustig winkelen terwijl hun telefoon oplaadt.

"Veilig en kosteloos"

"Smartphones worden steeds vaker gebruikt, ook bij het boodschappen doen. Het gevolg hiervan is dat de telefoon vaker leeg is. Wij bieden onze klanten daarom de handige mogelijkheid om de telefoon veilig en kosteloos op te laden tijdens het winkelen", zegt Colette Cloosterman-van Eerd, directeur Formule en Innovatie van Jumbo Supermarkten aan Adformatie.


In een paal is ruimte voor 8 smartphones en 2 tablets. Bezoekers leggen hun apparaat in een kluisje en sluiten het snoer aan. Daarna kunnen ze het kluisje sluiten met een sleutel. 30 minuten later is het toestel volledig opgeladen.


Nog dit jaar moeten bij een aantal filialen van de keten oplaadpalen te vinden zijn.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Dieprood Galeria Kaufhof (en Inno) vestigt alle hoop op fusie

20/07/2018

Galeria Kaufhof (waar ook Galeria Inno toe behoort) zit diep in de rode cijfers: het verlies zou er oplopen tot zo'n 30 miljoen euro. Een fusie tussen Karstadt en Galeria Kaufhof moet volgens eigenaar Hudson's Bay heil brengen.

Walmart en Microsoft bundelen krachten tegen Amazon

18/07/2018

Walmart is de grootste retailconcurrent van Amazon en Microsoft is de belangrijkste rivaal voor Amazons clouddiensten. Beide bedrijven proberen de internetreus nu wat meer tegenwind te geven met een strategisch partnerschap voor vijf jaar.

Retailhub x Living Tomorrow: Nieuwe innovatieworkshops op maat

17/07/2018

Wat worden de megatrends van morgen en hoe ziet je strategie er best uit? Neem een frisse innovatiestart met de workshops van retailhub en Living Tomorrow: een gezonde mix van plezier, ontspanning en topeducatie op maat van je bedrijf.

Amazon Prime Day zorgt dit jaar voor spektakel en controverse

17/07/2018

Amazon Prime-leden vieren vandaag het jaarlijkse kortingenevenement Prime Day. De controversiële shopfeestdag wordt steeds grootser: Amazon startte het koopfestival met heuse muziekoptredens en ook concurrerende retailers pakken inmiddels met stuntprijzen uit.

Bol.com gaat distributiecentrum verdubbelen

16/07/2018

Minder dan een jaar na de officiële opening barst het distributiecentrum van bol.com in Waalwijk al uit zijn voegen. Begin 2019 beginnen uitbreidingswerken die een verdubbeling van de oppervlakte met zich meebrengen.

Verkoop van pc’s groeit eerste keer in zes jaar

13/07/2018

Voor de eerste keer in zes jaar groeide de verkoop van pc's weer: in het tweede kwartaal van 2018 steeg die met 1,4%. Volgens onderzoekbureaus Gartner en IDC is de omzetstijging voornamelijk te danken aan de groei op zakelijke markten.