Bedgarant verhuurt luxebedden

Bedgarant verhuurt luxebedden

Vandaag wordt Bedgarant gelanceerd door Elbuco en Bedden.nl. Met de nieuwe dienst kunnen consumenten luxebedden 'leasen' voor een prijs vanaf 1,30 euro per nacht.

Onderhoud inbegrepen

"Consumenten hebben steeds minder de behoefte om iets te bezitten. In plaats daarvan leasen, huren of delen ze diensten en goederen. Geen grote investering vooraf, geen onverwachte kosten en flexibiliteit zijn belangrijke voordelen van het leasen van goederen of diensten", aldus Anne Bouk Swildens van Elbuco.


Bedgarant maakt van die trend gebruik om klanten de mogelijkheid te geven bedden van hoge kwaliteit te gebruiken, zonder dat ze daarvoor een grote investering moeten doen. "Consumenten willen vandaag de dag vooral ontzorgd worden. In samenwerking met Elbuco is een eerste actie tot stand gebracht en kan iedere Nederlander zich straks aanmelden voor het leasen van een A-kwaliteitbed via Bedgarant. De klant heeft daarbij geen zorgen over onder andere reparatie en onderhoud, installatie, montage en meer", zegt Joyce Caradonna van Bedden.nl. Een bed huren kan al vanaf 43 euro per maand.


Bedgarant wil nu zijn aanbod zo snel mogelijk uitbreiden en ter beschikking stellen in geselecteerde slaapwinkels. Daarbij wordt niet enkel gedacht aan online shops, maar ook offline retailers.

Tags: