Vastgoedbeheerder Corum AM nu ook actief op Nederlandse markt | RetailDetail

Vastgoedbeheerder Corum AM nu ook actief op Nederlandse markt

Vastgoedbeheerder Corum AM nu ook actief op Nederlandse markt

Corum Asset Management heeft voor zijn Franse fonds Corum Convictions een ruim 6.000 m² groot handelspand gekocht in Nijmegen. Daarmee zetten de Fransen voor het eerst voet op Nederlandse bodem.

Verhuurd aan Gamma

Verkoper van het handelspand op bedrijventerrein Winkelsteeg is Syntrus Achmea Real Estate & Finance, dat handelde in opdracht van een klant. Het pand heeft een winkeloppervlakte van 6.381 m², beschikt over een parkeerterrein voor 182 auto's en is nog tot 31 december 2023 verhuurd aan doe-het-zelfketen Gamma.

 

Met deze eerste aankoop in Nederland zet Corum AM zijn expansie in de eurozone verder: de vastgoedgroep is al actief in Frankrijk, Spanje, Portugal, Duitsland en België. Zo'n 40 procent van de portefeuille bevindt zich buiten thuisland Frankrijk.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


"Winkelcentra worden hypergeconnecteerde microsteden"

20/06/2018

Het Londense winkelcentrum Westfield viert zijn tiende verjaardag met een blik op de toekomst: Westfield onthult een futuristische strategie ‘Destination 2028’ met leverdrones, slimme wc’s, moestuinen en bezinningsruimtes.

Retail Estates koopt winkelpark in regio Rotterdam

03/05/2018

Amper een week na een succesvolle kapitaalronde heeft vastgoedinvesteerder Retail Estates een winkelpark gekocht in Spijkenisse, een randgemeente van Rotterdam. Met de deal is een bedrag van 47,2 miljoen euro gemoeid.

Hoog Catharijne ruilt Vishandel Volendam in voor TGI Fridays

24/04/2018

Vishandel Volendam trekt na 38 jaar weg uit Hoog Catharijne in Utrecht: de huurprijs is er te hoog en winkels moeten langer openblijven. Al vormt dat geen bezwaar voor grillketen TGI Fridays, die er net haar eerste Nederlandse vestiging opende. 

Versplein Presikhaaf in Arnhem krijgt vier nieuwe huurders

17/04/2018

In het winkelcentrum Presikhaaf in Arnhem komen vier nieuwe winkels: eigenaar Wereldhave heeft contracten gesloten met Delicatessehoff, Multivlaai, Roosters Maaltijden & Grill en Slagerij De Haas voor het nieuwe Versplein Presikhaaf. Dat opent volgende maand.

Versmarkt Fresh! in Mall of the Netherlands opent eind augustus

04/04/2018

Versmarkt Fresh! is het eerste deel van Mall of the Netherlands, het vroegere winkelcentrum Leidsenhage, dat op 28 augustus wordt opgeleverd. Unibail-Rodamco heeft verschillende foodformules kunnen strikken voor de versmarkt, van YoYo! Korean Food tot Salad Box.

Winkelcentrum Middenwaard krijgt vijf nieuwe winkels

03/04/2018

Het vernieuwde winkelcentrum Middenwaard in Heerhugowaard krijgt vijf nieuwe winkels: Wereldhave heeft overeenkomsten gesloten met C&A, La Place, Jeans Centre, Big Bazar en Terstal. Midden 2018 moeten alle winkels open zijn.