Amstelveense woonwinkel Co van der Horst krijgt luxe-zusje | RetailDetail

Amstelveense woonwinkel Co van der Horst krijgt luxe-zusje

Amstelveense woonwinkel Co van der Horst krijgt luxe-zusje

Woonwinkel Co van der Horst opent dit weekend in Amstelveen Design Village het concept Co Luxury. De nieuwe afdeling brengt een aanbod van designmerken op woongebied.

Afdeling met luxueuze woonmerken

Co Luxury presenteert op 900 m² internationale merken voor verlichting, stoffen, meubels, homerobotica, vloeren, haarden en woonaccessoires. Zo zijn er onder andere meubelen van Flexform, Maxalto, Promemoria, Giorgetti, Laurameroni, Ghyczy en Vonder, verlichting van Porta Romana, CTO, Delta en Bert Frank en stoffen en stoffering van Dedar, Jacaranda en Hermès.

 

Design Village-partners hebben een aandeel gehad in de totstandkoming van Co Luxury, waaronder Ewald Bosgoed Openhaarden Ontwerpstudio en Krijtenberg Sound & Vision, dat een domoticasysteem installeerde.

 

Co Luxury is een onderdeel van de Amstelveense woonwinkel Co van der Horst, die dit jaar 110 jaar bestaat.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Nederlanders kopen flink meer keukens

22/05/2018

Nederlandse woonwinkels zagen hun omzet in het eerste kwartaal gemiddeld met 3,4 procent groeien. Dat hadden ze vooral te danken aan de keukenverkopers, die een omzetgroei van liefst 11,6 procent optekenden. 

Ikea schrapt 150 banen, ook in België en Nederland

04/05/2018

Bij Ikea verdwijnen binnenkort 150 jobs, waarvan ook een deel in België en Nederland. Met de reorganisatie wil de meubelgigant zich klaarstomen voor de groeiende concurrentie van grote e-commercespelers.

Vijfde meer winst voor Kwantum

03/05/2018

Kwantum, de grootste woondiscounter van de Lage Landen, heeft 2017 afgesloten met een flinke omzet- en winstgroei. De omzet ging 7% de hoogte in, de winst kreeg er zelfs 20% bij.

Beter Bed lijdt onder Duits gifschandaal

02/05/2018

De Beter Bed Holding zag zijn omzet in het eerste kwartaal van 2018 met 4% dalen tegenover dezelfde periode vorig jaar. Naast Duitsland, waar een gifschandaal de cijfers blijft drukken, daalt de omzet ook in Zwitserland en Spanje.

Iris Dierckx wordt nieuwe country manager Auping België

23/04/2018

Iris Dierckx wordt de nieuwe country manager van Auping België. Haar aanstelling volgt op het vertrek van Willem Stox, die de beddenspecialist in februari inruilde voor lingeriegroep Van de Velde

Jysk wil naar 100 winkels in België

23/04/2018

Het Deense Jysk opent dit jaar nog elf nieuwe woonwinkels in België, wat het totale aantal vestigingen op 17 zou brengen. Op termijn wil de woonketen, zowat de Deense tegenhanger van woongigant Ikea, een honderdtal winkels in ons land.