Winkelcentrum Middenwaard krijgt vijf nieuwe winkels | RetailDetail

Winkelcentrum Middenwaard krijgt vijf nieuwe winkels

Winkelcentrum Middenwaard krijgt vijf nieuwe winkels
Foto: Wereldhave

Het vernieuwde winkelcentrum Middenwaard in Heerhugowaard krijgt vijf nieuwe winkels: Wereldhave heeft overeenkomsten gesloten met C&A, La Place, Jeans Centre, Big Bazar en Terstal. Midden 2018 moeten alle winkels open zijn.

 

Grootste overdekte winkelcentrum van Noord-Holland

Nog voor de vernieuwing heeft vastgoedbelegger Wereldhave contracten afgesloten voor de vijf nieuwe winkels in Middenwaard. C&A wordt er de grootste nieuwkomer, met een oppervlakte van zo’n 1.500m², maar ook discountketen Big Bazar krijgt een vestiging van 780m². De winkel van C&A wordt ook pas de derde winkel in Nederland volgens het nieuwste winkelconcept van de kledingketen.


Wereldhave nam het winkelcentrum, dat het 'Hart van Middenwaard' wordt genoemd, in 2015 over en startte in het najaar van 2017 met een grootschalige vernieuwing. Niet alleen wordt de uitstraling van het centrum gemoderniseerd, er worden ook faciliteiten toegevoegd en winkelunits herverkaveld of beter ingedeeld. Midden in het centrum komt ook een nieuwe passage, die voor een betere routing moet zorgen.


De eerste winkels zijn inmiddels opgeleverd, midden 2018 zullen alle nieuwe winkels naar verwachting open zijn. Ongeveer 90 procent van alle nieuwe panden zijn ondertussen verhuurd. Middenwaard telt nu zo’n 150 winkels en 10 horecagelegenheden, het is daarmee het grootste overdekte winkelcentrum van Noord-Holland.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Tony's Chocolonely naar het Verenigd Koninkrijk

26/06/2018

Chocolademerk Tony's Chocolonely trekt volgend jaar naar het Verenigd Koninkrijk. Begin 2019 moeten er verschillende smaakvarianten en soorten repen van de slaafvrije chocolade in de Britse winkelrekken liggen.

"Winkelcentra worden hypergeconnecteerde microsteden"

20/06/2018

Het Londense winkelcentrum Westfield viert zijn tiende verjaardag met een blik op de toekomst: Westfield onthult een futuristische strategie ‘Destination 2028’ met leverdrones, slimme wc’s, moestuinen en bezinningsruimtes.

Coolblue haalt 311 miljoen euro Belgische omzet

15/06/2018

De Nederlandse elektronicaretailer Coolblue realiseerde vorig jaar in België een recordomzet van 311 miljoen euro. Het bedrijf maakt ook bekend nieuwe, lokale depots te openen voor de uitrol van witgoed in Wallonië. 

Jumbo richt Belgische vennootschap op

13/06/2018

De Nederlandse supermarktketen Jumbo lijkt nu echt op weg naar België: ze heeft immers recent in Antwerpen de vennootschap bvba Jumbo België opgericht.

Karstadt wil het warenhuis heruitvinden in Berlijn-Tegel

12/06/2018

Karstadt opent op de Berlijnse luchthaven Tegel voor het eerst in dertig jaar een gloednieuw warenhuis in de hoofdstad. De nieuweling moet een baken van vernieuwing worden, met een uniek aanbod dat volledig is aangepast aan de locatie.

Coolblue sluit honderden webshops

11/06/2018

Webshopgroep Coolblue gaat een eind maken aan zijn honderden afzonderlijke webshops (denk aan smartphonestore.nl of pdashop.be). In de plaats daarvan wordt alles gecentraliseerd op de Coolblue-pagina, waardoor een uitbreiding naar andere talen en landen veel sneller zou kunnen gebeuren.