Genomineerden NRW Jaarprijs 2015 bekend

Genomineerden NRW Jaarprijs 2015 bekend

NRW, de Nederlandse Raad Winkelcentra, heeft de acht genomineerden voor de NRW Jaarprijs 2015 bekendgemaakt. De winnaar van de 26 NRW Jaarprijs zal op woensdag 16 september zijn prijs in ontvangst mogen nemen.

Diversiteit genomineerden

De winnaar van de NRW Jaarprijs heeft volgens de organisatie een bijdrage geleverd aan de kwalitatieve ontwikkeling van het winkellandschap in Nederland "door het vernieuwende karakter van het project, de commerciële waarde en vanzelfsprekend de aantrekkelijkheid van het project voor consumenten en detaillisten".


De genomineerden zijn de Oostpoort in Amsterdam, Miro Center in Enschede, Cityplaza in Nieuwegein, Markthal en Van Kralingen in Rotterdam, Promenade in Uden, Winkelcentrum Van Hogendorp kwartier in Vlaardingen en Gouweplein in Waddinxveen.


"De diversiteit van de ingediende projecten geeft een goed beeld waar de retailsector op dit moment staat. Het zijn alle best practices; ieder project biedt een oplossing voor een specifieke uitdaging. Het zal een zeer interessante discussie worden binnen de jury om tot de keuze van een winnaar te komen. We wensen alle genomineerden natuurlijk heel veel succes", zegt juryvoorzitter Jos Sentel.

Tags: