Bedgarant verhuurt luxebedden | RetailDetail

Bedgarant verhuurt luxebedden

Bedgarant verhuurt luxebedden

Vandaag wordt Bedgarant gelanceerd door Elbuco en Bedden.nl. Met de nieuwe dienst kunnen consumenten luxebedden 'leasen' voor een prijs vanaf 1,30 euro per nacht.

Onderhoud inbegrepen

"Consumenten hebben steeds minder de behoefte om iets te bezitten. In plaats daarvan leasen, huren of delen ze diensten en goederen. Geen grote investering vooraf, geen onverwachte kosten en flexibiliteit zijn belangrijke voordelen van het leasen van goederen of diensten", aldus Anne Bouk Swildens van Elbuco.


Bedgarant maakt van die trend gebruik om klanten de mogelijkheid te geven bedden van hoge kwaliteit te gebruiken, zonder dat ze daarvoor een grote investering moeten doen. "Consumenten willen vandaag de dag vooral ontzorgd worden. In samenwerking met Elbuco is een eerste actie tot stand gebracht en kan iedere Nederlander zich straks aanmelden voor het leasen van een A-kwaliteitbed via Bedgarant. De klant heeft daarbij geen zorgen over onder andere reparatie en onderhoud, installatie, montage en meer", zegt Joyce Caradonna van Bedden.nl. Een bed huren kan al vanaf 43 euro per maand.


Bedgarant wil nu zijn aanbod zo snel mogelijk uitbreiden en ter beschikking stellen in geselecteerde slaapwinkels. Daarbij wordt niet enkel gedacht aan online shops, maar ook offline retailers.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Nederlanders kopen flink meer keukens

22/05/2018

Nederlandse woonwinkels zagen hun omzet in het eerste kwartaal gemiddeld met 3,4 procent groeien. Dat hadden ze vooral te danken aan de keukenverkopers, die een omzetgroei van liefst 11,6 procent optekenden. 

Ikea schrapt 150 banen, ook in België en Nederland

04/05/2018

Bij Ikea verdwijnen binnenkort 150 jobs, waarvan ook een deel in België en Nederland. Met de reorganisatie wil de meubelgigant zich klaarstomen voor de groeiende concurrentie van grote e-commercespelers.

Vijfde meer winst voor Kwantum

03/05/2018

Kwantum, de grootste woondiscounter van de Lage Landen, heeft 2017 afgesloten met een flinke omzet- en winstgroei. De omzet ging 7% de hoogte in, de winst kreeg er zelfs 20% bij.

Beter Bed lijdt onder Duits gifschandaal

02/05/2018

De Beter Bed Holding zag zijn omzet in het eerste kwartaal van 2018 met 4% dalen tegenover dezelfde periode vorig jaar. Naast Duitsland, waar een gifschandaal de cijfers blijft drukken, daalt de omzet ook in Zwitserland en Spanje.

Iris Dierckx wordt nieuwe country manager Auping België

23/04/2018

Iris Dierckx wordt de nieuwe country manager van Auping België. Haar aanstelling volgt op het vertrek van Willem Stox, die de beddenspecialist in februari inruilde voor lingeriegroep Van de Velde

Jysk wil naar 100 winkels in België

23/04/2018

Het Deense Jysk opent dit jaar nog elf nieuwe woonwinkels in België, wat het totale aantal vestigingen op 17 zou brengen. Op termijn wil de woonketen, zowat de Deense tegenhanger van woongigant Ikea, een honderdtal winkels in ons land.