Winkelcentrum Middenwaard krijgt vijf nieuwe winkels

Winkelcentrum Middenwaard krijgt vijf nieuwe winkels

Het vernieuwde winkelcentrum Middenwaard in Heerhugowaard krijgt vijf nieuwe winkels: Wereldhave heeft overeenkomsten gesloten met C&A, La Place, Jeans Centre, Big Bazar en Terstal. Midden 2018 moeten alle winkels open zijn.

 

Grootste overdekte winkelcentrum van Noord-Holland

Nog voor de vernieuwing heeft vastgoedbelegger Wereldhave contracten afgesloten voor de vijf nieuwe winkels in Middenwaard. C&A wordt er de grootste nieuwkomer, met een oppervlakte van zo’n 1.500m², maar ook discountketen Big Bazar krijgt een vestiging van 780m². De winkel van C&A wordt ook pas de derde winkel in Nederland volgens het nieuwste winkelconcept van de kledingketen.


Wereldhave nam het winkelcentrum, dat het 'Hart van Middenwaard' wordt genoemd, in 2015 over en startte in het najaar van 2017 met een grootschalige vernieuwing. Niet alleen wordt de uitstraling van het centrum gemoderniseerd, er worden ook faciliteiten toegevoegd en winkelunits herverkaveld of beter ingedeeld. Midden in het centrum komt ook een nieuwe passage, die voor een betere routing moet zorgen.


De eerste winkels zijn inmiddels opgeleverd, midden 2018 zullen alle nieuwe winkels naar verwachting open zijn. Ongeveer 90 procent van alle nieuwe panden zijn ondertussen verhuurd. Middenwaard telt nu zo’n 150 winkels en 10 horecagelegenheden, het is daarmee het grootste overdekte winkelcentrum van Noord-Holland.