Batavia Stad Fashion Outlet breidt uit | RetailDetail

Batavia Stad Fashion Outlet breidt uit

Batavia Stad Fashion Outlet breidt uit

Het Batavia Stad Fashion Outlet gaat tegen eind 2016 fiks uitbreiden. Dan moeten er 45 nieuwe winkels de deuren openen, waardoor er ook 300 nieuwe banen worden gecreëerd. Het outletcentrum opende zijn deuren voor het eerst in 2001.

31.000 vierkante meter

Momenteel telt Batavia Stad Fashion Outlet meer dan 100 winkels, waar 250 modemerken worden verkocht. Om onderdak te kunnen bieden aan nieuwe merken wordt het centrum binnenkort uitgebreid met plek voor 45 nieuwe winkels. De start van de bouw wordt dit najaar verwacht. De uitbreiding zal een extra winkeloppervlakte van 5.500 vierkante meter opleveren, waardoor het totaal op 31.000 vierkante meter komt.


"We zijn zeer enthousiast over deze uitbreiding. Dit komt niet alleen tegemoet aan de groeiende behoefte van premium- en luxemerken om een winkel te openen in Batavia Stad Fashion Outlet, maar dit zal van ons, samen met de prachtige haven, de aangrenzende Batavia Werf en het Batavia Museum, nog meer een must-see bestemming maken voor toeristen die Amsterdam bezoeken", zegt Patrick Jansen, Centre Director Batavia Stad Fashion Outlet.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


"Winkelcentra worden hypergeconnecteerde microsteden"

20/06/2018

Het Londense winkelcentrum Westfield viert zijn tiende verjaardag met een blik op de toekomst: Westfield onthult een futuristische strategie ‘Destination 2028’ met leverdrones, slimme wc’s, moestuinen en bezinningsruimtes.

Retail Estates koopt winkelpark in regio Rotterdam

03/05/2018

Amper een week na een succesvolle kapitaalronde heeft vastgoedinvesteerder Retail Estates een winkelpark gekocht in Spijkenisse, een randgemeente van Rotterdam. Met de deal is een bedrag van 47,2 miljoen euro gemoeid.

Hoog Catharijne ruilt Vishandel Volendam in voor TGI Fridays

24/04/2018

Vishandel Volendam trekt na 38 jaar weg uit Hoog Catharijne in Utrecht: de huurprijs is er te hoog en winkels moeten langer openblijven. Al vormt dat geen bezwaar voor grillketen TGI Fridays, die er net haar eerste Nederlandse vestiging opende. 

Versplein Presikhaaf in Arnhem krijgt vier nieuwe huurders

17/04/2018

In het winkelcentrum Presikhaaf in Arnhem komen vier nieuwe winkels: eigenaar Wereldhave heeft contracten gesloten met Delicatessehoff, Multivlaai, Roosters Maaltijden & Grill en Slagerij De Haas voor het nieuwe Versplein Presikhaaf. Dat opent volgende maand.

Versmarkt Fresh! in Mall of the Netherlands opent eind augustus

04/04/2018

Versmarkt Fresh! is het eerste deel van Mall of the Netherlands, het vroegere winkelcentrum Leidsenhage, dat op 28 augustus wordt opgeleverd. Unibail-Rodamco heeft verschillende foodformules kunnen strikken voor de versmarkt, van YoYo! Korean Food tot Salad Box.

Winkelcentrum Middenwaard krijgt vijf nieuwe winkels

03/04/2018

Het vernieuwde winkelcentrum Middenwaard in Heerhugowaard krijgt vijf nieuwe winkels: Wereldhave heeft overeenkomsten gesloten met C&A, La Place, Jeans Centre, Big Bazar en Terstal. Midden 2018 moeten alle winkels open zijn.