Bedgarant verhuurt luxebedden | RetailDetail

Bedgarant verhuurt luxebedden

Bedgarant verhuurt luxebedden

Vandaag wordt Bedgarant gelanceerd door Elbuco en Bedden.nl. Met de nieuwe dienst kunnen consumenten luxebedden 'leasen' voor een prijs vanaf 1,30 euro per nacht.

Onderhoud inbegrepen

"Consumenten hebben steeds minder de behoefte om iets te bezitten. In plaats daarvan leasen, huren of delen ze diensten en goederen. Geen grote investering vooraf, geen onverwachte kosten en flexibiliteit zijn belangrijke voordelen van het leasen van goederen of diensten", aldus Anne Bouk Swildens van Elbuco.


Bedgarant maakt van die trend gebruik om klanten de mogelijkheid te geven bedden van hoge kwaliteit te gebruiken, zonder dat ze daarvoor een grote investering moeten doen. "Consumenten willen vandaag de dag vooral ontzorgd worden. In samenwerking met Elbuco is een eerste actie tot stand gebracht en kan iedere Nederlander zich straks aanmelden voor het leasen van een A-kwaliteitbed via Bedgarant. De klant heeft daarbij geen zorgen over onder andere reparatie en onderhoud, installatie, montage en meer", zegt Joyce Caradonna van Bedden.nl. Een bed huren kan al vanaf 43 euro per maand.


Bedgarant wil nu zijn aanbod zo snel mogelijk uitbreiden en ter beschikking stellen in geselecteerde slaapwinkels. Daarbij wordt niet enkel gedacht aan online shops, maar ook offline retailers.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Blokker ziet Belgische omzet fors dalen en directie afslanken

17/07/2018

De problemen voor Blokker blijven aanhouden: het bestuur wordt verder ingekrompen (van acht naar vijf), net zoals de omzet in de Belgische winkels (-21%). 

Chinese webreus zet aanval op Italië in

11/07/2018

De Chinese webreus JD.com wil gaan uitbreiden naar Italië. Het zou voor de grote rivaal van Alibaba het tweede Europese kantoor op korte tijd betekenen.

Steinhoff in de problemen - en in de uitverkoop?

05/07/2018

Steinhoff, na Ikea het grootste woonwinkelbedrijf ter wereld, heeft dringend geld nodig om een faillissement te vermijden. Een van de concrete pistes is de verkoop van zijn succesvolle keten van kleding en huishoudartikelen Pepco.

H&M breidt Home-collectie uit

03/07/2018

Modegroep H&M breidt het assortiment van H&M Home uit met onder meer meubelen en lampen. In steeds meer winkels komen ook shop-in-shops met het interieurgamma.

Home24 nieuw succesverhaal voor Rocket Internet

18/06/2018

Investeringsgroep Rocket Internet bracht na Zalando, HelloFresh en Delivery Hero afgelopen vrijdag ook de online meubelwinkel Home24 met succes naar de beurs. Met het opgehaalde geld wil de webshop zijn groei versnellen.

Ikea wil alleen nog hernieuwbare materialen

08/06/2018

Ikea stelt zich forse duurzaamheidsdoelstellingen: de woonketen wil klimaatpositief worden tegen 2030 en al eind volgend jaar alle plastic wegwerpproducten bannen.