Winkelcentrum Middenwaard krijgt vijf nieuwe winkels | RetailDetail

Winkelcentrum Middenwaard krijgt vijf nieuwe winkels

Winkelcentrum Middenwaard krijgt vijf nieuwe winkels
Foto: Wereldhave

Het vernieuwde winkelcentrum Middenwaard in Heerhugowaard krijgt vijf nieuwe winkels: Wereldhave heeft overeenkomsten gesloten met C&A, La Place, Jeans Centre, Big Bazar en Terstal. Midden 2018 moeten alle winkels open zijn.

 

Grootste overdekte winkelcentrum van Noord-Holland

Nog voor de vernieuwing heeft vastgoedbelegger Wereldhave contracten afgesloten voor de vijf nieuwe winkels in Middenwaard. C&A wordt er de grootste nieuwkomer, met een oppervlakte van zo’n 1.500m², maar ook discountketen Big Bazar krijgt een vestiging van 780m². De winkel van C&A wordt ook pas de derde winkel in Nederland volgens het nieuwste winkelconcept van de kledingketen.


Wereldhave nam het winkelcentrum, dat het 'Hart van Middenwaard' wordt genoemd, in 2015 over en startte in het najaar van 2017 met een grootschalige vernieuwing. Niet alleen wordt de uitstraling van het centrum gemoderniseerd, er worden ook faciliteiten toegevoegd en winkelunits herverkaveld of beter ingedeeld. Midden in het centrum komt ook een nieuwe passage, die voor een betere routing moet zorgen.


De eerste winkels zijn inmiddels opgeleverd, midden 2018 zullen alle nieuwe winkels naar verwachting open zijn. Ongeveer 90 procent van alle nieuwe panden zijn ondertussen verhuurd. Middenwaard telt nu zo’n 150 winkels en 10 horecagelegenheden, het is daarmee het grootste overdekte winkelcentrum van Noord-Holland.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Komono wil nog dit jaar 10 fysieke winkels

17/05/2018

Het Belgische accessoirelabel Komono wil nog dit jaar zijn aantal fysieke winkels verdubbelen tot tien. “De winkels zijn belangrijk om ons verhaal te vertellen”, zeggen Anton Janssens en Raf Maes aan De Standaard.

Retail Estates koopt winkelpark in regio Rotterdam

03/05/2018

Amper een week na een succesvolle kapitaalronde heeft vastgoedinvesteerder Retail Estates een winkelpark gekocht in Spijkenisse, een randgemeente van Rotterdam. Met de deal is een bedrag van 47,2 miljoen euro gemoeid.

Hoog Catharijne ruilt Vishandel Volendam in voor TGI Fridays

24/04/2018

Vishandel Volendam trekt na 38 jaar weg uit Hoog Catharijne in Utrecht: de huurprijs is er te hoog en winkels moeten langer openblijven. Al vormt dat geen bezwaar voor grillketen TGI Fridays, die er net haar eerste Nederlandse vestiging opende. 

Versplein Presikhaaf in Arnhem krijgt vier nieuwe huurders

17/04/2018

In het winkelcentrum Presikhaaf in Arnhem komen vier nieuwe winkels: eigenaar Wereldhave heeft contracten gesloten met Delicatessehoff, Multivlaai, Roosters Maaltijden & Grill en Slagerij De Haas voor het nieuwe Versplein Presikhaaf. Dat opent volgende maand.

Versmarkt Fresh! in Mall of the Netherlands opent eind augustus

04/04/2018

Versmarkt Fresh! is het eerste deel van Mall of the Netherlands, het vroegere winkelcentrum Leidsenhage, dat op 28 augustus wordt opgeleverd. Unibail-Rodamco heeft verschillende foodformules kunnen strikken voor de versmarkt, van YoYo! Korean Food tot Salad Box.

Comme des Garçons lanceert nieuw merk online

03/04/2018

Het gaat Comme des Garçons duidelijk voor de wind: niet alleen dikte het modelabel van Rei Kawakubo zijn winst vorig jaar aan met 30 procent, ook een nieuw merk zit in de pijplijn. Dat lanceert CdG in juli online, later ook in zes nieuwe winkels wereldwijd.