Amstelveense woonwinkel Co van der Horst krijgt luxe-zusje | RetailDetail

Amstelveense woonwinkel Co van der Horst krijgt luxe-zusje

Amstelveense woonwinkel Co van der Horst krijgt luxe-zusje

Woonwinkel Co van der Horst opent dit weekend in Amstelveen Design Village het concept Co Luxury. De nieuwe afdeling brengt een aanbod van designmerken op woongebied.

Afdeling met luxueuze woonmerken

Co Luxury presenteert op 900 m² internationale merken voor verlichting, stoffen, meubels, homerobotica, vloeren, haarden en woonaccessoires. Zo zijn er onder andere meubelen van Flexform, Maxalto, Promemoria, Giorgetti, Laurameroni, Ghyczy en Vonder, verlichting van Porta Romana, CTO, Delta en Bert Frank en stoffen en stoffering van Dedar, Jacaranda en Hermès.

 

Design Village-partners hebben een aandeel gehad in de totstandkoming van Co Luxury, waaronder Ewald Bosgoed Openhaarden Ontwerpstudio en Krijtenberg Sound & Vision, dat een domoticasysteem installeerde.

 

Co Luxury is een onderdeel van de Amstelveense woonwinkel Co van der Horst, die dit jaar 110 jaar bestaat.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Blokker ziet Belgische omzet fors dalen en directie afslanken

17/07/2018

De problemen voor Blokker blijven aanhouden: het bestuur wordt verder ingekrompen (van acht naar vijf), net zoals de omzet in de Belgische winkels (-21%). 

Chinese webreus zet aanval op Italië in

11/07/2018

De Chinese webreus JD.com wil gaan uitbreiden naar Italië. Het zou voor de grote rivaal van Alibaba het tweede Europese kantoor op korte tijd betekenen.

Steinhoff in de problemen - en in de uitverkoop?

05/07/2018

Steinhoff, na Ikea het grootste woonwinkelbedrijf ter wereld, heeft dringend geld nodig om een faillissement te vermijden. Een van de concrete pistes is de verkoop van zijn succesvolle keten van kleding en huishoudartikelen Pepco.

H&M breidt Home-collectie uit

03/07/2018

Modegroep H&M breidt het assortiment van H&M Home uit met onder meer meubelen en lampen. In steeds meer winkels komen ook shop-in-shops met het interieurgamma.

Home24 nieuw succesverhaal voor Rocket Internet

18/06/2018

Investeringsgroep Rocket Internet bracht na Zalando, HelloFresh en Delivery Hero afgelopen vrijdag ook de online meubelwinkel Home24 met succes naar de beurs. Met het opgehaalde geld wil de webshop zijn groei versnellen.

Ikea wil alleen nog hernieuwbare materialen

08/06/2018

Ikea stelt zich forse duurzaamheidsdoelstellingen: de woonketen wil klimaatpositief worden tegen 2030 en al eind volgend jaar alle plastic wegwerpproducten bannen.