Batavia Stad Fashion Outlet breidt uit

Batavia Stad Fashion Outlet breidt uit

Het Batavia Stad Fashion Outlet gaat tegen eind 2016 fiks uitbreiden. Dan moeten er 45 nieuwe winkels de deuren openen, waardoor er ook 300 nieuwe banen worden gecreëerd. Het outletcentrum opende zijn deuren voor het eerst in 2001.

31.000 vierkante meter

Momenteel telt Batavia Stad Fashion Outlet meer dan 100 winkels, waar 250 modemerken worden verkocht. Om onderdak te kunnen bieden aan nieuwe merken wordt het centrum binnenkort uitgebreid met plek voor 45 nieuwe winkels. De start van de bouw wordt dit najaar verwacht. De uitbreiding zal een extra winkeloppervlakte van 5.500 vierkante meter opleveren, waardoor het totaal op 31.000 vierkante meter komt.


"We zijn zeer enthousiast over deze uitbreiding. Dit komt niet alleen tegemoet aan de groeiende behoefte van premium- en luxemerken om een winkel te openen in Batavia Stad Fashion Outlet, maar dit zal van ons, samen met de prachtige haven, de aangrenzende Batavia Werf en het Batavia Museum, nog meer een must-see bestemming maken voor toeristen die Amsterdam bezoeken", zegt Patrick Jansen, Centre Director Batavia Stad Fashion Outlet.

Tags: